HEKTISK DAG… + nye innkjøp og bildedryss!

Reklame | rabattkode for KidsBrandStore

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en fin dag så langt.

Genseren er fra KidsBrandStore. Bruk rabattkoden vår HENRIETTESHERIN20 for å få 20% avslag på ditt neste kjøp! <3

Dagen i dag er nok ganske stressende for de fleste, med tanke på at de fleste skoler og jobber stenges. Mamma og jeg var på butikken, og alle hamstret noe så helt sinnsykt! Alle kom ut med de største handlevognene, og det var tomt for en hel haug med varer.

Alt føles litt rart i dag. Det er en sånn rar stemning. Men det skjønner jeg jo veldig godt, det er jo en ganske spesiell dag. Jeg tror nok mange føler seg ganske redde også, og det skjønner jeg. At de stenger skoler og jobber kan virke som et drastisk tiltak, men det er faktisk det smarteste – og helt nødvendig å gjøre, for å stoppe viruset. Det er så bra at de stengte skoler og jobber nå, og ikke ventet med det. Det gjør at det kommer til å gå over. Dette kommer til å gå bra! 

Jeg var på biblioteket i dag og lånte noen nye bøker. Denne gangen lånte jeg Slottets siste hemmelighet, Lyden av en lerke, og Livet – Illustrert. Jeg gleder meg til å lese dem! De høres så fine ut, alle sammen.

Jeg er veldig aktiv på Snapchat for siden! Add meg @henni090!

Etter biblioteket kjørte vi til Gardermoen for å se på fly. Som jeg har nevnt før, så elsker jeg å se på fly. Virkelig, virkelig elsker det. Det var jo nydelig vær i dag også, så alt ble mye mer magisk. Vi snakket, koste oss og så på fly.

Jeg har kjøpt meg et par nye sko, og jeg elsker dem! I dag var første dagen jeg brukte dem. Jeg er storfornøyd! Jeg trodde aldri jeg skulle bli den jenta som kjøpte høyhælte sko og faktisk gikk med dem! Jeg har mislikt høyhælte sko hele livet mitt, men nå har jeg faktisk begynt å elske det. Jeg har fått dilla!

Åh, jeg elsker dem!

Nå skal jeg lese i de nye bøkene mine, slappe av og kose meg.

PS: Dette Corona-viruset kommer til å gå over! Så lenge vi tar forhåndsregler, passer på helsen vår og tar hensyn til andre, kommer dette til å gå helt fint. ❤️

Hvis du mistenker at du har eller har viruset, hver så snill og hold karantenen din. Jeg skjønner at det kan være kjedelig, men hver så snill å ta hensyn til andre. Det er mennesker med svakere immunforsvar enn deg, og de kan bli rammet hardere av viruset enn du ble.

Jeg håper dere får en fin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg