JEG HAR ENDELIG BESØKT TRONDHEIM!

Hei, kjære lesere! God mandag! Nå er det en stund siden sist jeg skrev, men mye har skjedd den siste tiden. Jeg har besøkt Trondheim, som var en utrolig fin by. Jeg elsker å reise, og å endelige få gjøre det igjen var sinnsykt fantastisk. Trondheim er jo en utrolig vakker by, og jeg opplevde så mye mens jeg var der! Jeg synes Nidarosdomen var det aller fineste å oppleve. Vi fikk også være med på en gudstjeneste, og jeg synes det var helt spesielt å være med på det i selveste Nidarosdomen.

Jeg så også Bakklandet, Gamle Bybro, Tyholttårnet og Solsiden, men det jeg synes var aller koseligst var å bare gå rundt i byen og oppleve stedet.

Jakken er fra Bubbleroom! Koden “HS10” gir deg 10% avslag på alle varer!

Vi spiste en digg lunsj på Tyholttårnet med utsikt over hele Trondheim, og etter lunsjen gikk vi rundt i byen. Det var veldig koselig.

Solsiden er så vakkert på kvelden!

 

 

 

 

 

 

 

Trondheim er en skikkelig vakker by og det var utrolig spennende og gøy å få besøkt den! Har du vært i Trondheim? Fortell meg ditt favorittsted i kommentarfeltet! Gleder meg til å høre ❤️

Nå har jeg lest ferdig den nye boken til Lucinda Riley, “Den savnede søsteren”, og jeg gleder meg enormt mye til oppfølgeren. Jeg synes denne boka kanskje var den beste jeg har lest fra henne i nyere tid. Hun er en så utrolig dyktig og talentfull forfatter, og jeg elsker alle bøkene hennes. Nå er jeg litt usikker på hva jeg skal lese neste gang… Har du noen tips til meg? Jeg liker forfattere som Lucinda Riley, Jojo Moyes og Erica James.

Har dere vært i Trondheim? Fortell meg deres favorittsted i kommentarfeltet! Gleder meg til å høre. 

Jeg ønsker dere en fantastisk fin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt og følger med, det betyr mye ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️