BUBBLEROOM HAUL

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

For noen dager siden mottok jeg noen utrolig fine klær fra Bubbleroom. Virkelig, de var så fine! Våren har begynt å komme, som været tilsier, og det betyr at det er en ny kolleksjon ute hos mange kleskjeder, blant annet hos Bubbleroom. Vårkolleksjonen deres er helt fantastisk! Jeg elsker absolutt alt sammen! Jeg skal vise dere hva jeg fikk nå!

Først opp har vi denne buksen:

Jeg elsker denne buksen. Den er high-waisted. Den er også cropped helt nederst. Jeg synes den er så komfortabel og den passer til alle antrekk! Link til buksen HER.

Neste antrekk er denne genseren her:

Jeg er virkelig så fornøyd med den! Det er genser og skjorte i ett, og den passer til både hverdag og jobb. Denne genseren er akkurat min stil, og jeg er så glad i den allerede! Link til genseren HER. PS: jeg drikker iste på bildet <3

Neste antrekk er denne nydelige skjorten:

Jeg synes denne skjorten er en av de fineste skjortene jeg har sett! Den er både komfortabel og stilig, og jeg synes i hvert fall at skjorter noen ganger ikke er så komfortable. De kan føles stive og det føles bare rart å ha de på, men ikke denne her. Denne skjorten får en 10/10 av meg! Link til skjorten HER.

Neste genser er denne fine, gule genseren:

Denne genseren er typisk vår, synes jeg! Den er gul, den er fin, den er lett, den er stilig… Den er rett og slett vår! Jeg føler alle må ha minst én gul genser i skapet. Denne genseren er en god kandidat! Link til den gule genseren HER.

Neste antrekk er denne nydelige genseren:

Jeg elsker denne genseren så utrolig mye. Du har sikkert sett sånne gensere overalt på nettet, de er nemlig utrolig populære nå. Jeg kan absolutt skjønne hvorfor, de er jo utrolig fine! Link til denne genseren HER.

Neste antrekk er denne nydelige toppen:

Jeg elsker denne toppen! Åh, jeg elsker alt jeg har fått fra Bubbleroom. Alt var så utrolig fint! Jeg føler meg som et nytt menneske med en helt ny garderobe! Jeg er virkelig så utrolig fornøyd med alt sammen. Denne toppen her er utrolig nydelig. Den passer også til hverdag og til fest. Jeg synes den er så fin! Jeg elsker den. Link til denne toppen HER.

Jeg er virkelig så utrolig fornøyd. Jeg vet jeg sier det ofte, men jeg er bare så utrolig glad! Alt er så fint, og alt passer så bra til den nye årstiden som er rett rundt hjørnet (hvis ikke den allerede er her, da).

Jeg er så fornøyd med hele Bubbleroom. De er utrolig flinke. Alle klærne deres er i fantastisk kvalitet. De har absolutt alt! Alt fra smykker, til klær, til sko, til bikini… De har også helt spektakulære kjoler! Hvis du skal på ball snart, sjekk ut Bubbleroom for å skaffe deg en kjole som garantert får alle i salen til å måpe. De har noe for enhver smak.

Bruk rabattkoden min HS10 for å skaffe deg en nydelig rabatt på 10% neste gang du handler hos Bubbleroom. Rabattkoden min gjelder på alle varer, inkludert salgsvarer.

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye. Jeg er veldig glad i dere alle. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Vi snakkes i neste innlegg, eller på noen av mine andre sosiale medier.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg