BUBBLEROOM RABATTKODE / lookbook og bildedryss

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dagen deres er like nydelig som dere er.

Bubbleroom har vært så snille og sendt meg noen nydelige klær! Jeg elsker klærne virkelig. Og… (drumroll please)… Jeg har en førjulsgave… til dere! Jeg har nemlig en kode til dere som gir dere 10% avslag på hele nettsiden! Bruk koden min HS10 og kjøp dere noen nydelige julegaver til dere selv. Ærlig talt, dere fortjener det!

Dette skjørtet og denne genseren elsker jeg virkelig. Denne sesongen har jeg forlatt mine kjære bukser og heller gått for skjørt og strømpebukse. Jeg trodde aldri jeg skulle bli en av de som brukte skjørt på vinteren, men nå har jeg altså blitt det – og jeg elsker det! Det er så gøy. Jeg føler meg litt “fashion” der jeg går med mine svarte strømpebukser, svart skjørt, kåpe og mine høye, svarte støvletter. Forresten så har jeg begynt å bruke høyhælte sko! Det trodde jeg aldri kom til å skje, men nå har jeg endelig funnet et par sko med heler som jeg faktisk klarer å gå i. Hvor gøy er ikke det!

Åh, også er det denne genseren. Denne nydelige, nydelige genseren. Den er så søt og så god, og så myk! Bare se på halsen! Jeg elsker den. Fargen er helt nydelig, og genseren passer egentlig til alt. Både til skjørt og til bukse. Elsk på den! Pluss at den er ganske varm, og det er alltid et plusspoeng i kalde, kalde Norge.

HVOR fin er ikke denne kåpen? Den er helt nydelig. I tillegg er stoffet 50% ull, og det er helt perfekt nå. Vi alle vet jo hvor ufattelig kaldt det blir i Norge på vinteren, våren og til og med høsten. Faktisk, den eneste årstiden man ikke kan bruke denne kåpen er om sommeren. Hvor sjeldent er det ikke at man finner en kåpe man kan bruke i 3 av 4 årstider? Også er den så utrolig vakker! Bare se på hendene! Denne kåpen er virkelig et kupp. Løp og kjøp!

Jeg er storfornøyd med alle klærne jeg fikk fra Bubbleroom. Kvaliteten på klærne er helt fantastisk. Jeg har faktisk ikke vært borti så bra kvalitet før. Jeg kommer i hvert fall til å handle på Bubbleroom fremover!

Gå inn på nettsiden deres HER og sjekk ut utvalget deres. De har virkelig klær til enhver anledning, så gå og sjekk det ut! Husk å bruk koden min HS10 for 10% avslag! Gjerne send meg et bilde på Instagram av deg i de nye klærne dine fra Bubbleroom, det gleder jeg meg til å se.

Jeg ønsker dere alle en nydelig dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du likte det og vil fortsette å følge bloggen min og mine andre sosiale medier. Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg