NY UKE, NYE MULIGHETER

Hei, nydelige mennesker! God mandag! Jeg håper mandagen deres har vært strålende.

I natt våknet jeg så mange ganger i løpet av natten. Jeg sov virkelig ikke godt. Jeg våknet annenhver time siden jeg la meg, men overraskende nok var jeg helt klar for dagen når jeg stod opp klokken 08:00. Jeg elsker å stå opp tidlig. Før gjorde jeg ikke det, men nå gleder jeg meg til å våkne tidlig, lage meg en kopp te, sminke meg, gjøre meg klar for skolen, og spise en deilig frokost. Det er en rutine jeg setter veldig stor pris på. Jeg er nok et A-menneske, selvom jeg elsker kveldene. Men det å stå opp tidlig er nok den største gleden.

Jeg lagde meg en veldig god omlett med ost og skinke til frokost, og jeg ble veldig fornøyd med den! Og den smakte faktisk helt himmelsk. På fredag ble omeletten min totalt mislykket. Jeg klarte å brenne den, så en stor del av omeletten var helt uspiselig. Denne gangen gjorde jeg ikke samme feilen, og den smakte himmelsk fra start til slutt. Jeg ble så stolt at jeg måtte ta et bilde av den! Matblogger neste?

I første time hadde jeg engelsk. Vi så på Hamlet, og vi er snart ferdig med filmen! Jeg tror vi mangler en halvtime av filmen, også er vi ferdig. Jeg GLEDER meg!

I norsken analyserte vi dikt. Vi skal skrive et kortsvar, og det synes jeg er bittelitt vanskelig. I forrige innlevering, som var en analyse av Tante Ulrikkes Vei, skrev jeg fem sider, så det å lære seg å skrive en analyse på under 250 ord var en utfordring. Jeg har heller aldri gjort det før, men jeg elsker å lære nye ting, og jeg synes dette temaet er veldig spennende, så jeg er absolutt motivert til å lære det.

Jakken er fra Bubbleroom! Koden min “HS10” gir deg 10% avslag på ALT, og nå har Bubbleroom 20% avslag på hele butikken! Med min kode “HS10” får du 10% avslag EKSTRA! Jakke HER

I lunsjen spiste jeg to brødskiver med ost og drakk en kopp kakao. Det er faktisk sykt deilig å kunne spise brød igjen. Jeg hadde vondt lenge etter jeg strammet reguleringen denne gangen, nesten en uke. Det er sjeldent til meg å være, det har faktisk aldri skjedd mens jeg har hatt regulering. Men det betyr vel bare at jeg snart er ferdig. ÅH, som jeg gleder meg!

Jeg kom hjem fra skolen 14:30. Jeg lagde meg en kopp kakao med masse krem, så på Superstore på Netflix og slappet av. Hvis dere ikke har sett Superstore enda anbefaler jeg virkelig at dere sjekker den ut! Den er utrolig morsom! Nå som jeg er ferdig med å se hele Modern Family har jeg savnet en komiserie å se på. Jeg synes ingen serie kan måle seg med Modern Family, men denne her er faktisk ikke så dårlig. Den er sykt morsom! Har du sett den?

Jeg håper mandagen deres har vært kjempefin, og at dere får en fin kveld videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Vi snakkes i neste innlegg! God klem fra meg <3

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Instagram // @hennisherin

GOD SØNDAG! uken oppsummert

Reklame | Bubbleroom

Hei, alle sammen. God søndag! Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg. 

Genser fra Bubbleroom! “HS10” for 10% avslag!

Denne uken har vært ganske bra! På skolen har vi jobbet med Hamlet i engelsken og diktanalyse i norsken. Jeg synes Hamlet er ganske kjedelig, og det er en utrolig lang film også, men diktanalyse synes jeg er skikkelig spennende! Jeg føler jeg bare vil suge til meg all kunnskap. Jeg storkoser meg virkelig på skolen. Det er så deilig å være tilbake, føle at hjernen funker igjen og at jeg faktisk kan være på skolen. En ubeskrivelig deilig følelse. Lære noe nytt, alt det der. Det er derfor jeg synes Hamlet er så sykt kjedelig. Det er ingenting å lære. Men diktanalyse er veldig spennende. Jeg føler meg også veldig heldig som har så flinke lærere som jeg har. Både engelsk-og norsklæreren min er utrolig flinke, og de vil at vi skal lære, ikke bare gå gjennom pensum. De er interessert i fagene de lærer bort, og det gjør at jeg også blir interessert i å lære. Jeg er veldig heldig.

I ukedagene har jeg ikke gjort så mye annet enn å være på skolen. På fredag dro jeg på Starbucks etter skolen sammen med venninna mi, Sarah. Jeg har ikke vært på Starbucks på evigheter, noe som er ganske spesielt, med tanke på hvor glad jeg er i det. Jeg tror siste gang var i november. Syke tilstander. Det var veldig koselig å være med henne igjen. Jeg har savnet henne, selvom det ikke er alt for lenge siden vi så hverandre sist.

 

I helgen var jeg sammen med kjæresten min. Det var veldig koselig. Vi så på film, spiste is og jeg prøvde meg på FIFA for første gang. Jeg var helt elendig, men det kommer seg (håper jeg). Det var i hvert fall veldig gøy, og det er vel det viktigste. Jeg tror han ble litt oppgitt over hvor dårlig jeg var, men det kommer seg! Snart er jeg bedre enn han, bare vent å se 😉

Jakke og bukse fra Bubbleroom! “HS10″ gir deg 10% avslag!

Jeg har fått helt dilla på rød neglelakk. Jeg elsker det! Hva er din favorittfarge når det kommer til neglelakk? Jeg trenger nye ideer. Jeg bruker kun rosa, rød og nøytral.

I dag er planen å slappe av, lese, spille piano og lade opp til en ny uke. Jeg elsker søndager, de er så deilige og rolige. Føler jeg virkelig kan slappe av og nyte. Jeg spiste en magisk lunsj i dag som bestod av en baguette og en (eller tre) kopper med Earl Grey-te. Søndager ❤️

Jeg håper dere får en kjempefin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg veldig stor pris på. Tusen takk! Vi snakkes i neste innlegg og på mine sosiale medier.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

Mange klemmer fra meg.

SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

Reklame | Bubbleroom

Hei, alle sammen! God torsdag! Jeg håper dere har hatt en strålende dag så langt.

I dag våknet jeg klokken 08:00. Jeg stod opp, klappet Tassen, katten min og lagde meg en god kopp te. Det er et must for meg hver morgen. Jeg må ha en kopp te. Det gjør at dagen min starter riktig. Jeg drakk teen mens jeg hørte på musikk og stelte meg på badet. Jeg fikk så mye fin og ny sminke til jul, så det er virkelig en fryd å sminke seg om morgenen. Jeg elsker det!

Når jeg var ferdig med å sminke meg dro jeg på kjøkkenet for å lage meg en god frokost. Jeg lagde en omelett med ost og skinke, og lagde meg enda en kopp te. Det var virkelig så godt! Jeg hadde god tid i dag tidlig, så jeg rakk å virkelig nyte morgenen hjemme. Jeg så på TV, spiste og sjekket sosiale medier. Tusen takk for de fine kommentarene på mitt nyeste Instagram-innlegg, dere er så gode! Setter virkelig stor pris på det. Dere er fine.

Klokken 09:30 kledde jeg på meg, pusset tenner og gredde håret. Jeg fikk en ny parfyme, og i dag var den første gangen jeg prøvde den. Jeg ELSKER den! Virkelig en storfavoritt hos meg nå.

Klokken 10:00 dro jeg til skolen. Jeg hadde engelsk, og vi så på Hamlet. Jeg synes den er skikkelig lang! Alt for lang, egentlig. Den er over fire timer lang… I dag, når timen var ferdig, så jeg på skjermen at vi var nesten ved slutten av filmen. Jeg ble så glad, og tenkte at kanskje jeg tok feil, kanskje den bare varer i 2,5 time, for det står jo at vi snart er ferdig med filmen! Trodde jeg… Plutselig sier læreren min, “ja, da er vi snart ferdig med disk 1”. Disk 1! Vi har en hel disk 2 vi skal se også. Jaja, det går nok fint. Men jeg merker jeg gleder meg til vi er ferdig med å se den.  På den positive siden er dette den eneste gangen jeg faktisk har kjedet meg på skolen siden jeg startet i høst, så det er veldig gøy. Det er bra at jeg liker skolen så mye at jeg nesten aldri kjeder meg (utenom når vi skal se Hamlet).

 

 

Bukse og jakke fra Bubbleroom! "Hs10" gir deg 10% avslag på ALT!

Jeg kom hjem fra skolen 12:00. Lagde meg enda en kopp te og spiste en god lunsj sammen med mamma. Etterpå spilte jeg piano.

I går hadde mamma kjøpt en gave til meg. Jeg fikk TO Ben & Jerry´s is, en bok og noe godteri. Det var en så sykt koselig gave. Jeg elsker sånne bøker, egentlig alle bøker man kan skrive i. Det er så koselig. For å ikke snakke om Ben & Jerry´s! Jeg ELSKER den isen! Virkelig elsker den isen. Det er det beste jeg vet. Og i går fikk jeg to! Jeg hadde ikke smakt Salted Caramel Brownie før, men den var ekstremt god. Half Baked har alltid vært favoritten hos meg, men nå har den fått stor konkurranse. Salted Caramel Brownie smaker helt himmelsk, og jeg anbefaler virkelig at dere smaker den. Gjerne send meg et bilde på instagram av den hvis du gjør det! #BenAndJerrysSquad. 

Ja, denne dagen har virkelig vært så fin! Ny parfyme, ny bok, ny is, ny sminke, god tid på morgenen, deilig frokost og generelt bare en fantastisk fin dag.

Jeg håper dere også får en fantastisk dag videre! Har du sett Hamlet? Isåfall, hva synes du om filmen? Fortell meg på DM eller i kommentarfeltet. 

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Vi snakkes i neste innlegg.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

Mange klemmer fra meg

MIN UKE OPPSUMMERT!

Hei alle sammen! God søndag! Jeg håper dere har hatt en superfin dag og helg 💕

I uken har jeg har jobbet mye med skole og vært hos reguleringstannlegen. Jeg er snart ferdig med reguleringen, hvor sykt er ikke det? Jeg føler det har gått så fort. Jeg gleder meg så mye til det ferdige resultatet. Jeg er så fornøyd! Men jeg merker at det er siste innspurt nå, fordi jeg har skikkelig vondt i tennene etter den timen denne uken. Jeg har ikke pleid å få vondt, det har egentlig gått ganske lett og fint med stramming og bytting av streng dette året, men denne gangen gjorde det veldig vondt. Men tennene har flyttet seg veldig og blitt veldig fine. Åh, som jeg gleder meg til å bli ferdig. 

Boblejakken er fra Bubbleroom. Koden min “HS10” gir deg 10% avslag på alt! Link HER

På skolen har jeg jobbet med William Shakespeare sin Hamlet i engelsk og analyse av dikt i norsk. Jeg synes begge temaene er utrolig spennende. Til uken skal vi se Hamlet (filmen). Jeg gleder meg, men den er jo så utrolig lang! 

For min del var ikke denne uken min beste uke. Jeg var litt trist, og følte meg generelt litt nede… Det er en uvant følelse for meg, for jeg føler meg veldig bra ellers, så når jeg får de triste dagene blir jeg alltid satt ut. Jeg hadde det virkelig ikke bra. Noen ganger glemmer jeg at man ikke kan være glad 100% av tiden. Det er faktisk umulig. Det er mange som har som mål i livet å være lykkelig, men jeg mener det er urealistisk. Ingen kan være lykkelige hele tiden, og det er helt vanlig å føle seg nede i blant. Det er en del av livet! Man burde heller ha som mål å nyte hver eneste dag, finne små og store gleder i hverdagen, vise takknemlighet for det man har og lete etter lykke i hver eneste situasjon. Det er viktig å lære å akseptere seg selv, ta vare på seg selv og akseptere at vonde dager/uker kommer og går. Det er naturlig! Jeg er selv skyldig i å ikke alltid akseptere dette. Jeg synes det er vanskelig, men jeg jobber med det! Livet er faktisk helt fantastisk, og en stor gave, selvom vonde tider kommer og går ❤️

Når jeg har vonde dager som det er jeg veldig heldig som har gode mennesker som passer på meg og viser at de elsker meg. Kjæresten min, Teodor, passet ekstra godt på meg. Han er så utrolig snill, og jeg føler meg veldig heldig som har en så fantastisk kjæreste som han. Han er alltid der for meg, og det er jeg utrolig takknemlig for.

Mamma kjøpte sjokolade og te til meg, fordi hun vet det alltid hjelper når jeg er trist. Denne teen hadde et visdomsord som jeg synes passet perfekt nå! Det er veldig sant, man skal alltid være snill mot seg selv og elske seg selv.

På fredag etter skolen dro mamma og jeg til Oslo. Jeg hadde en time kl 14:00, og etter timen dro vi til Storo Storsenter for å gjøre noen ærender. Etter det fikk jeg en fantastisk god is av mamma hos Funky Frozen Yogurt. Hvis det er noe som alltid hjelper meg når jeg er lei meg, så er det is og sjokolade. Det funker ALLTID! Oslo er så sykt vakkert, se på den fine solnedgangen! Så sinnsykt pent. 

I dag er planen å rydde rommet, vaske og lade batteriene til en ny uke. Jeg håper dere får en kjempefin søndag videre ❤️ Hva har dere gjort i helgen? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet eller på DM på Instagram.

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg. Vi snakkes i neste innlegg og på mine andre sosiale medier. God klem fra meg! 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel ❤️

FØRSTE SKOLEDAG ETTER FERIEN – vi så en elg!

Hei, alle sammen! God torsdag! Jeg håper dere har en kjempefin dag så langt.

I dag var første skoledag for meg etter ferien. Det var egentlig litt deilig å være tilbake igjen. I dag hadde jeg engelsk. Vi så på en film om et skuespill vi leste om før jul. Den het “An Inspector Calls”, og var egentlig veldig spennende! Har du hørt om den eller sett den?

Etter skolen dro jeg til legen. For noen dager siden fikk jeg plutselig veldig vondt i magen, på samme steder som jeg fikk vondt da jeg hadde magesår i 2019. Legen min tar det ganske seriøst, det med magen, siden jeg fikk fem akutte magesår og måtte på sykehuset. Legetimen gikk ganske bra, og etter timen dro mamma og jeg på en liten kjøretur hvor vi så en elg! Det var faktisk helt magisk. Den stod ved en rød låve (eventyrlig, ikke sant?), og bare gikk sakte gjennom gårdsplassen og spiste fra trærne. Den var så stor og søt! Vi stod og så på den i hvert fall 10 minutter. Den var så vakker, det var som et eventyr. Fikk skikkelig godfølelse i kroppen.

Etter kjøreturen dro vi hjem. Jeg har begynt på en ny serie som beter Bridgerton, den er sykt spennende! Nå drikker jeg en kopp te mens jeg slapper av. Det har vært en skikkelig fin dag i dag. Har du sett en elg i det siste? Jeg har bare sett elg tre ganger, og hver eneste gang har vært helt magisk. Gjerne fortell meg i kommentarfeltet eller send meg en DM på Instagram!

Jeg håper dere får en superfin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt! Vi snakkes i neste ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

God klem fra meg ❤️

GODT NYTTÅR!

Hei, kjære lesere. Godt nyttår! Tenk at det er 2021. Jeg håper dere hadde en kjempefin juleferie og koste dere masse, det gjorde i hvert fall jeg.

Før vi starter med innlegget om hvor fin julen var og det nye året, må vi huske på at det er mange som ikke har det slik. Mange mennesker har det helt forferdelig nå. Tankene mine og hjertet mitt går ut til de som er rammet av Gjerdrum-skredet. Vi alle tenker på dere og har dere i hjertene våre ❤️

Kjolen er fra Bubbleroom! Koden HS10 gir deg 10% avslag på alt!

På julaften var jeg med familien min og feiret. Vi spiste god mat og koste oss. 1. juledag slappet jeg av hjemme sammen med mamma og Tassen, katten min. Vi spiste en deilig frokost!

På 2. juledag reiste vi på besøk til mommo i Holmestrand. Å være hos mommo er selve julen for meg. Det blir ikke en riktig jul uten. Det er så koselig å sovne og våkne med familie. Ha hele dagen sammen, spise alle måltider sammen, snakke sammen, spille spill og bare nyte. Den beste tiden er morgenstunden hvor vi drikker kakao og snakker.

I juleferien har jeg ikke gjort så mye annet enn å være med familien. Jeg var også en del med Teodor, kjæresten min. Jeg var med han og noen venner på nyttårsaften, det var en veldig koselig avslutning på 2020 og en fin start på 2021.

Jeg har sett på masse filmer, spist god mat, drukket julebrus og generelt bare nytt livet i ferien.

Jeg håper dere hadde en superfin juleferie og koste dere masse. Hva har dere gjort?

Tusen takk for at dere følger med på bloggen og støtter meg, det setter jeg enormt stor pris på. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du får en superfin kveld videre.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

God klem fra meg ❤️