FØRJULSTUR TIL KØBENHAVN!

Hei, nydelige mennesker. God fjerde søndag i advent! Jeg håper dere har en koselig dag.

På onsdag dro jeg til København! Det var en så utrolig koselig og fin tur! København er en av de aller fineste byene jeg har vært i, og jeg koste meg virkelig så mye!

Ready for departure!

Vi tok DFDS-båten til København, og det var ganske spennende, fordi båten hadde bare 150 passasjerer! Det føltes ut som en skikkelig spøkelsesbåt, for det var sinnsykt få mennesker. Det var egentlig ganske deilig. Vi sjekket inn i lugaren, pakket ut og gikk for å utforske skipet. Vi stakk innom Tax-free, som ikke hadde så mye utvalg, og heller ikke billigere priser enn på nettet, så det var ikke så mye spennende. Etterpå gikk vi for å spise middag på Little Italy. Jeg bestilte lasagne, og den var skikkelig god! Vi satt og spiste, koste oss og så ut av vinduet. Sykt fin utsikt når man spiser!

Etter middagen dro vi tilbake på lugaren. Det var sinnsyke bølger, og jeg ble ganske kvalm, så jeg måtte legge meg ned og slappe av en stund. Etterpå gikk vi for å utforske båten litt mer, og etterhvert la vi oss.

Torsdag våknet vi klokken 07:00. Vi spise en digg frokost med en fantastisk utsikt klokken 08:00, og klokken 09:00 var vi i København. Se COPEHAGEN-høydepunktet mitt på Instagram HER.

 

 

I København gikk vi nedover sentrum og opplevde byen. Vi gikk til Nyhavn, og det var sinnsykt koselig og fint der. Nyhavn har vært på bucket-listen min i flere år nå, så det var utrolig koselig å se det med egne øyne. Det var så fint der. Det var juleboder som solgte gløgg, kakao og masse annet digg nedover hele gaten, og man fikk skikkelig julestemning! Det var ikke særlig kaldt i København, og null snø! Stor forskjell fra kalde Oslo. Det var deilig.

Vi besøkte Tivoliet, og det var skikkelig gøy! Skikkelig fint der og vakkert gjennomført. Se videoer fra tivoliet HER. Jeg kjøpte også en vakker ring der!

Hvis dere vil se flere bilder og videoer fra København-turen må dere burde følge med på Instagrammen min HER! Der poster jeg masse innhold fra turen! Håper vi sees der!

København var en skikkelig koselig by, og jeg koste meg så mye! København er en av de aller fineste byene jeg har vært i. Forresten, SE SÅ GRØNT!! Null snø!

Kåpen min er fra Bubbleroom! Rabattkoden min “HS10” gir deg 10% avslag på nettsiden! Unn deg noe fint til jul ❤️

Har dere vært i København, og hva synes dere om byen? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet, jeg vil gjerne høre!

Jeg ønsker dere en kjempefin dag videre og en god advent! Tusen takk for at dere leste innlegget! Vi snakkes i neste blogginnlegg og på sosiale medier ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️ 

DETTE ER EN SKIKKELIG FIN MANDAG!

Hei, nydelige mennesker! God mandag og start på den nye uken. Hvordan har dere det for tiden? ❤️

Denne mandagen har vært skikkelig fin! Jeg startet dagen med å våkne av vekkeklokka mi som var altfor høy. Jeg skvatt helt sykt! Deretter slumret jeg den alarmen og slappet av i fem minutter ekstra, helt til jeg bråvåknet og skvatt like mye når den ringte fem minutter senere… Deretter stod jeg opp, laget en kopp te og gikk på badet for å ordne meg. Etterpå spiste jeg frokost og slappet av, og dro på skolen. Det som er kjipt og fint med at solen kommer opp så sent nå er at det er bekmørkt når jeg står opp, men når jeg er på vei til skolen ser jeg soloppgangen, og det er veldig magisk og fint. Jeg tok eT bilde i dag, fordi jeg synes solen var sykt vakker i dag!

I første time hadde jeg samfunnskunnskap og hadde en fagsamtale. Den gikk veldig bra! I neste time hadde jeg norsk, og der så vi skuespillet Jeppe på Bjerget. Når klokken var 12 var jeg ferdig på skolen for dagen og dro innom senteret for å kjøpe et par ting, hvor jeg tilfeldig møtte en god venninne! Det var veldig koselig. Vi snakket og var sammen en liten stund, og etterpå satt jeg meg ned på Starbucks for å ta en kopp kaffe og noe å spise. Jeg satt ved vinduet og det var så sykt koselig stemning der! Snøen falt og det var et stort og fint juletre foran, jeg følte jeg var i en film! Sjekk Instagram-storien min for video HER.

Dette er innkjøpet mitt for i dag:

Når jeg kom hjem spilte jeg litt piano og slappet av, og åpnet adventskalenderen min og luken for i dag. Jeg har et ganske spennende program på Instagram hvor jeg viser dere alle kalendergavene jeg får i Rituals-kalenderen min! Jeg spurte dere på Instagram om dette var noe dere var interessert i, og hele 91% av dere svarte ja! Da ble jeg skikkelig glad, fordi jeg hadde sykt lyst til å vise dere. Jeg filmer dermed alle lukene jeg åpner hver dag på Instagram Story, og har lagt til et høydepunkt i profilen min som heter “dagens kalender” så dere kan se gjennom alle lukene etterhvert. Ta en titt HER!

Resten av dagen skal jeg slappe av og nyte kvelden. Kanskje se en julefilm eller noe! Har dere begynt å se julefilmer enda, og isåfall, hva er deres favoritt så langt? Min er A Castle for Christmas på Netflix, den var så søt!

Jeg ønsker dere en kjempefin dag videre! ❤️ Vi snakkes i neste blogginnlegg og på sosiale medier!

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

ENDELIG DESEMBER! min ønskeliste for måneden

Hei, alle sammen! God onsdag og god desember! For meg er desember en av de koseligste månedene i året. Jeg elsker jul, og alt som følger med. Jeg elsker adventskalender, julekalendere på TV, julefilmer, kakao med krem, stå på skøyter mens julemusikk spilles, gå rundt i julegatene, tilbringe tid med nære og kjære… Ja, egentlig er julen er utrolig fin og koselig tid.

Desember startet på en koselig måte for meg! Jeg fikk Rituals adventskalender av mamma, og den var så utrolig fin! Altså, bare se på den!

Utrolig vakker og skikkelig god stemning av den. Mamma fikk en Babor adventskalender av meg, og mamma kjøpte en søt, liten katte-kalender til Tassen (se story på Instagram HER). Jeg startet dagen med å se på en koselig julefilm på Netflix som heter Christmas Inheritance mens jeg drakk en god kopp te. Perfekt start på dagen! Jeg har ikke skole på onsdager, så det er veldig deilig å slappe av og nyte første desember på denne måten.

Noen ønsker for desember-måneden:

☃️ Stå på skøyter i spikersuppa

☃️ Besøke Jul i Vinterland og ta pariserhjulet 

☃️ Gå en koselig tur i julegatene 

☃️ Drikke en kopp varm kakao med krem på en koselig cafè

 

 

 

 

 

Minne fra fjorårets tur i pariserhjulet!

Hva er dine ønsker for desember? Gjerne fortell meg dine ønsker i kommentarfeltet, jeg vil veldig gjerne høre ❤️

Jeg håper dere får en kjempefin dag videre og nyter første desember! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, vi snakkes i det neste og på sosiale medier!

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️