GOD FREDAG! helgens planer og stor giveaway

Reklame | Ana Luisa

Hei alle sammen! Fantastisk fredag og helg! Jeg håper dere har en nydelig dag så langt.

I dag stod jeg opp rundt 11. Jeg slappet av i sengen, og leste litt. I går leste jeg ferdig boken “Tak over Teheran” og wow, for en fantastisk bok det var. Jeg anbefaler alle å lese den boken. Den handler om Iran i 1973 og den iranske revolusjonen. Det er fra et perspektiv fra en ungdom i Iran som opplever dette. Det er noen fantastiske kjærlighetshistorier og kjærlighetserklæringer i den, men også noen hjerteskjærende fortellinger om hvordan det er å leve under slik forferdelig politisk undertrykkelse. Boken er en roman, men den er også full av fakta om hvordan det var å leve i Iran på 1970-tallet. Jeg anbefaler virkelig denne boken til alle dere. Den er oppslukende, og du klarer så vidt å legge den fra deg når du først har begynt å lese den. Virkelig vakker, er boken.

Nå har jeg startet på en ny bok som heter “The 7 Habits of Highly Effective People”. Denne anbefaler jeg også at alle leser. Man kan aldri få for mye kunnskap!

Etter litt lesing, spiste jeg frokost og drakk en deilig kopp te. Nå for tiden drikker jeg en te som heter Four Fruits, og jeg elsker den. Tre suketter, melk og ha teposen i koppen i ca 1 minutt. Perfekt te! Bare prøv!

Etter frokosten redigerte jeg noen bilder, men fant ut at jeg ikke likte dem likevel, så jeg slettet dem, haha… Jeg sjekket e-posten min, Instagrammen min og svarte på DM´s. Tusen takk for all engasjement, jeg setter virkelig stor pris på det! Dere gjør at jeg kan oppfylle drømmene mine, så tusen, tusen takk. Dere er så gode!

⚡️⚡️⚡️

I dag skal jeg bare slappe av. Jeg tenkte jeg skulle ta en spa-dag. Jeg skal ta et langt bad med en badebombe og stearinlys mens jeg hører på musikk og leser. Etterpå skal jeg se på noen fantastiske filmer, spise god mat og deilige snacks. Jeg skal kjøpe Ben & Jerry´s også, jeg elsker de isene! De er så gode. Ja, i dag blir en fantastisk dag.

I morgen skal jeg i bursdagen til bestevennen min. Jeg gleder meg! Jeg synes det er så rart å tenke på at vi fyller 19 år dette året. Wow! Helt sinnsykt.

Nå sitter jeg i sofaen under et pledd og skriver dette, mens jeg hører på en ny spilleliste jeg fant på Spotify som heter Dreamy Vibes. Jeg elsker den allerede! Jeg legger linken til spillelisten på Instagram-Story.

Hva skal dere gjøre i helgen? Gjerne fortell meg dine planer i kommentarfeltet!

⚡️⚡️⚡️

PS: Jeg postet nettop et nytt bilde på Instagram med en bildetekst om motivasjon! Gjerne gå og sjekk det ut!

PS 2: Jeg har også en fantastisk giveaway på Instagram nå, hvor du kan vinne smykker fra det anerkjente merket Ana Luisa for 700kr! Gå og sjekk den ut HER!

Bilder av noen av smykkene du kan vinne:

Jeg ønsker dere en nydelig helg videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Tusen takk!

Vi sees snart!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg