FOTOSHOOT: Bildedryss!

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. Det er midt i uken i tillegg og snart er det helg! Hang in there, babes 😽

Her om dagen hadde jeg en liten fotoshoot hjemme. Jeg pyntet meg skikkelig med sminke og smykker og fant frem noen outfits, tok frem kameraet og satte på selvutløseren. Seriøst, hva skulle vi bloggere gjort uten den? Haha!

Jeg hørte på musikk, poserte foran kameraet og koste meg skikkelig. Jeg ELSKER å være foran kamerat. Før gjorde jeg ikke det i det hele tatt, jeg hatet det faktisk! Jeg kunne ikke fordra det. Når vennene mine ville ha fotoshoots sa jeg alltid nei, men nå er jeg helt motsatt. Nå elsker jeg å bli fortalt hvordan jeg skal posere av fotografen og bli tatt bilde av. Den forandringen skjedde vel egentlig først i 2018, altså i fjor, så det var noen år hvor jeg ikke likte det i det hele tatt, men folk forandrer seg, og det er jeg så glad for!

Her har du meg da, som finner en rød kjole og matchene rød leppestift og poserer foran kameraet. Casual Wednesday!

Måtte jo prøve en annen outfit i tillegg!

Som sagt tidligere elsker jeg virkelig å være foran kameraet. Jeg elsker også den delen som kommer etterpå, nemlig redigering. Jeg elsker det også! Vil du at jeg skal skrive et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine? Fortell meg i kommentarfeltet! 

Liker dere å ha fotoshoots? Har dere noen ideer til hvilke bilder jeg kan etterligne i min neste fotoshoot eller noen ideer om tema? Gjerne fortell meg dem i kommentarfeltet eller på noen av mine sosiale medier, da blir jeg glad! ❤️ Jeg er alltid på utkikk etter inspirasjon, man vet aldri hvor man finner den!

Jeg håper du likte innlegget mitt og vil fortsette å følge bloggen min. Jeg er kjempeglad i dere alle, tusen takk for all støtte og kjærlighet dere viser meg, dere er best! Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg