GOD TORSDAG!

Hei, nydelige mennesker. God torsdag! Jeg håper du har en kjempefin dag så langt.

I dag startet jeg dagen med å drikke en kopp te, spise ostesmørbrød og se på Modern Family. Jeg så at det var hele to sesonger jeg ikke har sett fra Modern Family, så jeg koser meg ekstra mye med de nå. Modern Family er en sånn serie jeg kan se tusen ganger og aldri bli lei. Faktisk så har jeg sett den hvert fall syv eller åtte ganger, fra start til slutt… Avhengig? Mest sannsynlig.

Etter frokosten fikk jeg besøk av fysioterapauten min. Jeg sliter med stram nakke og rygg, og hun hjelper meg ekstremt. I dag fikk jeg også noen øvelser jeg kan gjøre hjemme for å styrke kjernemuskulaturen min og balansen min. Både balansen og kjernemuskulaturen min trenger det, for å si det sånn. Endelig føler jeg at jeg er på rett spor i livet igjen. Jeg er i gang med skole, jeg har det bra, jeg får spennende samarbeid (som jeg gleder meg til å vise dere snart), og jeg tar vare på kroppen min med fysioterapi og trening. Livet er bra, og det er jeg evig takknemlig for.

I dag er planen å jobbe med skole, se på Modern Family og slappe av. Jeg leste ferdig Solsøsteren av Lucida Riley for noen dager siden, og nå har jeg ingen bok å lese… Forresten, jeg anbefaler den boken helt sinnsykt. Jeg mener det er en av hennes aller beste bøker hittil, og jeg har lest mange av bøkene hennes. Solsøsteren, Kjærlighetsbrevet og Lavendelhagen er mine favoritter så langt. Anbefaler alle sterkt!

Hva er din favorittbok for øyeblikket? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet, jeg trenger nye boktips!

Jeg håper du får en kjempefin torsdag videre! Tusen takk som leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg