DET GÅR RASKERE ENN JEG TRODDE! regulering-oppdatering

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en nydelig dag så langt.

Været i dag er jo helt fantastisk fint! Solen varmer faktisk, også! Selvom det er en del snø ute, føltes i dag faktisk ut som en vårdag.

På tirsdag var jeg og byttet strengen på reguleringen min, som jeg gjør hver måned. Det går så fort! Tennene mine har forandret seg så mye allerede, det er så kult å se! Før reguleringen var fortennene mine nesten oppå hverandre, og nå er de helt rette! Assa, wow… Jeg er så fornøyd allerede! Bare tenk når jeg er ferdig!

Tennene mine før
Tennene mine nå!

Men uansett, jeg skiftet strengen, men jeg begynte å få litt vondt i kinnet mitt, og i går gjorde det veldig vondt. Jeg hadde fått en del blemmer i kinnet mitt. Strengen på reguleringen var ikke klippet helt riktig, så strengen stakk meg i kinnet. Jeg dro til reguleringstannlegen min i dag og hun klippet den av og ordnet det. Det tok fem minutter! Jeg er så fornøyd med tannlegene mine, de er så flinke, alle sammen. Jeg liker veldig godt å være der (noe jeg aldri trodde jeg skulle si om en tannlege!), men jeg liker alle sammen så utrolig godt!

Etterpå dro jeg på senteret og kjøpte en iskakao til meg og en espresso til mamma fra Kaffebrenneriet. Deretter dro vi til Holter for å hente et speil vi hadde kjøpt. Det var så fint! På veien hjem kjørte vi gjennom Gardermoen og så på fly. Funfact om meg: Jeg elsker å se på fly, og å være på flyplasser. Det er noe jeg faktisk elsker utrolig mye! Det er kanskje litt spesielt, men det er bare noe med flyplasser! Jeg elsker det.

Etterpå dro vi hjem og spiste en god lunsj. Se bilder på min Snapchat-story @Henni090.

Nå har jeg akkurat sett ferdig filmen Jumanji. Jeg digga den! Jeg har hatt så lyst til å se den så lenge, og nå så jeg den endelig. Jeg anbefaler den filmen, den er utrolig bra og morsom!

Jeg håper dere får en nydelig torsdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg