FØRSTE DESEMBER! magisk start på måneden

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker. God tirsdag og første desember! Jeg våknet med et smil i dag, jeg elsker desember så mye. Jeg har gledet meg i evigheter til denne vakre måneden her. Desember er full av magi og lykke!

Jeg stod opp, lagde en kopp te og sammen åpnet mamma og jeg kalendergavene våre. Vi har kjøpt julekalender til hverandre! Mamma har fått Babor-kalender, og jeg har fått MakeupMekka kalender. Det var så koselig! Vi spiste kakemenn mens vi åpnet gavene.

Jeg ble så fornøyd med MakeupMekka-gaven! Jeg fikk en nydelig bronzer, og jeg gleder meg så mye til å prøve den. Jeg trenger litt farge nå som det begynner å bli vinter, vettu. Blir jo en blek fisk…

I tillegg til kalendergaven hadde mamma kjøpt en jule-pysj til meg! Noe så snilt. Den var ekstremt fin. Jeg gleder meg til å dusje i kveld, slik at jeg kan ta den på og våkne 2. desember med den på meg. I dag hadde jeg på en Mariusgenser og jule-pysjbukse, så jeg våknet med jule-klær i dag også. Men julepysj er noe helt for seg selv. Jeg elsker det!

I dag spiste jeg en bagel til frokost mens jeg hørte på julemusikk. Jeg har også jobbet med skole i dag. Jeg har en presentasjon på torsdag. Det blir spennende.

Jakken og luen er fra BUBBLEROOM. Koden min HS10 gir deg 10% avslag på alt!

Jakke HER // lignende lue HER

Jeg er så glad og takknemlig for at det er desember. Men jeg føler dette året har gått ekstremt fort. Jeg føler det var sommer for to måneder siden… Er helt sykt at 2020 snart er over. For ett år siden fikk jeg regulering. Er sykt å tenke på at den snart skal av, den også.

Har dere hatt en fin start på desember? 

Jeg håper dere får en strålende fin tirsdag videre. Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere viser meg, det betyr så mye. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer fra meg  ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg