GOD LØRDAG

Hei, nydelige mennesker! God lørdag og påskeferie! Jeg håper dere har en kjempefin dag så langt.

I dag stod jeg opp rundt 12. Jeg sov kjempegodt i natt og våknet i et utrolig godt humør. Det var deilig. Mamma og jeg dro for å handle, og når vi var ferdig kjørte vi oss en tur. Jeg har ikke stedsans AT ALL og jeg blir fort forvirret når vi kjører. Jeg trodde vi var HELT andre steder enn vi egentlig var. Åh, det er så ekkelt.

Vi kjørte til Nes, og etterpå til Hurdalsjøen. Det var veldig koselig! Det var så nydelig vær i dag, det var så utrolig koselig å kjøre. Vi hørte på musikk, slappet av og nøt utsikten.

På veien hjem hentet jeg en pakke fra ELLE. Jeg har bestilt abonnement fra ELLE! Jeg elsker å lese blader, og det er spesielt koselig å få noe i posten hver måned. Da har man alltid noe å glede seg til! Når jeg bestilte abonnementet, fulgte det med noen godsaker også! En ansiktsmaske, en bodylotion fra Hugo Boss, et handlenett, og en toalettmappe fra Hugo Boss. Så koselig! Jeg gleder meg helt sinnsykt til å prøve ansiktsmasken og bodylotionen.

Kan vi bare snakke om hvor fint coveret på ELLE-magasinet er? Noe så nydelig! Det er et sånt bilde jeg hadde kjøpt og hengt opp i stuen. Det er jo et kunstverk! Virkelig vakkert.
Gleder meg masse til å prøve denne!

Nå skal jeg lese i det nye bladet mitt mens jeg drikker iskald Pepsi Max og koser med katten min, Tassen. Hva er dine planer for denne fine lørdagen?

Jeg håper dere får en kjempefin dag og påskeferie videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Vi snakkes i neste innlegg og på sosiale medier!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer
  1. Høres ut som en fin dag 🙂 Jeg har heller ikke stedssans, jeg kunne sikkert gått meg vill i eget nabolag, haha! Så kjekt med ELLE-magasin, og ikke minst så mange produkter. Håper du blir fornøyd med de. Ha en fin lørdagskveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg