AUDITION I OSLO, TUR TIL IKEA OG ET BIBLIOTEKBESØK

Hei alle sammen! Nydelig fredag og god helg! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

Bildet er tatt av flinkeste fotograf Daniel Millan

Først og fremst vil jeg si tusen, tusen takk for all støtte og kjærlighet på mitt forrige blogginnlegg om å føle seg alene og ensom. Den positive responsen er helt sinnssyk! Innlegget mitt har fått 157 delinger, og jeg havnet på topplisten her på blogg.no. Det er helt sinnsykt! Jeg er så takknemlig for dere alle. Tusen takk for at dere alltid støtter meg og heier på meg, det betyr så sinnsykt mye. Tusen takk. Du kan lese innlegget mitt HER.

⚡️⚡️⚡️

I går var jeg på en audition i Oslo for en film. Det var så gøy! Det var en skikkelig profesjonell audition og det var veldig lærerikt og spennende å få være med. Etter auditionen dro mamma og jeg til IKEA. Vi har det alltid så gøy sammen og finner alltid på noe eventyr sammen. Denne gangen var det IKEA. Vi kjøpte noen duftlys og noen andre ting vi trengte. IKEA har alt, det er så lett å bare bruke alle pengene sine på noe man faktisk ikke trenger. Men man trenger alltid duftlys, hehe, så jeg kjøpte mange 😉

Etterpå skulle vi spise middag i matsalen på IKEA, men det var helt stappfullt! Køen var kjempelang. Vi gadd ikke det. Vi bestemte oss heller for å kjøpe pølser, is og brus i kiosken. De pølsene og isen smaker helt magisk, helt annerledes enn vanlige pølser! Det er ganske spesielt, men det er vel noe med energien på IKEA. Du vet når alt smaker annerledes ute på tur? Ja, det er vel samme følelsen på IKEA.

Når vi kom hjem tok jeg meg en varm dusj og slappet av. Jeg skulle gjøre sokke-krøller. Jeg hadde ikke prøvd det selv før, mamma gjorde det på meg forrige gang, men denne gangen skulle jeg gjøre det selv. Jeg tok frem sokkene og gjorde klar håret mitt. Etter ca 20 minutter med mye strev satt endelig alle sokkene på plass. Jeg fikk det til!

Dette er resultatet!

Når jeg var ferdig spiste jeg kveldsmat. Jeg spiste den diggeste kveldsmaten på lenge! Danske smørbrød med kakao. Herregud, det var helt himmelsk. Jeg koste meg så mye. Mens vi spiste så vi på Bridget Jones´s Dagbok. Jeg elsker den filmen! I går var en perfekt dag.

⚡️⚡️⚡️

I dag tidlig våknet jeg kl 08:30. Jeg stod opp, hørte på musikk, klappet katten min Tassen og lagde meg en god kopp te. Når den var ferdig gikk jeg for å sminke meg og gjøre meg klar. Jeg tok ut sokkene og jeg ble helt sinnsykt sjokkert over hvor bra det ble. Virkelig! Det er absolutt verdt all strevet! Hvis du vil ha en tutorial på hvordan man gjør det; HER er en link til en YouTube video.

Når jeg var ferdig sminket, håret var fikset og klærne var å gikk jeg på kjøkkenet for å spise frokost og drikke teen min. Mamma og Tassen møtte meg og vi snakket og koste med Tassen. Klokken 10:20 gikk jeg ut av døren. Jeg hadde en legetime kl 11:00. Mens jeg gikk til bussholdeplassen måtte jeg stoppe og nye solen, og selvfølgelig ta en selfie. Solen var så sinnsykt nydelig i dag! Det var så koselig å gå til bussen i dag, alt var så vakkert.

Legetimen gikk kjempebra! Jeg har hostet ganske mye i det siste, og nå fikk jeg en resept på hostesaft. Når legetimen var ferdig gikk jeg på apoteket for å hente hostesaften. Etterpå gikk jeg på Rema 1000 for å kjøpe en smoothie. Når det var gjort gikk jeg på biblioteket. Jeg satt meg ned i en stol, drakk smoothien min og så på bøkene jeg hadde lånt med meg.

Har du noen boktips til meg?

Nå skal jeg slappe av og lese i bøkene jeg har lånt med meg. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

⚡️⚡️⚡️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg