Å FØLE SEG ENSOM PÅ NYTTÅRSAFTEN

Hei alle sammen! Fantastisk onsdag og start på det nye året! Jeg håper dere hadde en kjempefin feiring i går.

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

Jeg hadde en superfin nyttårsfeiring i går! Jeg startet dagen med å se på filmer, slappe av og lese i boken min “Til vi møtes igjen”. Litt senere på dagen tok jeg meg et langt bad med masse stearinlys, en bade-bombe, boken min, iskald Cola, sjokolade og koselig musikk.

Jeg var litt lei meg i går siden alle vennene mine skulle på fester hos hverandre og jeg var ikke invitert noen steder. Jeg følte meg ganske alene og det var trist. Jeg har følt det sånn ganske lenge nå, egentlig. Jeg føler meg konstant utenfor og glemt. Så min nyttårsaften startet litt trist. Men jeg bestemte meg for at det ikke skulle ødelegge dagen for meg. Jeg tok et langt bad, som en slags selvpleie, og koste meg. Siden jeg bare skulle være hjemme tenkte jeg først at jeg ikke skulle pynte meg, men når jeg var ferdig i badet følte jeg meg plutselig mye bedre, og bestemte meg for å pynte meg og sminke meg. Bare fordi jeg ikke skulle ut av huset betydde ikke det at jeg ikke kunne pynte meg. Jeg gjorde meg ferdig. Nå var det middag.

Kjolen min er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 for å få hele 10% avslag på ALT på Bubbleroom, inkludert salgsvarer. 

Mamma og jeg spiste en kjempegod nyttårsmiddag. Vi koste oss skikkelig. Etter middagen satt vi oss i sofaen og satt på Mamma Mia-filmen. Vi koste oss med masse godis og kaker. Når filmen var ferdig gikk vi ut for å se på fyrverkeriet. Det var skikkelig fint! Vi klemte hverandre kl 00:00 og ønsket hverandre et godt nyttår. Etterpå gikk vi inn igjen og så på Politiskolen og koste med katten vår, Tassen.

Vi gikk for å legge oss rundt klokken 02:00. Vi snakket litt sammen om dagen vår og mamma sa hun synes det var leit at jeg ikke var invitert noen steder. Jeg synes også det, så vi hadde en lang prat om det. Etter praten følte jeg meg mye bedre. Det føles ut som flere kilo var lettet fra skuldrene mine. Det var deilig å få pratet om det, spesielt på den siste dagen av året. Når jeg våknet i dag tidlig følte jeg meg som et nytt menneske! Jeg ville egentlig ikke skrive det, for det høres så sinnsykt teit ut. “New year, new me”, liksom… 😒 Men jeg føler meg så mye bedre etter samtalen, og det var så utrolig deilig.

Nyttårsaften startet dårlig, men den endte fantastisk. Virkelig fantastisk. Dette var den fineste nyttårsaften noen sinne.

Jeg vet at det er mange som sliter med det samme som meg, det å føle seg alene, glemt, utestengt og ensom. Det er en veldig lei følelse og jeg er veldig trist på alle deres vegne som har det slik som meg. Men jeg vil at du skal vite at det kommer til å gå fint. Livet kommer ikke til å være sånn for alltid. Dette er ikke en permanent følelse. Alt kommer til å ordne seg. Tipset jeg kan gi til dere er å ta vare på dere selv. Ha selvpleie-dager og jobb med deg selv. Gjør tingene du har lyst til å gjøre og ha det så gøy som du kan. Velg menneskene som velger deg, og fremfor alt, velg deg selv. 

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre og en fantastisk start på det nye året. Jeg vet at 2020 kommer til å bli et magisk år. Bare se på himmelen!

Tusen takk for at du leste innlegget mitt. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Jeg er så takknemlig.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

⚡️⚡️⚡️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

3 kommentarer
  1. Følte det på samme måte i går. Var på jobb, dro hjem, spiste og slappet av. Så pynta jeg meg, og dro til byen der jeg møtte noen kjente, og så på fyrverkeriet med en kompis.

   Det er ikke verdens undergang å ikke bli invitert på en sammenkomst med venner på nyttårsaften, men det hadde vært hyggelig å bli husket på.
   Man føler seg liten og ubetydelig, men sånn er det jo ikke. Vi vokser på sånne ting, og sørger for å se de som ikke har blitt sett av andre en annen gang.

   Godt nytt år til deg. Du er virkelig en flott og reflektert ung dame.

   1. Tusen takk for en så koselig kommentar, Hanne. Dine fine ord varmer. Det er trist at du også føler det på samme måte som meg… Riktig godt nyttår til deg også! Jeg ønsker deg kun det beste i det nye året <3 God klem

  2. Hmm, dette fikk meg til å tenke. Jeg hadde det på samme måte med min datter, men jeg har ikke spurt henne om hun ble bedt til noen på nyttårsaften. Men hvor naturlig er det å være 22 og sammen med mora si? Jeg lagde god mat og hun gjorde som deg: dusjet, sminket seg og pyntet seg med en pen kjole og høye heler. Etterpå gikk vi ut for å se fyrverkeriet. Jeg vet det har vært litt krøll med han hun er sammen med, men er usikker på om unnskyldningene han kommer med er sannferdige eller ikke. Jeg heller mot at han har henne på gress. Tror jeg skal ta en prat med henne når hun kommer ut av dusjen straks. Takk for et inspirerende innlegg, og lykke til. God du har en god mor💕

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg