ET INNBLIKK I MIN HVERDAG

Hei alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fantastisk tirsdag så langt. Min tirsdag har vært ganske koselig og avslappende.

Jeg våknet kl 10:00. Jeg hørte på musikk og sjekket mine sosiale medier. Jeg har fått helt dilla på TikTok, så jeg sjekket den appen også. Jeg sverget til meg selv at jeg aldri skulle laste ned TikTok, men så så jeg at mange av vennene mine postet så morsomme TikTok-videoer på deres private Snapchat-Story, så da bestemte jeg meg for å laste ned appen og se hva som var så spesielt med den. Nå er jeg helt obsessed! Det er så mange morsomme og bra videoer der! Har dere TikTok?

Etter en halvtime stod jeg opp. Jeg gikk på kjøkkenet, klappet katten min, Tassen, og lagde meg en kopp te. Vi har vært uten te i noen dager, så det var deilig å endelig ha te på morgenen igjen. Jeg tar teen min med tre suketter og melk. Min favoritt-te for tiden er Forest Fruit. Jeg satt meg ned med min deilige kopp te på kjøkkenbordet og tok frem Macen. Jeg skrev et par blogginnlegg og svarte på e-post mens jeg hørte på radioen. Det var en skikkelig fin morgen!

Så kom mamma inn på kjøkkenet. Vi satt oss der sammen. Tassen var også der og ville ha kos. Vi snakket og koste oss mens vi så på hoteller i Oslo. Det hadde vært så gøy å dra på hotell i Oslo i desember. Da kan man dra på julemarkedet, restaurant, spa og kose seg skikkelig i Oslo, vår fantastiske by. Det hadde vært magisk!

Nå var klokken 15:00. Jeg gikk inn på rommet for å se på Netflix. Jeg tok med meg en kopp te. Jeg elsker virkelig te. Te er en stor glede i hverdagen min. Jeg satte på serien “The End Of The F****ing World”. Haha, den serien er skikkelig morsom! Jeg må le. Jeg elsker den! Alyssa og James er veldig søte sammen. Jeg er snart ferdig med sesong 2, og jeg gruer meg! Jeg vil ikke at den skal ta slutt… Jeg bestemte meg for å se på noe annet. Jeg gikk over til filmer og så hva som var nytt. Det er sinnsykt mange bra filmer på Netflix nå! Utrolig mange! Jeg gleder meg til å se alle. Nå startet jeg å se Now You See Me. Gud, for en fantastisk bra film! Jeg digger den! Netflix har 2-eren også, så det blir skikkelig maraton snart!

Mamma kom inn på rommet mitt med lunsj, hun er så snill! Kjempedigg brød med leverpostei og agurk. Herregud, det var nydelig. Hun kom også inn til meg med noe annet. Hun ba meg lukke øynene. Når jeg åpnet de hadde hun hengt opp en julestjerne i vinduet mitt! Så utrolig glad jeg ble! Jeg elsker jul og alt med julepynt. Vi har aldri startet så tidlig med julepynt som nå, men det er helt greit for meg.

Jeg koste meg med lunsjen min mens jeg så på filmen.

Vi skal spise skikkelig digg middag i dag. Vi skal spise kylling og stekte grønnsaker. Min favoritt. Det er virkelig så digg! Vi har avtalt at vi skal se en julefilm også som heter Marry Me At Christmas. Den går på TV 18:30, se den du også! Det er en Hallmark-film, og Hallmark har virkelig fantastiske koselige julefilmer. De går på TV hver dag fremover! Det er fantastisk, det! Jeg elsker virkelig julen og alt som følger med. Jeg gleder meg så ufattelig mye til desember. Da blir det pepperkakebaking, kakebaking og alt sammen HVER ENESTE DAG. Pluss kakao med krem. Gud, jeg kan nesten ikke vente! Julemarked, café, venneturer til Oslo, kvalitetstid med familien og alt sammen. Det blir så bra.

Fortell meg, hva har du gjort denne fantastiske tirsdagen?

Nå skal jeg se ferdig filmen Now You See Me. Jeg gleder meg! Vi snakkes i enste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg