DETTE ER EN SKIKKELIG FIN MANDAG!

Hei, nydelige mennesker! God mandag og start på den nye uken. Hvordan har dere det for tiden? ❤️

Denne mandagen har vært skikkelig fin! Jeg startet dagen med å våkne av vekkeklokka mi som var altfor høy. Jeg skvatt helt sykt! Deretter slumret jeg den alarmen og slappet av i fem minutter ekstra, helt til jeg bråvåknet og skvatt like mye når den ringte fem minutter senere… Deretter stod jeg opp, laget en kopp te og gikk på badet for å ordne meg. Etterpå spiste jeg frokost og slappet av, og dro på skolen. Det som er kjipt og fint med at solen kommer opp så sent nå er at det er bekmørkt når jeg står opp, men når jeg er på vei til skolen ser jeg soloppgangen, og det er veldig magisk og fint. Jeg tok eT bilde i dag, fordi jeg synes solen var sykt vakker i dag!

I første time hadde jeg samfunnskunnskap og hadde en fagsamtale. Den gikk veldig bra! I neste time hadde jeg norsk, og der så vi skuespillet Jeppe på Bjerget. Når klokken var 12 var jeg ferdig på skolen for dagen og dro innom senteret for å kjøpe et par ting, hvor jeg tilfeldig møtte en god venninne! Det var veldig koselig. Vi snakket og var sammen en liten stund, og etterpå satt jeg meg ned på Starbucks for å ta en kopp kaffe og noe å spise. Jeg satt ved vinduet og det var så sykt koselig stemning der! Snøen falt og det var et stort og fint juletre foran, jeg følte jeg var i en film! Sjekk Instagram-storien min for video HER.

Dette er innkjøpet mitt for i dag:

Når jeg kom hjem spilte jeg litt piano og slappet av, og åpnet adventskalenderen min og luken for i dag. Jeg har et ganske spennende program på Instagram hvor jeg viser dere alle kalendergavene jeg får i Rituals-kalenderen min! Jeg spurte dere på Instagram om dette var noe dere var interessert i, og hele 91% av dere svarte ja! Da ble jeg skikkelig glad, fordi jeg hadde sykt lyst til å vise dere. Jeg filmer dermed alle lukene jeg åpner hver dag på Instagram Story, og har lagt til et høydepunkt i profilen min som heter “dagens kalender” så dere kan se gjennom alle lukene etterhvert. Ta en titt HER!

Resten av dagen skal jeg slappe av og nyte kvelden. Kanskje se en julefilm eller noe! Har dere begynt å se julefilmer enda, og isåfall, hva er deres favoritt så langt? Min er A Castle for Christmas på Netflix, den var så søt!

Jeg ønsker dere en kjempefin dag videre! ❤️ Vi snakkes i neste blogginnlegg og på sosiale medier!

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg