GOD MANDAG!

Hei, nydelige mennesker! God mandag og god ny uke. Jeg håper dere har kost dere masse i helgen. 

Jeg har startet på skolen igjen! Jeg elsker det. Det er så deilig. Jeg er superfornøyd med klassen og med lærerne mine. Mange av dere har vel også startet på skolen igjen. Jeg gruet meg litt til at sommeren skulle være ferdig, jeg koste meg så mye denne sommeren! Jeg var med venner, familie, spilte fotball, og generelt koste meg hver eneste dag. Men høsten er også en utrolig vakker årstid. Sommer og høst er mine favorittårstider. Hva er din favorittårstid? Fortell meg i kommentarfeltet!

I dag kom jeg hjem fra skolen rundt 15:00. Jeg spiste en bagel og drakk en iskaffe med karamellsaus. Jeg har fått helt dilla på iskaffe! Jeg har faktisk blitt så dilla at jeg kjøpte et Starbucks-kort og fylte det opp… Jeg pleier aldri bruke penger på kaffe, men nå i det siste har jeg nesten blitt avhengig… Ikke bra… Jeg så på New Girl og klappet katten min mens jeg spiste.

I helgen var jeg sammen med venner og koste meg. Det var en konkurranse på senteret hvor du kunne vinne et gavekort til frisøren. Den gikk ut på at du skulle lete etter en person. Du fikk hint på telefonen din om hvor personen var, også måtte du lete etter personen og spørre “er det deg?”. Det var morsomt, fordi det var så mange vi spurte som ikke skjønte hva vi snakka om. De så på oss forvirret og tenkte vel i sitt stille sinn at vi var litt gærne… Men jaja, det var kjempegøy! Vi vant ikke, men det var skikkelig gøy uansett. Jeg har snille venner som gadd å hjelpe meg og lete ❤️

Jeg har også vært i Oslo. Oslo er en vibe på kvelden, virkelig! Oslo er alltid en vibe, men på kvelden så er det virkelig så fint.

 

Jeg håper du får en kjempefin mandag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempene for meg! Vi snakkes i neste innlegg ❤️ 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg