DETTE SKJEDDE DENNE UKEN

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! God søndag. Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg. Det er så digg at det er sommerferie. Selvom det har vært litt dårlig vær i det siste… faktisk så elsker jeg det. Det er deilig med regn noen ganger. Da kan jeg slappe av hjemme, lese, høre på musikk og virkelig nyte tiden hjemme. Pluss at lyden av regn er så deilig.

Denne uken har vært ganske bra. På tirsdag var jeg i burdagen til bestevenninnen min, Kawtar. Det var så koselig! Jeg koser meg alltid sammen med vennene mine. Jeg setter så stor pris på de små stundene.

Kawtar er i midten og Sarah til høyre
Karoline er til venstre

Kjolen er fra Bubbleroom. Bruk koden min Hs10 for å få 10% avslag!

Siden det ikke har vært fint nok vær til å være ute på stranden, har det ikke blitt så mye volleyball og fotball som det pleier å være. Det er egentlig ganske deilig. Jeg har sett på masse Netflix-serier og filmer. Mine favoritter nå er Eurovision: The Story of Fire Saga. Den filmen var sykt bra! Jeg elsker Eurovision, og har savnet å se det i år. Å se denne filmen var som å se Eurovison. Jeg elsket den. Jeg anbefaler den virkelig. En annen favoritt er Just Go With It. Den var også skikkelig morsom og bra. Alle filmene med Adam Sandler og Jennifer Aniston er alltid slagere. Man kan aldri gå feil med en film med de to.

Skinnjakken er fra Bubbleroom. Link HER.

I går var jeg med Tonje og Kawtar på senteret. Vi shoppet litt og tok en roadtrip. Vi stoppet på McDonalds, jeg kjøpte Chili Cheese Tops. Det er så digg!

Når jeg kom hjem hadde mamma en overraskelse til meg! Hun hadde ommøblert rommet mitt. Vi hadde kjøpt et nytt speil til rommet mitt for en stund siden, men vi hadde ikke satt det opp enda. Når jeg kom hjem var mamma akkurat ferdig med å ommøblere rommet mitt, og jeg fikk meg en stor overraskelse når jeg gikk inn på rommet mitt. Det ble så fint! Jeg er så fornøyd. Rommet mitt ser ut som et hotellrom. Jeg elsker det!

Denne uken har vært skikkelig fin og avslappende. 

Hva har du gjort denne uken?

Jeg håper du får en kjempefin søndag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr mye for meg! Vi snakkes!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg