DETTE HAR SKJEDD SIDEN SIST

Hei, nydelige mennesker! God mandag! Jeg håper dagen deres er strålende så langt!

Det er en god stund siden mitt siste blogginnlegg nå, og det er litt trist. Det må vi forandre på! Jeg har savnet dere.

Mye har skjedd siden sist. Store forandringer i livet mitt! Vi kan starte med et skikkelig høydepunkt: jeg fikk av reguleringen min i juni! Ên dag før jeg fylte 20, så jeg følte det ble en skikkelig feiring for meg. Beste bursdagsgaven til meg selv. Jeg ble så fornøyd med tennene mine! Jeg elsker dem! Jeg husker rett etter jeg tok de av. Jeg så meg selv i speilet og synes jeg så skikkelig rar ut. Det var så uvant, og føles så rart. Etter en time føles det endelig normalt igjen, da, og DA var jeg fornøyd!

Rett etter de var tatt av!

Bursdagen min, dagen etterpå, feiret jeg med mamma i Oslo. Jeg fikk verdens beste bursdagsgave, nemlig et hotellopphold i Oslo på Clarion The Hub, det aller fineste hotellet jeg noen gang har vært på! Det var så sinnsykt fint der, og jeg koste meg så mye! Vi fikk til og med oppgradert rommet vårt til en suite helt i toppetasjen! Fineste hotellrommet. De ansatte hadde til og med dekorert rommet med ballonger, “happy birthday” skilt og et personlig kort fra dem. Noe så hyggelig! Jeg ble så glad! Jeg koste meg så mye på hotell-weekenden. Vi badet, satt i badstue, spiste en god burger på en skikkelig fin restaurant med spektakulær utsikt, og jeg prøvde min første drink på baren i toppetasjen. Det var en skikkelig fin feiring, og jeg koste meg så mye!

Kjolen er fra Bubbleroom. “HS10” gir 10% avslag på alle varer!

Jeg ble også ferdig med første året mitt av videregående, noe som føles helt fantastisk og sinnsykt deilig. Jeg er så stolt av meg selv, og ikke minst glad og takknemlig. Det er så deilig å være tilbake igjen, jeg er så takknemlig.

I sommerferien hittil har jeg vært en del ganger i Oslo! Det er jo alltid like koselig. Jeg elsker Oslo og elsker å være der. Vi har vært å sett på fotball-EM på pub et par ganger også! Det var ekstremt gøy! Jeg synes finalen i går var sinnsykt spennende. Jeg heiet på England og synes det var leit at de tapte, men synes det var fint å se hvor glad Italia ble når de vant. Det var en skikkelig spennende kamp, og den var ekstremt jevn. Jeg fikk så vondt av han stakkars 19-åringen som bommet på straffen. Han ble skikkelig lei seg, og det var så vondt å se på. Men han var jo kjempeflink, og han spilte kjempebra uansett, og han er jo bare 19 år gammel, han har mange år på seg! Kampen var veldig spennende. Hvem heiet du på? Fortell meg i kommentarfeltet!

Nå er jeg hjemme og slapper av. Jeg skal lese boka “Den ene pluss en” av Jojo Moyes. Jeg elsker den! Jeg elsker egentlig alle bøkene hennes, jeg synes hun er ekstremt flink. Hun skriver så bra, og man lever seg virkelig inn i fortellingene hennes. Hvis du ser etter en bok eller to å lese i sommer kan jeg anbefale denne boka, eller “Jenta som ble igjen” av samme forfatter. Kjempebra bøker, begge to!

Jeg håper du får en fantastisk fin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg veldig stor pris på! Tusen takk for all støtte og kjærlighet. Vi snakkes i neste blogginnlegg eller på mine sosiale medier! God klem fra meg!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg