BUBBLEROOM HAUL februar 2021

Reklame | Bubbleroom

Hei, alle sammen! God tirsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

Jeg har mottatt noen ekstremt fine og nye klær fra Bubbleroom. Jeg er så fornøyd. Jeg er alltid fornøyd når jeg handler hos Bubbleroom, de har så mye fint å velge mellom og det er alltid bra kvalitet! Jeg vil si at hele 95% av det jeg har på meg hver dag er fra Bubbleroom, SÅ fornøyd er jeg. La oss starte haulen!

denne buksen og denne genseren

 

Dette er mitt favorittantrekk for tiden! Jeg elsker buksen og synes den er så classy! Og genseren også. Jeg har den samme genseren i en annen farge fra før, og jeg elsker de begge.

denne genseren 

 

denne genseren

ELSK på denne. Den har open-back også!

denne genseren og denne buksen

denne kosebuksen og denne genseren

Jeg elsker denne buksa, den er så sykt komfortabel og likevel sinnsykt fint. Elsker den, vurdere å kjøpe den en gang til, bare for å ta to… Jeg har også denne genseren i svart. Den har jeg faktisk to av, fordi jeg bruker de så ofte.

Dette var haulen for februar. Jeg er så fornøyd med klærne, men det er jeg hver eneste gang fra Bubbleroom. De har så mye fint, og de har noe til enhver, uansett hva slags stil du har. Med koden min “HS10” får du 10% avslag på ALT fra Bubbleroom, inkludert salgsvarer!

Jeg håper dere får en fantastisk fin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, og tusen takk for all støtte og kjærlighet, det setter jeg veldig stor pris på. Gå inn på Bubbleroom og finn deg noe fint, du fortjener det ❤️ Husk koden min “HS10” for 10% avslag!

God klem fra meg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

 

ENDELIG UTE AV KARANTENE

Hei, alle sammen. God tirsdag! Jeg håper dere har en strålende dag så langt.

Bukse og genser er fra Bubbleroom! Koden “HS10” gir deg 10% avslag. 

Bukse HER // Genser HER

På torsdag forrige uke var jeg endelig ferdig med karantene. Jeg ble satt i karantene fordi en lærer på skolen hadde fått påvist corona. Jeg testet meg, fikk negativt svar, men måtte likevel være i karantene den resterende tiden. Det var så sinnsykt kjedelig, og helt ærlig ganske ille. Det minnet meg litt for mye om de årene jeg var helt sengeliggende, syk og ikke kunne gjøre noe som helst. Følelsen av å være innestengt og ikke kunne gå ut eller gjøre noe var ganske vond. Det ga vonde minner. Så den følelsen av være helt innestengt var ikke akkurat den beste tiden, og forrige uke var heller ikke den beste uken. Men jeg er bare ekstremt takknemlig for at jeg testet negativt og er ute av karantenen, Gud, det var deilig!

På fredag, første dag ute av karantenen, dro jeg på skolen. Jeg jobbet med diktanalyse i norsk og gjorde ferdig preentasjonen jeg skulle ha uken etter. Etter skolen dro jeg til senteret. Jeg hadde en legetime en time etter jeg var ferdig på skolen, så jeg tenkte at det ikke var vits å dra hjem. Jeg bestemte meg for å dra til senteret, finne en kafé og vente, men når jeg kom til senteret var alle kafeene stappfulle! Ingen plasser noen steder… Jeg endte med å virre rundt i en time uten mål og mening. Haha, jeg skulle så absolutt ha dratt hjem… Men legetimen gikk fint, da! Og etter timen dro jeg hjem, øvde ekstra på presentasjonen og gjorde meg klar til å dra til kjæresten min. Jeg hadde ikke sett han på over en uke, grunnet karantenen, så det var ekstra koselig å se han igjen.

Det var en utrolig koselig helg! Vi bakte muffins, så på filmer og spiste god mat. Han hadde kjøpt inn masse godt til oss og hadde lagd i stand en skikkelig koselig middag med stearinlys og hele pakken. Det var så utrolig koselig gjort av han, og jeg satt ekstremt stor pris på det. Han er så fantastisk mot meg <3

MasterChefs

 

 

 

 

 

SO SWEET!

I går hadde jeg skole. Jeg startet med engelsk, vi jobbet med en analyse av en tekst av Roald Dahl. Etterpå hadde jeg presentasjonen min i norsk, og det gikk kjempebra. Jeg ble veldig fornøyd. Diktanalyse er egentlig ganske spennende. Jeg liker å lære nye ting, og det beste er jo at jeg faktisk synes dette er interessant. Det er så deilig å være tilbake på skolen. Jeg er en magnet for å lære, og jeg vil bare få kunnskap om alt. Jeg har alltid elsket skolen, men nå er det ekstra spesielt, siden jeg ikke hadde gått på skolen på fire år før jeg startet nå i høst. Det er så sykt deilig å være tilbake!

Jeg fikk også en ny pakke fra Bubbleroom! Dette er noen av klærne jeg bestilte, og jeg er så fornøyde! dette er kanskje min favorittbestilling NOEN SINNE. Genser HER og bukse HER

Etter skolen hadde jeg time hos reguleringstannlegen. Jeg er så fornøyd med tennene mine, jeg føler de blir finere og finere for hver dag nå. Snart er jeg ferdig, og det føles så sykt fantastisk!

Hva er det beste som har skjedd dere denne uken? Gjerne fortell meg om dine postive opplevelser i kommentarfeltet, jeg vil gjerne høre. Jeg føler det er viktig å dele positivitet, spesielt i den tiden vi er i nå.

Jeg håper dere får en fantastisk tirsdag videre. Tusen hjertelig takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg ekstremt stor pris på. Vi snakkes! ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

Mange klemmer fra meg.

GOD MANDAG! Hjemmeskole og spennende samarbeid

Reklame | Bubbleroom, Ana Luisa

Hei, nydelige mennesker. God mandag og ny uke! Jeg håper dere har hatt en strålende dag så langt.

I helgen har jeg bare vært hjemme. Jeg fikk vite på fredag morgen at en lærer på skolen hadde fått corona, og at jeg måtte i karantene. Jeg hadde dermed hjemmeskole på fredag. Jeg startet å jobbe med en presentasjon jeg skal ha om diktanalyse.

Lørdag morgen tok jeg en corona-test, og den ble heldigvis negativ. Etter testen kjørte mamma og jeg en kjøretur. Norsk natur er virkelig noe for seg selv. Det er så sinnsykt vakkert, det er helt sykt. Noen ganger blir jeg bare helt lamslått av naturen, og dette var en av de gangene. Bare se på hvor nydelig det er!

I helgen gjorde jeg ikke så mye annet enn å lese, slappe av og spille piano. Det er kjedelig med karantene, men heldigvis er jeg ferdig på torsdag. Jeg er også ekstremt takknemlig for at jeg testet negativt. Jeg hadde ingen følelse på at jeg hadde corona, men det er alltid deilig med en bekreftelse.

I dag stod jeg opp 10:30. En ting som er deilig med hjemmeskole er at jeg kan spise en deilig frokost mens jeg jobber. I dag spiste jeg lasagne og drakk en kopp med Oboy til frokost mens jeg jobbet med engelsk, og det var sykt deilig. Jeg føler jeg har fått gjort veldig mye arbeid i dag. Det føles deilig å være produktiv.

Jeg sluttet å jobbe med skole rundt klokken 15:00. Da spiste jeg pizza til lunsj og drakk en kopp te. Haha, det blir mye usunt nå, både pizza og lasagne, men det går fint. Det er livet, og det var veldig godt.

Etter lunsj satt jeg meg ned for å lese. Jeg leste akkurat ferdig boken min “Frost i mai” av Sarah Jio. Den var skikkelig fin og veldig magisk, egentlig. Du vet den følelsen du får når du leser en bok som er vakker? Du føler du leser et dikt? Ja, nettopp den følelsen satt jeg igjen med etter jeg hadde lest ferdig. Boken var virkelig vakker, jeg elsket den fra start til slutt. Hva er din favorittbok? Jeg trenger desperat noen nye boktips, gjerne gi meg dine beste anbefalinger!

Det som er kjipt nå er at jeg ikke har flere bøker å lese. Jeg har lest ferdig alle, og jeg kan ikke gå på biblioteket før torsdag, når karantenen min er over. Det er ganske kjedelig… Da bruker jeg heller tiden på nettshopping, eller “nett-windowshopping”. Jeg har sett på en neglelakk som jeg ønsker meg, men dessverre kan den kun bli kjøpt på Cubus i en fysisk butikk.

Jeg har også to nye og spennende samarbeid som kommer snart. Jeg gleder meg sånn til å vise dere hva jeg har fått! Det ene samarbeidet er med Bubbleroom, og jeg gleder meg sånn til å vise dere de nye klærne jeg har bestilt. De har så mye fint på nettsiden nå! Det andre samarbeidet er fra en smykkedesigner som heter Ana Luisa. Jeg har samarbeidet med de før, og jeg elsker smykkene deres. De har så mye fint! Jeg har bestilt et armbånd og en ring som er i platert med 15K gull. Dere kjenner meg, dere vet jeg har en svakhet for fine smykker. Jeg gleder meg så mye! Sjekk ut Ana Luisa sin nettside HER.

Senere i kveld skal jeg se på Norge Bak Fasaden. Jeg elsker det programmet, det er så sykt spennende. Jeg synes programlederne er ekstremt flinke også, og de tar opp spennende temaer. Ser du også på det?

Jeg håper dere får en fantastisk fin kveld videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Vi snakkes! God klem fra meg ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Instagram // @hennisherin