FAMILIEWEEKEND I HOLMESTRAND

Hei, nydelige mennesker! God søndag! Jeg håper dere har hatt en superfin helg, det har i hvert fall jeg!

Jeg har nettopp kommet hjem fra en helg sammen med familien min. Det var så koselig! Jeg er et skikkelig familiemenneske, jeg elsker å tilbringe tid sammen med de. Jeg setter så stor pris på de helgene og feriene vi alle kan være samlet sammen. Familie er noe av det viktigste og fineste i verden, og jeg er så takknemlig for min familie. De er så herlige, alle sammen!

På torsdag kjørte mamma og jeg til Holmestrand. Tanten, fetteren og bestemoren min var der allerede. Vi kom frem rundt klokken 18, akkurat i tid til middag. Vi spiste deilig mat, snakket og koste oss. Etterpå spiste vi en deilig dessert.

Etter middag tok vi en kveldstur. Det er så magisk der! Jeg husker da jeg var liten og vi feiret jul der, tenkte jeg at nissen bodde på låven ved siden av. Jeg pleide å se ut av vinduet over til låven, se etter spor av han. Jeg husker at jeg så lys der en gang, og jeg var sikker på at det var nissens hjelpere! Haha… Men virkelig, det er fantastisk magisk der. Hester, kuer og vakkert landskap overalt.

På kvelden etter kveldsturen satt vi i stuen, spilte kort, slappet av og snakket.

På fredag dro vi til Holmestrand sentrum. Det er så koselig der! Det er en skikkelig fin by. Vi tittet innom noen butikker, dro på shopping og koste oss.

Jeg synes designet inni denne butikken var så fint! Spesielt det sitatet der… Noe å tenke på.

Etter shopping dro vi ned til bryggen og så på alle båtene. Det er virkelig så fint der!

Min fine bestemor, aka mommo!  

Bukse, topp og skinnjakke er fra Bubbleroom! Bruk koden min HS10 for 10% avslag!

Plutselig begynte det å regnet og vi måtte dra hjem. Jeg spiste en is på veien. Jeg spiser alltid is på de rareste tidene! Når det regner, liksom. Men man kan aldri si nei til en Royal Trippel is. Det er den beste isen, try changing my mind…

Når vi kom hjem spiste vi middag. Etter middagen slappet vi av, spiste kake, snakket, spilte kort og koste oss. Jeg elsker slike familiestunder som det. Familietid er så viktig. Jeg føler meg veldig velsignet som har en så fantastisk familie som jeg har. De er så støttende, snille, gode, morsomme, fantastiske og alltid der for meg. Ikke alle er så heldige… Jeg takker for at jeg har dem hver dag!

Det har vært en skikkelig fin helg sammen med de. Nå skal jeg se på New Girl mens jeg drikker Cola og koser med katten min, Tassen. Jeg håper dere har hatt en superfin helg, dere også! PS: har du vært i Holmestrand før? Fortell meg hva du synes om byen i kommentarfeltet!

Vi snakkes i neste innlegg og på mine sosiale medier. Jeg er så glad i dere alle sammen, tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er fantastiske. ❤️ Vi snakkes!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg