DAGSUTFLUKT TIL SVERIGE

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I går dro mamma og jeg på en Sverige-tur. Det var så hyggelig! Det var den beste Sverige-turen noensinne!

Vi stod opp rundt 11:30. Tassen, katten min, lå og koste seg i sengen min og jeg hadde ikke hjerte til å stå opp med en gang, han koste seg så mye! Jeg klappet han og koste han. Han er så søt!

Etter en stund med kosing stod jeg opp. Jeg gikk på kjøkkenet sammen med mamma og lagde en kopp te. Jeg tok med teen inn på rommet mitt. Nå skulle jeg sminke meg. Jeg satt på spillelisten min og startet. Jeg elsker min nye foundation! Nå bruker jeg True Match fra Lóreal. Den er skikkelig bra! Jeg tar alltid bilder mens jeg sminker meg for å se hvordan det ser ut. Jeg har gått på en smell mange ganger hvor jeg har alt for mørk sminke på, eller feil øyenskygge eller totalt mislykka kontur, så fra nå av tar jeg alltid bilder først.

Jeg drakk en smoothie mens jeg sminket meg.

Nå var jeg ferdig med sminken. Nå skulle jeg kle på meg. Jeg tok på meg skinnbuksen, genseren og kåpen fra Bubbleroom. Jeg elsker dem så høyt! De har blitt store favoritter hos meg. Akkurat nå kan du bruke rabattkoden min HS10 for å få hele 10% på hele butikken, inkludert disse favorittene mine!

Jeg tok på meg klokken min, øredobber, og armbånd. Smykker gjør virkelig en stor forskjell på et antrekk! Jeg pakket vesken min. I vesken min tok jeg med lød-lader, lader, leppestift, bind (you never know…), penger, headset og mobil.

Nå var klokken 14:00. Nå var det tid for å dra.

Vi satt oss i bilen og kjørte. Det var ganske kjipt vær ute… Det var litt trist. Planen var egentlig at vi skulle innom Karlstad, gå i gågaten og dra på restaurant. Mamma har vært i Karlstad og hun elsket det der, så vi hadde gledet oss masse, men siden det regnet og var trist vær, var det ikke så fristende å være ute og gå nå. Vi bestemte at vi heller skulle dra til Karlstad en annen dag, når det var finere vær ute. Vi kjørte heller til Charlottenberg.

Vi snakket, hørte på musikk og koste oss på veien til Sverige. Roadtrip!

Etter 2 timer var i Charlottenberg. Vi parkerte bilen, hentet en handlevogn og gikk inn på senterenet. Vi gikk forbi mange superfine butikker. Men vi var først utrolig sultne! Vi bestemte oss for å spise. Vi gikk til Joe´s Diner. Den er utrolig koselig og fin. Vi er alltid på den når vi er i Charlottenberg. Det skal være en amerikansk diner, og det er virkelig magisk å være der. Det er skikkelig Riverdale-stil. Mamma og jeg bestilte to burgere, og WOW, de var fantastisk gode! Det smakte som himmel i munnen. Det var salat-buffé der, så vi tok litt salat mens vi ventet på maten. Det var skikkelig hyggelig! De hadde også sånne søte rundstykker som man får på fly. Jeg fikk skikkelig syden-minner.

Vi satt oss ned, spiste salaten mens vi drakk Cola Zero. Etter ca 15 minutter var maten ferdig. Bare se på den digge maten! Herregud, det var så digg.

Vi koste oss kjempemye med maten. Vi trengte mat etter den lange reisen.

Vi snakket, lo og koste oss med maten. Når vi var ferdig dro vi innom de fine butikkene vi hadde sett på veien til dineren.

Vi fikk kjøpt julegaver først. De hadde så mye fint der! Når vi var ferdig med julegave-shoppingen gikk vi videre. Vi stoppet innom en smykkebutikk. De hadde mange nydelige øredobber der. Etter en grundig sjekk gjennom butikken dro vi til en klesbutikk. Vero Moda har så mye fint! Jeg fant en skikkelig nydelig rosa genser og et koselig kose-sett. Bare se hvor nydelig de er! Vero Moda, jeg elsker deg.

Vi gikk innom et par andre butikker også. BikBok, Kappahl og H&M. Jeg må kjøpe meg noen nye gensere. Alle jeg har er så gamle, og de begynner å bli slitt. Jeg gikk innom BikBok først. Der fant jeg denne superfine genseren! Jeg elsker sånn sporty stil.

Etter BikBok gikk jeg innom H&M. Der fant jeg denne genseren:

Jeg kjøpte ikke den, men jeg likte veldig godt mønsteret. Men jeg synes den er litt for lang. Jeg gikk ut av H&M og gikk  innom H&M Home. De hadde virkelig så mye fint der! Jeg ELSKET den butikken! Og gutter, dette tipset er for dere: Jeg tror jeg kan snakke for alle jenter når jeg sier at det er så mye fint der. Du kan finne skikkelig mange fine julegaver der, blant annet duftlys, tepper, kopper osv. Alle blir glad for sånne gaver!

Nå begynte det å bli sent. Senteret stengte kl 20:00, nå var klokken 19:30, og vi hadde ikke kjøpt mat eller godteri! Krise! Haha, neida, men litt… Vi fant ut at matbutikken stengte 21:00, så det gikk fint likevel. Vi kjøpte godteri først. De har virkelig så mye godt i den godteri-butikken. Jeg tok litt av alt de hadde. Jeg var ganske fornøyd med godis-shoppingen. Når vi var ferdig i godteri-butikken dro vi for å kjøpe mat.

Nå begynte vognen vår å bli ganske tung. Vi slep den rundt i butikken. Vi fikk handlet masse godt, blant annet et stort utvalg med teer. Livet er komplett! Vi fikk handlet masse andre nyttige ting også, slapp av!

Nå hadde vi handlet alt vi skulle ha og det var tid for å dra hjemover. Vi gikk i kassen, betalte, pakket og gikk mot bilen. Nå regnet det skikkelig. Etter vi hadde bært alle tingene inn i bilen og levert fra oss vognen kjørte vi hjemover. Turen hjemover går alltid så sinnsykt mye fortere enn veien til, ikke sant?

Vi koste oss med godteri og brus i bilen mens vi kjørte hjemover. Det er faktisk så hyggelig å kose seg med godteri i bilen på veien hjem. Gjør dere det også?

I går var en skikkelig fantastisk dag! Hva gjorde dere i går? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet!

Men fortell meg, hva synes dere? Burde jeg ha kjøpt noen av de genserne jeg prøvde? 

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg setter stor pris på dere alle sammen! Tusen, tusen takk!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg