BLI KJENT MED MEG // FØRSTE BLOGGINNLEGG

Hei alle sammen! Mitt navn er Henriette Sherin Sem-Jacobsen og jeg er ny på denne plattformen. Jeg blogget på miniblogg før, men nå er jeg så heldig og får lov til å blogge på selveste blogg.no! Jeg kommer til å poste alle mine gamle innlegg fra miniblogg.no over hit. Jeg tenkte jeg skulle starte med å fortelle litt om meg selv slik at dere kan bli bedre kjent med meg før vi starter.

Fakta nr. 1: Mitt navn er Henriette Sherin Sem-Jacobsen, jeg er 18 år gammel og bor i et sted utenfor Oslo.

Fakta nr. 2: Navnet Sherin er persisk og betyr, i følge Urban Dictionary:

Sherin er knyttet til egenskapene til søthet, godhet, kjærlighet og et sterkt hjerte. De med navnet Sherin er sterke i ånd og kjemper alltid for rettferdighet og fred. De er stolte personer som holder hodet høyt. De er lojale følgesvenner og de pleier å tilgi, men ikke glemme. De kan være drømmende, men når det gjelder å ta avgjørelser, er de veldig praktiske.

Fakta nr. 3: Jeg elsker skolen og jeg elsker å lære. Mine favoritt fag er engelsk, matte, samfunnsfag, krle og naturfag. Jeg er en skikkelig nysgjerrig person.

Fakta nr. 4: Jeg elsker musikk og jeg elsker å spille instrumenter. Jeg skriver sanger, spiller gitar og piano og synger. Noen ganger opptrer jeg med mine egne sanger eller cover-låter, hvis dere vil se klipp fra det så er det bare å klikke på denne linken:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLe-5N8Hsqf65FaPgze1GzlOdN18i0V_f6

Fakta nr 5: Jeg er en utforsker og er skikkelig eventyrlysten. Jeg elsker å reise og dra på eventyr. Du kan finne eventyr overalt hvis du bare ser etter det. 

Fakta nr. 6: Jeg bryr meg veldig mye om rettferdighet, menneskerettigheter og likestilling. Det er noe jeg virkelig brenner for. Når jeg var 12 år gammel skrev jeg et brev til kirken når jeg fant ut at homofile ikke hadde lov til å gifte seg i kirken. Jeg tåler ikke urettferdighet. Du kan lese brevet her:

http://www.eub.no/nyheter/skrev-brev-til-kirka

Fakta nr 7: Jeg elsker dyr! De er de søteste skapningene som finnes, jeg elsker dem virkelig. Bortsett fra fluer, maur, edderkopper, veps og det der. Ikke helt min greie. Jeg har en katt som heter Tassen, han er 12 år gammel og han er den søteste vennen i hele verden. Jeg mener, se på han!

Fakta nr. 8: Jeg elsker familien min, jeg er skikkelig familiekjær og jeg setter veldig stor pris på dem. De betyr alt for meg.

Fakta nr. 9: Jeg elsker å trene! Jeg spiller basketball og det har jeg gjort siden jeg begynte i sjette klasse, og jeg elsker det. Det er noe jeg virkelig brenner for. Processed with VSCO with c1 preset

Fakta nr. 10: Jeg elsker sommer og jeg er en skikkelig sommer person.

Fakta nr. 11: Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og jeg er veldig sosial.

Fakta nr 12: Jeg er en veldig positiv person, og jeg prøver alltid å se det positive i enhver situasjon.

Fakta nr 13: Jeg ler veldig lett. Jeg finner nesten alt morsomt.

Fakta nr. 14: To av forfedrene mine satt på Eidsvoll i 1814 og var med å skrev grunnloven. Det synes jeg er skikkelig kult å tenke på!

Det var det! Jeg håper dere synes det var interessant og at dere lærte noe om meg. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere! Gjerne legg igjen en kommentar med en fakta om deg slik at jeg kan bli bedre kjent med dere! Dette blir så gøy!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram //@hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Business Epost // [email protected]

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg