GOD FREDAG! Helgens planer, magisk frokost og boktips

Hei, nydelige mennesker! God fredag og god helg. Jeg håper dagen deres er kjempefin så langt.

I dag stod jeg opp rundt 12. Jeg har hatt litt problemer med å sovne, og på grunn av det har jeg stått opp sent. Men i dag sov jeg mye bedre, og våknet halv 11. (Jeg lå fortsatt i sengen til klokken 12, men jaja). Jeg startet morgenen min med å høre på litt musikk, sjekke Instagram og alle mine sosiale medier. Tusen takk for så mye support på mitt nyeste Instagram-innlegg, dere er virkelig så søte!

Jeg sa i går på Instagram at jeg hadde begynt å se på Outer Banks, men at jeg synes det ble kjedelig. Da fikk jeg MANGE svar og kommentarer på at serien blir bedre etterhvert, og at jeg ikke må gi opp serien. Jeg skal ikke det! Jeg skal gi serien en sjanse til. Men hvis den fortsatt er kjedelig etter tre nye episoder så gir jeg opp. Sorry, as.

Etter at jeg stod opp, parkerte jeg meg i sofaen sammen med katten min, Tassen, og en god bok. Nå leser jeg “Alt i et øyeblikk” av Erica James. Den er sinnsykt bra! Jeg anbefaler virkelig denne boken. Jeg er en skikkelig lesehest. Det har jeg alltid vært.

Det er en bok jeg alltid tenker på når jeg skriver om bøker, og det er boken “Det som ventet meg” av Parinoush Saniee. Jeg husker denne boken så godt fordi det var den første boken jeg leste som var en “voksen” roman som handlet om livet og den harde virkeligheten. Jeg gikk i 7. klasse, og jeg var veldig interessert i å finne ut av mer om meg selv og om Iran og Persia. Jeg er persisk, det er der navnet mitt Sherin kommer fra. Jeg gikk i 7. klasse når den store interessen for Iran og Persia kom. Jeg gikk på biblioteket og lånte denne boken. “Det som ventet meg” handler om hvordan det var å leve som en ung jente i Iran på 1960-tallet under sjah regimet. Masoumeh, jenta boken handler om, forelsker seg i en gutt på skolen, men da foreldrene finner ut av forholdet, tvinger de henne til å gifte seg med en annen. Deretter følger vi Masoumeh i hennes nye ekteskap. Boken skriver mye om sjah regimet, og hvor vanskelig det var å leve midt i det.

Selv nå, 6 år senere, sitter denne boken fortsatt i hjertet mitt. Denne boken er skikkelig fin.

Til frokost spiste jeg eggerøre og salami oppå en brødskive, og det var det beste jeg noen sinne har smakt. Det var helt magisk. Jeg drakk en kopp kakao i tillegg. Jeg koste meg maks, der jeg satt med kakao i den ene hånden og en bok i den andre. Snakk om en perfekt morgen!

I dag er planen å slappe av og kose meg. Jeg skal se litt på The Vampire Diares, en serie jeg har blitt helt hekta på! Den er så sykt bra! Jeg må jo være en av de få menneskene i verden som fortsatt ikke har sett den. Men nå er jeg endelig med, og jeg koser meg med den. Jeg er på sesong 2, så ikke spoil noe for meg!

Nå skal jeg sette meg tilbake i sofaen og lese litt mer, som den nerden jeg er. Haha, neida, joda…

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr ekstremt mye for meg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er så fantastiske. Jeg er veldig glad i dere alle sammen. Ha en superfin fredag og helg videre. Vi snakkes! ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg