WOW, FOR EN UKE!

Denne uken, altså… Den har vært fantastisk!

God søndag, fininger! Jeg håper helgen deres har vært superfin og at dere har kost dere masse. Jeg har kost meg masse denne uken, så utrolig mye koselig og spennende har skjedd!

På mandag var jeg på skolen og hadde min første presentasjon for skoleåret. Oppgaven var å lage en presentasjon om en norrøn gud, og jeg valgte Frøya. Jeg ble veldig fornøyd med presentasjonen. Det er deilig å være i gang igjen.

Senere på dagen gikk kjæresten min og jeg en tur og så de søteste rådyrene! Det var en liten rådyrfamilie, og de var så utrolig fine! Det er koselig å tenke på at jeg bor så nærme noen så søte dyr som de. Du kan se video av dem på min Instagram Story HER.

På tirsdag var jeg på skolen igjen og hadde matte og norsk. I matten jobbet jeg med oppgaver. Jeg skal ha min første matteprøve på tirsdag, det blir spennende.

På onsdag var jeg i Oslo på første gang på evigheter. Det var utrolig koselig, og det var så sykt fint vær i tillegg! Det var sykt deilig å få litt Oslosommer. Kjæresten og jeg dro på Starbucks på Aker Brygge og koste oss, og jeg spiste den diggeste muffinsen jeg noen gang har smakt. Den var sykt god og smakfull! Det føltes som å være på ferie den dagen, det var så sykt fint vær, og det var en veldig koselig dag.

På torsdag var jeg tilbake i Oslo igjen. Haha, jeg benytter alle mulighetene jeg kan for å dra til Oslo. På torsdag hadde jeg time på Brow Rehab for å fikse bryna mine. Jeg blir alltid så ekstremt fornøyd etter jeg har vært der! Altså, bare se på de fantastiske bryna mine!

Før og etter!

Etter timen satt jeg meg ned på The Juicery og drakk en kjempegod smoothie (kanskje den beste smoothien jeg noen gang har smakt). Den var så digg, og det var så koselig å sitte og drikke den mens jeg nøt varmen, musikken på øret og så på livet. Det var faktisk utrolig deilig. Etter jeg hadde drukket opp smoothien, tok jeg trikken ned til sentrum for å møte noen venninner. Det var en utrolig koselig dag, og igjen fikk jeg litt den feriefølelsen.

På fredag hadde jeg skole igjen, og jobbet med matte og forbredning til matteprøven. Jeg fikk en kjempegod eplekake på skolen, det var koselig. Ingen motivasjon er som eplekake! Etter skolen dro jeg for å stemme, og mamma og jeg tok en kjøretur etterpå. Les mer om den fine dagen HER. Etterpå så jeg på Netflix og slappet av hjemme.

På lørdag møtte jeg kjæresten min og han ga meg de fineste rosene! Jeg mener, bare se på dem! Så sinnsykt vakker farge på dem! Jeg er heldig ❤️

I dag har jeg slappet av med Netflix, spist deilige pannekaker til frokost/lunsj og jobbet med matte helt til nå. Nå tok jeg en pause for å se på Netflix igjen. Jeg fant en ny serie som heter Santa Clarita Diet, og så langt er den bra! Jeg ville egentlig se den nye sesongen av Papirhuset, men jeg husket ikke så mye fra de første sesongene så da måtte jeg startet helt på sesong en, men jeg husker likevel ganske mye, så jeg tenker å vente noen måneder, haha. Har dere det samme problemet når det gjelder serier?

Toppen er fra Chiquelle.

Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg og at dere er klare for en ny uke. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det er veldig koselig og jeg setter veldig pris på det.

Hva var din favorittopplevelse denne uken?

Tusen takk for at du leste! Mange klemmer fra meg til deg ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

BRUK STEMMERETTEN!

Hei, nydelige mennesker. God fredag og god helg! Jeg håper dere har en kjempefin dag så langt.

I dag dro jeg for å stemme. Det er utrolig viktig å bruke stemmeretten vår, og å sette oss inn i hva de ulike partiene står for slik at man er sikker på at man stemmer for det man tror på. Jeg anbefaler å ta valgomater for å få en pekepinn, og hvis du fortsatt er usikker på hva du vil stemme, søk opp spesifikt de sakene du er opptatt av og se hvilke partier som er enig med deg. Det føles veldig godt å stemme, og vi er utrolig heldige som bor i et land hvor vi har muligheten til det. Et land hvor vår stemme betyr noe. Det er jeg stolt av.

Etter mamma og jeg hadde stemt, dro vi innom senteret og kjøpte en digg salat til kjøreturen vår. Vi bestemte oss for å kjøre en tur, og på turen så vi de søteste kuene!

Søteste kuene
Digg salat!

 

 

 

 

 

Happy face <3

Det har vært en veldig fin dag i dag, og det føles ekstra godt å ha stemt. Det er så utrolig viktig! Jeg håper virkelig alle dere som kan, stemmer.

Det blir utrolig spennende å følge med på valget og se hva som skjer, det gleder jeg meg til.

Jeg håper dere får en superfin fredag videre! Tusen takk for at dere leste innlegget mitt, det er utrolig koselig og jeg setter veldig pris på det! Mange klemmer fra meg!

PS: her er et ganske morsomt bilde av meg mamma tok. Hun sa jeg skulle posere foran bilen, og jeg vil si jeg fulgte oppgaven til punkt og prikke. Eller hva mener dere?

Haha, god helg, fininger!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

sommeren ble ikke helt som forventet…

Hei, fine lesere! God torsdag! Jeg håper dagen deres er kjempefin så langt.

Nå er det offisielt september, og det føles både deilig og rart. Jeg har dessverre vært syk i hele sommer med kyssesyken, så for min del føler jeg ikke jeg har hatt helt sommerferie. Jeg ble syk i starten av juli og har vært ganske syk helt til nå, dessverre. Men på en annen side er jeg veldig takknemlig for at jeg ble syk i sommerferien, og ikke nå, med tanke på skole. Jeg måtte vente med å starte på skolen i noen uker selv etter skolen hadde startet grunnet kyssesyken, men jeg hadde min første skoledag på tirsdag og det var veldig deilig.

Jeg har matte og norsk som fag i år. I fjor hadde jeg engelsk og norsk, men nå er jeg ferdig med engelsk og skal starte på norsk vg2 og matte vg1. Jeg synes det går greit. Jeg har ikke hatt matte siden starten av 10. klasse, som nå er fem år siden, men jeg synes det går greit hittill. Norsk er veldig spennende, vi lærer om den norrøne tiden og skal lage en presentasjon om en norrøn gud. I matte lærer vi om algebra og likninger.

Sommeren ble ikke helt som forventet… Mange planer måtte avlyses, og det var veldig kjipt å være veldig syk igjen og oppleve mange av de samme symptomene jeg hadde når jeg var langvarig alvorlig syk… Det var ikke noe særlig, men nå er jeg bare veldig glad og takknemlig for at det går riktig vei og at det går bedre ❤️

Jeg synes det er veldig greit at hverdagen er tilbake, og jeg er veldig takknemlig for at jeg er frisk nok til å starte på skolen igjen og fortsette. Det er veldig viktig for meg, og at jeg har muligheten til det er noe jeg setter veldig stor pris på.

Har dere startet på skolen enda? Trives dere så langt? Gjerne fortell meg om tankene deres i kommentarfeltet!

Jeg håper dere får en kjempefin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

Mange klemmer fra meg til deg

ROOM TOUR + rabattkode på 50%

Reklame | Poster Store

Hei, fine lesere! God onsdag! Jeg håper dagen deres er kjempefin så langt.

Jeg har ommøblert rommet mitt og jeg er så fornøyd! Jeg elsker hvordan det ser ut nå! Jeg er så fornøyd!

Jeg har fått noen fantastiske nye plakater, og det gjør virkelig rommet ekstra fint. New York er drømmebyen, og jeg elsker å ha den plakaten rett over pulten min slik at jeg har noe drømmende og inspirerende å se til.

Jeg elsker Paris og det en av mine drømme-destinasjoner, så når jeg fant denne plakaten på Poster Store ble jeg kjempeglad! Da kan jeg våkne hver dag og se rett over til bildet av Paris og drømme meg bort.

Jeg har en rabattkode til dere som gir dere 50% (!!) avslag på alle plakatene fra Poster Store! Koden “henni50” gir dere 50% avslag frem til I MORGEN! Sjapp dere med å bestille favorittene deres, for de blir fort utsolgt.

Jeg postet også en Reels-video på Instagram av rommet mitt, gjerne sjekk den ut! Link HER.

Jeg håper dere får en kjempefin dag videre og at dere nyter den fine dagen. Mange klemmer fra meg til deg.

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin