BUBBLEROOM HAUL + RABATTKODE

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt! Nå er det kun 6 dager til julaften, hvor sykt er ikke det? Bubbleroom har vært så snille og sendt meg en stor julegave! Jeg bare elsker alle klærne av hele mitt hjerte! Skal vi ta en titt på hva jeg fikk?

Klærne kom i denne søte pakken. Jeg elsker posen de sender i. Det er ganske undervurdert hvor koselig det er når man bestiller klær fra nettet og posen er fin!

Den første kjolen er denne nydelige vinrøde kjolen. Den er perfekt til julaften! Den passer også perfekt til alle andre anledninger, egentlig – ikke bare jul. Jeg elsker den! Kjolen har nydelige blonder overalt, og armene er så fine. Nydelige detaljer!

Den andre kjolen er denne fantastiske kjolen, som jeg planlegger å bruke på nyttårsaften. Denne kjolen passer til alle anledninger. Bare se på detaljene! Jeg elsker denne kjolen utrolig mye! Merket er Chiara Forthi, og jeg elsker det merket. De har så mye fint og classic! Du burde virkelig sjekke det ut.

Jeg fikk også denne nydelige denim-buksen. Jeg elsker denne buksen utrolig mye! Det er fantastisk kvalitet på den, den er komfortabel og den er high-waisted. Hva er det å ikke elske? Jeg kommer til å bruke denne buksen ganske så ofte, det kan jeg love deg!

Jeg fikk også to gensere. Den første genseren er denne nydelige glitter-genseren. Den er både komfortabel og vakker, en sjelden kombinasjon! Jeg elsker den!

Den andre genseren er denne fantastiske grønne genseren. Jeg har allerede denne genseren i hvit, men jeg elsker den så høyt, så jeg bare måtte ha den i grønn også. Denne genseren er både komfortabel og stilig. Den passer til både skjørt og bukse. Du kan bruke den i alle årstider, også.

Jeg har bare positive ting å si om disse klærne jeg fikk av Bubbleroom. Bubbleroom har bare fantastiske klær. Det er utrolig bra kvalitet på alt sammen. Du kommer til å elske klærne du får når du kjøper noe derfra, uansett hva! Jeg lover deg! 

Nå har jeg en julegave til DEG! Nå kan du nemlig bruke rabattkoden min HS10 og få hele 10% rabatt når du handler! Kanskje trenger du en kjole til julaften eller nyttårsaften, men ikke funnet den perfekte kjolen enda? Ta en titt innom Bubbleroom og jeg lover deg at du finner drømmekjolen. 

Tusen takk for at du leste innlegget mitt! Jeg håper du likte det og finner noen fine klær på Bubbleroom. Jeg ønsker deg en fantastisk dag videre. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg