ER VÅREN HER? Tur i skogen + TO utrolig dumme og morsomme opplevelser

Hei alle sammen! Nydelig mandag! Jeg håper dere har en bra start på den nye uken.

I dag våknet jeg klokken 11. Jeg hørte på musikk, sjekket mine sosiale medier og lagde meg litt havregryn til frokost. Været var så utrolig nydelig i dag! Været har jo vært ganske så fantastisk i mange dager nå. Jeg kan nesten ikke tro hvor fint været er, faktisk. Det er sol, varmt og det føles ut som vi er i april, ikke februar! På denne tiden i fjor var veiene dekket av snø, det var kjempekaldt og man måtte ha på seg vinterjakke. Ikke nå! Nå er det strålende sol, solen varmer, ikkenoe snø å se og man kan gå med vår-klær. Det er virkelig så fantastisk digg. Jeg elsker det!

Siden været var så fint, bestemte jeg meg for å gå en tur i skogen. Det har ikke vært mulig før, på grunn av snøen, men jeg tok en sjanse i dag. Jeg kledde på meg og gikk mot skogen. Det var så mye grønt, det var helt fantastisk! Det gikk fullt an å gå i skogen med joggesko! Denne gangen gikk jeg en ny tur, ikke den turen jeg pleier å ta. Jeg hørte på min nye spilleliste og nøt dagen. Det var helt fantastisk!

Hahah, jeg har en morsom historie angående dette bildet: det er så sykt kleint når du tar selfie og noen ser på deg! Dette skjedde med meg i dag… Mens jeg tok dette bildet var det en dame bak meg, og jeg skvatt skikkelig når jeg så henne! Jeg fikk det faktisk på film! Sjekk ut Snapchat-Storien min @Henni090 for videoen!

Været var virkelig så fantastisk.

Etter en time med tur, var jeg hjemme. Jeg lagde meg en kopp te, ostesmørbrød og gikk inn på rommet for å se på The 100.

Her har dere en annen morsom og helt ærlig, en ganske flau historie: Av en eller annen grunn klarte jeg ikke å lage bra ostesmørbrød i dag! Ostesmørbrød er jo det enkleste i verden å lage! Men i dag gikk ALT galt, og da mener jeg alt… Først funket ikke ovnen, og når den endelig funka, mistet jeg ostesmørbrødet opp ned slik at jeg måtte hente det og plassere all osten tilbake på brødet. Når jeg hadde gjort det, la bakepapiret seg oppå osten slik at osten smeltet inni bakepapiret. Jeg la to kniver på hver sin side av bakepapiret slik at det skulle holde seg fint. Når jeg hadde fikset det og ostesmørbrødene endelig var ferdige, klarte jeg å MISTE ostesmørbrødet i bakken slik at all osten falt av! Men ikke nok med det… Deretter, falt de to knivene jeg hadde lagt oppå bakepapiret ned i ovnen, slik at jeg måtte fiske dem opp igjen, og de var glovarme! Når jeg endelig var ferdig, var ostesmørbrødene mine kalde, det var ingen ost på dem, og teen min var kald. Snakk om mislykket! Jaja, sånn kan det gå!

Jeg håper dere likte innlegget mitt og fikk en god latter. Om dere lo av meg eller med meg spiller ingen rolle. Om det var førstnevnte skjønner jeg godt det, jeg synes jeg var ganske dum selv… 😂

Tusen takk for at du leste innlegget mitt! Jeg håper du får en fantastisk mandag videre! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg