SYDENBLOGG ~ Sykehusoppdatering: Hjemme fra sykehuset! Kirurgen fant årsaken

Hei alle sammen! God torsdag. Jeg håper dere har en fantastisk dag.

Nå har jeg vært på sykehuset i en hel uke, men nå er jeg endelig hjemme igjen på hotellet. Mye har skjedd siden sist jeg blogget, så la meg oppdatere dere:

Søndag kveld kom mamma på besøk til meg med masse klær! Hun er den snilleste og mest omtenksomme. De var så fine også! Det gjorde meg skikkelig glad. Jeg elsket dem.

Legen hadde sagt søndag morgen at hvis jeg ikke følte meg bedre mandag morgen, kom han til å bestille en gastroskopi til meg. Han sa at jeg ikke kunne spise eller drikke noe etter midnatt. Mandag morgen kom og jeg følte meg ikkenoe bedre. Legen bestemte at jeg skulle ha en gastroskopi. Han hadde sagt det skulle skje tidlig på morgenen, så jeg ventet og ventet hele dagen. Jeg gruet meg også ganske mye.

Rundt kl 5 på ettermiddagen hadde legen min endelig snakket med kirurgen som skulle ta gastroskopi med meg, og vi skulle gjøre det. Jeg hadde ikke spist eller drukket på et døgn og var ganske slapp og sliten, jeg fikk heller ikkenoe saltvann intravenøst. Vi måtte vente enda lenger, men rundt kl halv 7 på kvelden fikk jeg endelig tatt gastroskopi. De satt meg i narkose, men jeg fikk allergisk reaksjon på den. Heldigvis var mamma med og oppdaget det tidlig! Sykepleierne ga meg adrenalin og da gikk det fint. Kirurgen fant endelig ut hva som var galt med meg.

Bilde før gastroskopi:

Jeg ble fortalt at når jeg våknet fra narkosen, var jeg så glad og lykkelig og smilte fra øre til øre. Jeg hadde takket mamma for at hun alltid tok meg på alvor, sagt takk til sykepleierne på tyrkisk og takket legen. Mamma sa at det er sånne ting man ser på YouTube. Jeg hadde likt å se hvordan jeg så ut og oppførte meg!😂

Etter gastroskopi var jeg utslitt og sulten. Jeg kunne fortsatt ikke spise, på grunn av at halsen min var skjør etter undersøkelsen. Jeg ble flyttet til et nytt rom i en etasje over, i rett avdeling. Jeg fikk ny IV, denne gangen i hånden, og sovnet med en gang etterpå.

Tirsdag morgen kom mamma på besøk som vanlig. Sykepleierne hadde fått beskjed av den nye legen min, kirurgen, at jeg ikke kunne spise frokost. Da jeg endelig kunne spise, i lunsjtiden, hadde jeg ikke spist på 42 timer. Lykken på fjeset mitt da jeg fikk mat. Bare se!

På visitten sa legen min at kroppen min var skikkelig svak. Jeg hadde fått helt feil diagnose, feil hjelp, feil mat og feil medisiner på den forrige avdelingen min. Maten og medisinene hadde gjort meg mye sykere… Jeg kjenner jeg er litt oppgitt pga det. Hvis jeg hadde fått riktig hjelp fra starten av, hadde jeg kanskje blitt frisk fortere. Jeg kunne ha sluppet å tilbringe en hel uke på sykehuset, hvis jeg hadde fått riktig mat og medisiner. Kroppen min hadde fått så feil mat at den ikke hadde klart å ta i seg noe mat på en hel uke! Jeg var skikkelig underernært. Kirurgen pøste på med mat og drikke intravenøst resten av dagene på sykehuset.

Noe som er positivt, er at jeg ble skikkelig god venn med de som jobbet på sykehuset. Jeg lærte meg litt tyrkisk før jeg reiste til Tyrkia, og klarte å ha små samtaler med sykepleierne, kokkene og vaskedamene. Det var gøy! De var så snille alle sammen. Virkelig. Jeg er så takknemlig for dem, ellers hadde sykehusoppholdet blitt veldig trist.

Bildet fra i går da jeg endelig fikk lov å dra fra sykehuset:

Det som er galt med meg er at jeg har et akutt, stort magesår… På grunn av magesåret mitt er det en rekke matretter jeg ikke kan spise. Det blir faktisk lettere å skrive det faktisk KAN spise, som er poteter, yoghurt og melon, for det meste. Det er litt kjipt, siden jeg ELSKER mat! Virkelig elsker det. Det står til og med i Instagram-bioen min. Ikkenoe sukker da… 😣 Men jeg elsker også poteter, så det skal nok gå fint ❤️

Jeg er helt utslitt og klarer så vidt skrive dette, men jeg ville bare oppdatere dere på hva som har skjedd med meg og sånn. Takk for at dere bryr dere så mye ❤️ Jeg har fått så mange meldinger som ønsker meg god bedring, og det var vært så koselig å lese. Tusen hjertelig takk. Dere er så søte ❤️

Nå skal jeg slappe av og sove litt. Jeg orker heller ikke å være i sola. Vi snakkes neste gang!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk dag videre!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg