VILL RABATTKODE HOS POSTER STORE!

Reklame | Poster Store

Hei, alle sammen! God Black Friday! Jeg håper dere nyter shoppinguken!

Denne fredagen har jeg en vill Black Friday rabattkode til dere som gir dere hele 55% (!!) rabatt på alle plakater (utenom Selection og rammer) hos den fineste plakatbutikken, nemlig Poster Store. Skriv inn rabattkoden “HENNISHERIN55” ved kassen for å få 55% rabatt!  Poster Store har virkelig så utrolig mange fine plakater, og jeg har mange av plakatene deres hengene rundt om kring i huset. Jeg elsker kvaliteten på bildene og hvor bra de ser ut på veggen. De har alt fra inspirerende sitater til kart av byer, så det er virkelig noe der for alle. Plakater er det som gjør et hus til et hjem!

Disse plakatene har jeg på rommet mitt, og jeg elsker å våkne til dem! Jeg føler meg glad når jeg ser på dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til rommet mitt!

Jeg har ekstrem reiselyst, og jeg drømmer meg alltid bort til Paris. Jeg har bilder av Paris på mobilen min og som bakgrunnsbilde på Macen, så det skulle bare mangle at jeg har et på rommet mitt også!

 

HER kan du få inspirasjon til en bildevegg.

Rabattkoden min HENNISHERIN55 er gyldig i 4 dager, altså frem til den 30. november, så nå lønner det seg virkelig å kjøpe et par plakater mens salget er så fantastisk og før alle de fine plakatene er utsolgt…

Jeg er virkelig så fornøyd med Poster Store og anbefaler dere alle å sjekke de ut. Plakater gjør et hus til et hjem, og jeg synes rommet mitt hadde vært ganske nakent og stusselig uten de fine plakatene på veggen.

Dette er noen av plakatene vi har rundt om kring i huset.

Disse har vi på kjøkkenet!

Og disse har vi i gangen.

Benytt deg av den fantastiske rabattkoden på 55% ved å skrive inn “HENNISHERIN55” ved kassen hos Poster Store. Jeg ønsker deg en fantastisk fin shopping-dag videre og en kjempefin helg! Mange klemmer fra meg til deg ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

jeg måtte levere telefonen min til reklamasjon…

Hei, fine lesere! God torsdag! Jeg håper dagen deres er kjempefin så langt. Nå er det ikke lenge igjen til helg! Jeg husker jeg synes torsdager var den beste dagen i uken når jeg var liten, fordi da gledet man seg til fredag og helg. Jeg synes også at torsdager hadde de beste fagene i uken, så kanskje det var en blanding av de to…

På mandag måtte jeg levere telefonen min til reklamasjon… Jeg synes det er veldig trist, fordi den telefonen var skikkelig fin og bra! Den tok fantastiske bilder, og det er jo noe jeg er avhengig av. Jeg er glad for at jeg hadde telefonen når jeg var i Trondheim, slik at jeg fikk tatt fine bilder av byen! Les innlegget mitt om Trondheimsturen HER. Nå bruker jeg min gamle telefon iPhone 6, og den tar ikke like bra bilder, men det funker! Jeg håper reklamasjonen går hurtig!

Jeg ble ferdig med alle innleveringer og prøver forrige uke, og nå har jeg startet på nye kapitler i alle fagene mine. Det er deilig. Jeg synes alle fagene jeg har er ganske spennende. Hva er ditt favorittfag, og hva likte du best på videregående? 

Denne uken har jeg startet å lese en ny bok som heter Jenta på klippen. Den er skrevet av Lucinda Riley, min favorittforfatter. Jeg synes bøkene hennes er helt fantastiske. Jeg har også hørt på en del musikk, blant annet Taylor Swift sine sanger. Jeg elsker for øyeblikket Long Story Short og Gold Rush. Hvis du vil høre på Spotifylisten min er linken HER. Jeg ser at navnet heter oktober, det må jeg bytte…

Jeg så ferdig Squid Game, og det er kanskje den beste serien jeg har sett på evigheter… SÅ spennende og full av plot twister… Jeg ble helt hekta på serien og så den ferdig ganske fort… Har du sett Squid Game? Hva synes du om serien?

Jeg gleder meg til neste uke, for da får jeg noen nye samarbeid som jeg gleder meg til å vise dere! Det blir skikkelig bra, jeg gleder meg masse. 

Jeg håper du får en kjempefin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr masse for meg! Vi snakkes i neste innlegg og på sosiale medier!

La oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️