BESTE DAGEN PÅ LENGE

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker! God onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

Topp og belte er fra Bubbleroom! Bruk koden min HS10 for å få 10% avslag! Koden gjelder alt, til og med ting som allerede er rabattert!

Nå er det så nydelig vær ute, og det er så digg. Jeg har savnet sommeren så mye! Jeg elsker denne årstiden, det er min absolutte favorittårstid. Som jeg har sagt mange ganger, er jeg ikke et vintermenneske. Det passer jo bra når man bor i Norge, haha… Jeg har heller aldri vært flink på ski, så det man sier om at nordmenn er født med ski på beina er ikke heeeelt sant. Jeg elsker å stå på skøyter, da!

Men nå er det sommer, eller i hvert fall snart sommer, og jeg merker at humøret letter med været. På mandag nøt jeg den nydelige sommerdagen sammen med venner. Det var så koselig!

Jeg møtte Sarah, bestevennen min, rundt klokken 16:00. Det var jo så fint vær ute, så vi bestemte oss for å dra på Nordbytjernet. Vi dro på senteret først for å kjøpe med oss ting å ha med. Vi kjøpte en kurv med jordbær, brus og is. Jeg kjøpte kuleis, og det var så sykt digg! Etter handelen dro vi til Nordbytjernet der vi møtte Linnea og Marie.

På Nordbytjernet slappet vi av, nøt solen, snakket og hørte på musikk. Det var virkelig så koselig. Jeg har savnet late sommerdager der man bare slapper av og nyter varmen.

Vi spilte også kort. Vi spilte vri åtter og idiot. Jeg har ikke spilt kort på evigheter, og husket ikke reglene på noen av spillene, men Marie var så snill og forklarte alt for meg.

Bildet er redigert med et av Lightroom-filterne till Nicky Presets. Sjekk han ut på Instagram @nickypresets

Vi satt på Nordbytjernet til klokken ble 21:30. FOR en fin dag! Jeg koste meg skikkelig. Gud, jeg har virkelig savnet slike dager som dette. Jeg gleder meg til mange, mange fler.

 

Topp og belte er fra Bubbleroom! Bruk koden min HS10 for å få 10% avslag! Koden gjelder alt, til og med ting som allerede er rabattert!

Jeg håper du også koser deg og nyter finværet. Ha en fantastisk fin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg. Jeg er så takknemlig. Vi snakkes i neste innlegg og på mine sosiale medier. God klem!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg