GOD MANDAG!

Hei alle sammen! Nydelig mandag! Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin helg.

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

Jeg har ikke gjort så mye i helgen. Jeg så på masse filmer sammen med mamma, blant annet Alene Hjemme, Sex and the City, The Holiday og Love Actually. Åh, jeg elsker alle disse filmene så høyt! De gir meg så mye lykkefølelse hver eneste gang jeg ser dem. Vi koste oss med god mat og godteri. Det var en skikkelig koselig helg! 

Jeg hadde også en spa-helg. Ikke bare en spa-dag, men helg! Jeg tappet meg et bad hver dag og koste meg. Jeg har kjøpt badeskum på Normal og dette var første gang jeg prøvde det. Det ble så vellykket! Jeg storkoste meg. Jeg leste ferdig boken Viljestyrke av Dag Otto Lauritzen, og for en bra bok det er! Han er så inspirerende. Han klarer virkelig alt. Virkelig. 

På søndag fikk jeg kalendergave av mamma. Vi gir hverandre kalendergaver hver søndag i advent, og det er så koselig! I denne luken fikk jeg et fantastisk duftlys og en leppestift fra Lancome! FOR en fantastisk gave! Jeg hadde ønsket meg både dette duftlyset og den leppestiften så lenge! Mamma er så snill og god ❤️

Det har vært en fantastisk fin helg! Jeg håper dere også har kost dere masse. Jeg ønsker dere en fantastisk fin mandag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Jeg er superglad i dere alle. Og tenk, nå er det kun 8 dager til julaften! Hvor sykt er ikke det! 😍 Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg