FROKOST INSPIRASJON

I dag har vært en fantastisk dag! Jeg spiste en kjempegod frokost. Jeg er stor fan av te og juice, og i dag drakk jeg både tomatjuice, tropisk juice og te! Snakk om luksus. Jeg spiste også vafler med ost og skinke, noe som var overraskende godt. Det var en utrolig fin start på dagen.

Frokosten i dag. Nam!

Senere på dagen fikk jeg besøk av familien. Det var veldig koselig. Jeg setter enormt stor pris på sånne besøk. Etter besøket redigerte jeg bilder og så på en Netflix serie som heter “On My Block”. Den er utrolig bra! Jeg anbefaler alle å se den. Jeg så siste episode i dag og det var litt trist… Jeg må finne meg en ny serie. Har dere noen forslag til hvilken serie jeg kan se på?

I februar i år flyttet mamma og jeg til et nytt sted og jeg elsker det her! Det er så fint, åpent, stort og deilig. Nå som solen begynner å varme og snøen smelter begynner hagen og vise seg mer og mer frem og jeg ser hvor fin hage vi har! Jeg gleder meg skikkelig til sommeren når man kan ligge på gresset, høre på musikk, drikke milkshake og bare slappe av og nyte livet. Det blir fantastisk! Har dere noen sommerplaner? Fortell meg om de i kommentarfeltet!

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre! Tusen takk som leste innlegget mitt. Alltid husk at dere er fantastiske, smarte, vakre og eksepsjonelle sjeler. 

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg