GOD MANDAG

Reklame | Syster P

Hei, nydelige mennesker! God mandag og start på en ny uke. Jeg håper dagen deres har vært kjempefin så langt, det har i hvert fall min vært!

I dag stod jeg opp SENT. Jeg våkna ikke før 13:00 eller noe. Helt sykt, og ganske flaut. Jeg hater å våkne sent, det er det verste som finnes. Men til mitt forsvar sovnet jeg også veldig sent i går.

Jeg startet dagen med å drikke en kopp te fra sengen mens jeg så en YouTube-video. Etter en koselig morgenstund tok jeg frem treningsmatta, tok på meg treningsklær og trente. Men å trene på morgenen er visst ikke noe for meg. Jeg liker best å trene på kvelden. Da fant jeg ut av det!

Etter treningsøkten tok jeg meg et bad. Jeg koste meg skikkelig. Jeg hørte på klassisk musikk og leste i magasiner. Snakk om en fin mandag!

Etter badet satt jeg meg ned i sofaen. Jeg har begynt å se på The Vampire Diaries. Jeg har ikke sett den før. Jeg tror jeg er den eneste i hele verden som ikke har sett den… Men jeg ser på den nå, og den er jo skikkelig bra og spennende. Jeg skjønner hvorfor alle digger den! Jeg drakk en kopp kakao og spiste en omelett.

Jeg postet også et nytt bilde på Instagram! Jeg kan endelig vise dere mine nyeste ringer fra Syster P og dele samarbeidet med dere!

RING HER OG HER

Jeg elsker virkelig disse nydelige ringene. Jeg har gledet meg skikkelig til å vise dere dette samarbeidet sammen med Syster P. Jeg digger merket, og har en del smykker derfra fra før. Derfor var ekstra kult å få til et samarbeid med de! Og jeg lovte dere jo en rabattkode, og jeg holder mine løfter! Koden HENRIETTES15 gir deg 15% rabattALT fra Syster P, men KUN i 48t. Her gjelder det å være rask! Hvis jeg kan gi dere noen anbefalinger, er disse smykkene noen av mine absolutte favoritter, i tillegg til ringene på bildet over.

HALSKJEDE HER // ARMBÅND HER // ØREDOBBER HER // RING HER

HENRIETTES15 = 15% rabatt! KUN i 48t! God shopping, elsklinger!

Men nå må jeg stikke, vi skal spise middag. Vi skal spise pasta, min favoritt. Nam! Jeg håper dere får en kjempefin mandag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr enormt mye for meg. Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg