FOTOSHOOT I OSLO

Reklame | Syster P

Hei, fantastiske mennesker! God fredag og helg! Jeg håper dagen deres er superfin så langt 💕

Onsdag var en skikkelig spennende og morsom dag! Jeg hadde en fotoshoot sammen med Daniel Millan i Oslo. Han er så flink! Jeg har hatt fotoshoot med han en gang før. Det var han som tok disse bildene: 

På onsdag våknet jeg klokken 09:30. Jeg drakk en kopp te, spiste frokost og sjekket Instagram. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Etter å ha sjekket sosiale medier, tok jeg en dusj, fønet håret og sminket meg.

Jeg har gledet meg til denne fotoshooten så lenge! Vi hadde bestemt på forhånd at vi skulle ha en street shoot, en fotoshoot ute på Barcode. Det var så gøy. Jeg har aldri vært på Barcode før, så jeg slet litt med å finne frem til der vi skulle møtes, men etterhvert fant jeg frem! Vi hadde bestemt antrekk fra før, så jeg hadde med en bag med klær jeg skulle skifte til. Vi hadde også bestemt hva slags type sminke jeg skulle ha. Det ble glam, eller “naturlig glam”.

Vi begynte å ta bilder, og jeg ble så fornøyd! Daniel er virkelig så flink! Både til å fotografere, men også til å vise hvordan man skal posere og lære oss nye tips og triks. Jeg ble så fornøyd med bildene!

Etter noen timer var vi ferdig med fotograferingen. Jeg tok dette bildet på veien tilbake til Oslo S, der mamma ventet på meg.

Det var så fint vær, så mamma og jeg bestemte oss for å gå litt rundt i Oslo. Vi tok turen til Aker Brygge. Det var virkelig så koselig å være i Oslo igjen. Jeg har savnet vår vakre hovedstad så mye. Jeg har ikke vært der siden februar, og selvom det ikke er så lenge, føles det lenge. Hjertet mitt lengtet etter Oslo! Solen skinte, båtene fløt på vannet, folk satt ved brygga og spiste is… Folk koste seg og nøt livet igjen. Det var herlig å se!

Ja, onsdag var en skikkelig fin dag. 

Jeg gleder meg til å få bildene fra fotoshooten og vise dere dem! Sjekk ut Daniel Millan sin Instagram for å se bilder!

PS: i dag er siste sjanse for å få 15% rabatt hos Syster P ved bruk av rabattkoden min HENRIETTES15. Koden gjelder ut dagen!

RING HER OG HER

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er virkelig så fine. Tusen takk! Vi snakkes i neste innlegg og på mine sosiale medier! Ha en fantastisk fin fredag videre!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg