JEG PRØVER NYE TING!

Reklame | Bubbleroom, We Are Fit

Hei, alle nydelige mennesker. God lørdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. 

Bukse og genser er fra Bubbleroom! Koden min “HS10” gir deg 10% avslag!

Denne uka har vært ganske bra! Jeg leverte en viktig oppgave i engelsk på torsdag. Jeg håper det gikk fint. Jeg var egentlig ganske stresset over den, fordi jeg ville virkelig at den skulle bli så bra som overhode mulig. Jeg håper den ble det, også. I norsk skrev jeg ferdig en analyse av «Beatles», en norsk film om fire unge gutter som vokser opp i 1960-tallets Oslo og deres sterke tilknytning til The Beatles. Det var egentlig en ganske bra film! På fredag startet vi med en ny skriveoppgave. Nå skal vi skrive en fagartikkel om et tema vi selv velger. Jeg synes det var skikkelig vanskelig, jeg visste ikke hva slags tema jeg skulle velge engang… Jeg brukte en god del av timen på å velge tema, og da jeg først fant et, ble jeg misfornøyd med det jeg hadde valgt. Etter timen bestemte jeg meg for å endre tema og starte helt på nytt, så det skal jeg gjøre på mandag. 

Etter skolen dro jeg ut og hentet noen nye pakker. Jeg har fått tre nye samarbeid som jeg gleder meg til å vise dere! Jeg hentet pakken fra Bubbleroom, treningstøy fra We Are Fit og en annen pakke som jeg skal vente med å vise dere 😼

I Bubbleroom pakken var det så mye fint! Spesielt en jakke jeg bare elsker! Jeg har ønsket meg en sånn jakke i flere måneder nå! Jeg elsker den! Jeg skal bruke den med EN GANG snøen smelter og det blir litt varmere ute. Link HER. 

Med koden min «HS10» får du 10% avslag på alt fra Bubbleroom, inkludert salgsvarer 🔥 

Pakken fra We Are Fit inneholdt et vakkert treningstøy som får meg motivert til å trene igjen! Jeg ELSKER det! Jeg trenger hjemmetrenings-videoer å se på, har dere noen tips til YouTubere? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet ❤️

Med koden min «25hennisherin» får du 25% avslag på alt det fine fra We Are Fit 😍 Link til mitt treningstøy HER. 

Etter jeg kom hjem bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg aldri har gjort før, nemlig å bake en bløtkake fra bunnen av! Det var kjempegøy! Jeg elsker å bake, men baker vanligvis brownies, sjokoladekake eller muffins, men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt. Jeg ble så fornøyd med kaka! Det var sååå gøy å bake, og jeg fikk en liten mestringsfølelse når jeg var ferdig. Og den smakte helt fantastisk også! Ny hobby? 

Eggedosis…
Sukkerbrød er endelig ferdig!
FORNØYD!!!

I dag er planen å slappe av, se på Ginny & Georgia på Netflix, bake pizza og spise kake. Hva er deres plan for dagen? Gjerne fortell meg dine planer i kommentarfeltet 🤍

Jeg håper dere får en superfin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

Mange klemmer fra meg ❤️

ENDELIG ER VÅREN HER

Hei, nydelige mennesker. God søndag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. Endelig er våren her! Solen varmer og det er så sykt deilig. Jeg har savnet det så mye.

På mandag var jeg hos reguleringstannlegen. Tenk at jeg snart er ferdig med regulering. Jeg gleder meg så mye!

Denne uken har jeg jobbet med skole, vært på årets første grilling, vært sammen med kjæresten min og generelt bare kost meg masse i det deilige været! På onsdag tok jeg årets aller første løpetur, og så sykt digg det var! Jeg har savnet det.

På fredag etter skolen spiste jeg en koselig lunsj sammen med vennen min, Storm. Det var ekstremt koselig! Jeg kommer til å savne henne masse når hen er ferdig på skolen til høsten…

På lørdag var jeg sammen med kjæresten min. Vi dro på Starbucks og jeg fikk den aller beste frappuccinoen jeg noen gang har smakt! Den var stappfull med karamell og krem, og smakte virkelig helt himmelsk. Vi tok en gåtur i finværet mens jeg drakk Starbucksen og himmelen ble bare enda mer spektakulær for hvert eneste skritt. Den var virkelig nydelig, noe av det vakreste jeg har sett på en god stund.

Etter gåturen dro vi hjem, spiste god mat og godteri og så på Guardians of The Galaxy. Skikkelig bra film, jeg anbefaler virkelig at dere ser den hvis dere ikke har gjort det. Den var utrolig søt og morsom.

Denne uken har vært skikkelig fin. Jeg elsker at det er så fint vær ute, og at solen varmer. Man skal ikke undervurdere den gleden som kommer når solen kommer frem. Alt ser lysere ut. Åh, jeg elsker det.

Har dere hatt en fin uke? Fortell meg ditt beste øyeblikk fra denne uken i kommentarfeltet!

Neste uke får jeg noen nye og spennende samarbeid som jeg gleder meg masse til å dele med dere! Åh, dette blir så bra!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

Mange klemmer fra meg