ALDRI TA LIVET FOR GITT

Reklame | Bubbleroom rabattkode

Hei alle sammen! Nydelig fredag og helg! For å ikke snakke om en ny måned! Det føles helt sykt at det er mai allerede, jeg føler at 2020 startet i går! Men seriøst, det føles skikkelig rart. Januar var en skikkelig kjip måned. Det samme var februar, egentlig. Mars var bra, og april gikk jo sykt fort! Nå er det plutselig mai og vi er snart halvveis i 2020! Hvor sykt er ikke det?

Genseren er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 for å få 10% avslag på alt fra Bubbleroom. Koden gjelder alt, inkludert varer som allerede er rabattert!

Jeg føler at dette kan være en liten påminnelse på at man alltid skal leve livet sitt til det fulleste. Plutselig er det over, og da angrer man på at man ikke gjorde mer. Jeg vet jeg sier dette sykt ofte, det med å leve livet sitt til det fulleste og sånt, men det er virkelig så utrolig viktig! Ta det fra en som har gått glipp av hele tre år av livet sitt. Adri ta noe for gitt! Ikke ta en eneste dag for gitt! Jeg må selv minne meg selv på det, og jeg har jo gått gjennom det! Så jeg forstår at det kan være vanskelig å være takknemlig for hver eneste dag, selv de dårlige dagene, men du må bare minne deg selv på å være takknemlig for de små tingene i livet, som det at du faktisk lever!

Jeg har gått glipp av tre år av livet mitt. Tre år av ungdomstiden som jeg aldri får tilbake. Tre år av videregående, tre år med fester, tre år med venner, tre år med konserter, tre år med ferier, tre år med trening, tre år med livet generelt… Og det jeg savnet aller mest i de årene var å være sammen med venner. De vanlige dagene, der man gikk på skolen, lærte, tullet med vennene sine og bare nøt livet. Jeg synes det er ufattelig trist at jeg har gått glipp av alt det der. Jeg får skikkelig vondt av å tenke på at jeg ikke fikk oppleve videregående. Det er en så viktig tid, der man lærer både om livet og seg selv. Man opplever så mye! For å ikke snakke om russetiden. Akkurat det synes jeg er utrolig trist.

Jeg har gått glipp av så mye, så nå prøver jeg å tenke så positivt som mulig og være takknemlig for de minste tingene i livet, for jeg vet at man aldri skal ta det for gitt. De dagene jeg bare henger med venner og ikke gjør noen ting er jeg så takknemlig for. De aller minste tingene i hverdagen er jeg takknemlig for. Her om dagen spilte jeg basketball. Det har jeg ikke gjort på tre år. Bare det å spille igjen var en magisk følelse. Det er et eksempel på en liten ting i hverdagen som jeg er takknemlig for. Jeg VET at man aldri skal ta sånne ting for gitt. ALDRI!

Jeg vil ikke skrive alt for mye om dette, så jeg tror jeg stopper her. Moral of the story er at du alltid må leve livet ditt. Lev livet til det fulleste! Gjør dumme ting! Vær uforsiktig. Ta sjanser! Ikke vær redd! Ikke byr deg om hva alle andre tenker om deg. Gjør den tingen du har så lyst til å gjøre. Ikke vær redd! Alt ordner seg til slutt, uansett. ❤️

Jeg håper dere får en fantastisk fin fredag videre! Jeg håper jeg har gitt dere noe å tenke på.

God 1. Mai!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

4 kommentarer
  1. De små tingene i hverdagen er de viktigste. Man trenger ikke nødvendigvis å være uforsiktig for å ha et bra liv. Kos seg med små ting som gjør livet verdt å leve. Noen gleder rett foran nesa på en hvis man bare titter litt etter 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg