DAGENS PLANER + STOR GIVEAWAY

Reklame | Ana Luisa

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I dag våknet jeg rundt klokken 11. Jeg stod opp, hørte på musikk og leste litt i boken min Tak over Teheran. Den boken er virkelig bra og utrolig viktig. Den handler om Iran på 1970 tallet, og hvordan det er å leve under så mye politisk undertrykkelse. Boken er veldig trist og har mange fæle historier, men den er også utrolig fin og inneholder kjærlighetshistorier og heltemot. Jeg anbefaler alle å lese denne boken.

Etter litt lesing så jeg på Netflix mens jeg spiste frokosten min. Jeg spiste havregryn til frokost, og drakk en herlig kopp te ved siden av. Perfekt morgen!

Etter morgenstunden gikk jeg på badet for å kle på meg, sminke meg og gjøre meg klar. Jeg skal møte en venninne etterpå, og det gleder jeg meg til. Det blir koselig! Jeg har fått et nytt skjørt som jeg skal bruke i dag, og det gleder jeg meg til.

Nå sitter jeg i sofaen og ser på Netflix mens jeg sjekker Instagram. Jeg har forresten en STOR giveaway på Instagram-kontoen min nå! Du kan vinne smykker fra merket Ana Luisa for 700kr! Jeg elsker virkelig dette merket. Alle smykkene er håndlaget og utstyrt med vakre detaljer. Ana Luisa har også blitt omtalt i magasinene ELLE, Refinery29, InStyle og selveste Vogue! Jeg kan godt skjønne hvorfor, smykkene deres er så ufattelig fine og elegante.

Sjekk ut Instagrammen min @HenniSherin for å delta og VINNE! 

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt og støtter meg, det betyr så mye for meg! Jeg setter så stor pris på dere alle, tusen, tusen takk.

Vi sees på Instagram!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg