FØRJULSTUR TIL KØBENHAVN!

Hei, nydelige mennesker. God fjerde søndag i advent! Jeg håper dere har en koselig dag.

På onsdag dro jeg til København! Det var en så utrolig koselig og fin tur! København er en av de aller fineste byene jeg har vært i, og jeg koste meg virkelig så mye!

Ready for departure!

Vi tok DFDS-båten til København, og det var ganske spennende, fordi båten hadde bare 150 passasjerer! Det føltes ut som en skikkelig spøkelsesbåt, for det var sinnsykt få mennesker. Det var egentlig ganske deilig. Vi sjekket inn i lugaren, pakket ut og gikk for å utforske skipet. Vi stakk innom Tax-free, som ikke hadde så mye utvalg, og heller ikke billigere priser enn på nettet, så det var ikke så mye spennende. Etterpå gikk vi for å spise middag på Little Italy. Jeg bestilte lasagne, og den var skikkelig god! Vi satt og spiste, koste oss og så ut av vinduet. Sykt fin utsikt når man spiser!

Etter middagen dro vi tilbake på lugaren. Det var sinnsyke bølger, og jeg ble ganske kvalm, så jeg måtte legge meg ned og slappe av en stund. Etterpå gikk vi for å utforske båten litt mer, og etterhvert la vi oss.

Torsdag våknet vi klokken 07:00. Vi spise en digg frokost med en fantastisk utsikt klokken 08:00, og klokken 09:00 var vi i København. Se COPEHAGEN-høydepunktet mitt på Instagram HER.

 

 

I København gikk vi nedover sentrum og opplevde byen. Vi gikk til Nyhavn, og det var sinnsykt koselig og fint der. Nyhavn har vært på bucket-listen min i flere år nå, så det var utrolig koselig å se det med egne øyne. Det var så fint der. Det var juleboder som solgte gløgg, kakao og masse annet digg nedover hele gaten, og man fikk skikkelig julestemning! Det var ikke særlig kaldt i København, og null snø! Stor forskjell fra kalde Oslo. Det var deilig.

Vi besøkte Tivoliet, og det var skikkelig gøy! Skikkelig fint der og vakkert gjennomført. Se videoer fra tivoliet HER. Jeg kjøpte også en vakker ring der!

Hvis dere vil se flere bilder og videoer fra København-turen må dere burde følge med på Instagrammen min HER! Der poster jeg masse innhold fra turen! Håper vi sees der!

København var en skikkelig koselig by, og jeg koste meg så mye! København er en av de aller fineste byene jeg har vært i. Forresten, SE SÅ GRØNT!! Null snø!

Kåpen min er fra Bubbleroom! Rabattkoden min “HS10” gir deg 10% avslag på nettsiden! Unn deg noe fint til jul ❤️

Har dere vært i København, og hva synes dere om byen? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet, jeg vil gjerne høre!

Jeg ønsker dere en kjempefin dag videre og en god advent! Tusen takk for at dere leste innlegget! Vi snakkes i neste blogginnlegg og på sosiale medier ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️ 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg