SNART JUL!

Reklame | Bubbleroom

Kjære fantastiske mennesker, GOD JUL! Nå er det lille julaften og den aller siste dagen før julaften. Er litt sykt å tenke på, jeg føler hele desember har flydd forbi. Men det har vært en veldig koselig måned fylt med glede og kjærlighet. Jeg har virkelig kost meg denne måneden. Tenk at 2020 snart er over! Jeg føler dette året også har flydd forbi, det er helt sykt.

I desember har jeg vært med venner, familie, bakt, gjort mye skolearbeid og generelt bare kost meg.

Jeg var også innom Jul i Vinterland i Oslo, mitt favorittsted. Kjæresten min tok meg med, det var ekstremt koselig! Han vet hvor mye jeg elsker Oslo og alt som inneholder jul, så det var veldig omtenksomt og koselig gjort av han. Vi tok til og med pariserhjulet! SE på den utsikten!

I dag har jeg spilt masse julemusikk på pianoet mitt, spist julekaker og sett på Hjem til Jul på Netflix. Den serien er sykt fin! Etterpå skal mamma og jeg se Love Actually.

Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal ha på meg i morgen. Det står mellom denne grønne kjolen og denne røde kjolen. Hva tenker dere?

 

 

 

 

 

Begge er fra Bubbleroom! Koden min «HS10» gir deg 10% avslag på alt ⭐️

GRØNN KJOLE HER // RØD KJOLE HER

Mine juleplaner er å være med familien. I morgen skal jeg feire med de nærmeste. Det gleder jeg meg til. Det aller beste med julen er kvalitetstiden man får med familien. Jeg er så heldig som har en så fantastisk fin familie som jeg har. Jeg er utrolig heldig, og veldig takknemlig. Hvordan skal dere feire jul?

Jeg håper dere får en fantastisk fin jul! Tusen takk for at dere følger med på bloggen og støtter meg, det setter jeg enormt stor pris på. Tusen, tusen takk! Jeg ønsker dere en strålende fin jul ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

God juleklem fra meg ❤️

GOD MANDAG! hjemmeskole, baking av lussekatter & julefilmer

Reklame | Bubbleroom

Hei, alle sammen. God mandag og ny start på uken! Jeg håper dere har hatt en strålende fin dag så langt.

Genser og bukse er fra Bubbleroom! Sjekk Instagram-storien min HER for linker til klærne.

Koden min HS10 gir deg 10% avslag på alt! 

Nå er det snart juleferie og skolen er snart over. Jeg er ferdig med alle innleveringene for dette semesteret i engelsk, og det føles veldig deilig. Den presentasjonen jeg hadde forrige uke, om Native Americans, gikk kjempebra! Ikke bare det, men jeg synes det var utrolig spennende å lære om det også. Jeg kunne ingenting fra før, og var skikkelig nervøs når jeg startet med presentasjonen. Jeg tenkte, “hvordan skal dette gå? Jeg kan jo ingenting…”, men det gikk faktisk veldig bra. Og nå føler jeg meg mye klokere også, noe som er veldig kult. Kan aldri få for mye kunnskap, vettu. Jeg mangler en fagsamtale og en skriftlig innlevering i norsk, men det skal gå fint. Denne uken er siste uka på skolen, og etter det er det juleferie. Jeg gleder meg! Jeg elsker julen så høyt, det er virkelig den koseligste tiden på året. Jeg spiller julemusikk på pianoet mitt nonstop, det går faktisk nesten bare i julesanger som Last Christmas, Snowman, Jingle Bells og Silent Night. Da skrur jeg på den elektriske peisen vår, tenner noen stearinlys og spiller.

Jeg har MakeupMekka-julekalender, og den er skikkelig fin! Jeg har fått så mye fint hittil, blant annet en vakker blush, fine sminkekoster, lipgloss og bronser. Jeg gleder meg til å våkne, lage en kopp te og sminke meg med de nye produktene før skolen. Det er koselig!

På fredag etter skolen møtte jeg bestevenninnen min, Sarah. Vi endte opp med å kjøpe en pizza, den var helt himmelsk! Det var så koselig å se henne igjen! Jeg har savnet henne. Vi snakket om alt og ingenting. Morsomme opplevelser vi har hatt sammen og alle eventyr vi har opplevd sammen, blant annet en veldig morsom historie om den gangen vi var på klassetur til Polen og bussen (med alle elevene og alle lærerne!!) kjørte fra oss, og vi ble stående helt alene i Krakow, uten kart og uten bra mobildekning. Litt av et eventyr! Full storytime kommer en annen dag sammen med Sarah, for denne historien er faktisk så sykt morsom.

Jeg var også sammen med kjæresten min, Teodor, i helgen. Han lagde et fantastisk digg måltid til oss, også så vi på Away mens vi spiste. Den serien er sinnsykt bra og spennende. Hvis du ikke har sett den, anbefaler jeg virkelig at du gjør det. Den er så bra.

På søndag slappet jeg av, spiste godis og så på julefilmer. Vi bakte også lussekatter, det var sykt koselig. Vi hørte på julemusikk mens vi bakte.

Mamma og jeg så på Bridget Jones Diary mens vi spiste lussekatter, en film vi begge elsker. De har jo tre filmer, og alle er like fine, synes jeg. Nå mangler vi bare å se den siste, Bridget Jones´s Baby.

I dag var jeg hjemme fra skolen og jobbet hjemmefra. Litt chill, egentlig, selvom jeg liker best å være på skolen. Både for det faglige, men også det sosiale. Jeg trodde at når jeg skulle starte 1.klasse VGS i år kom det ikke til å bli noe sosialt i det hele tatt, siden alle vennene mine ble ferdig på VGS i år, men jeg har fått nye venner på skolen og synes det er veldig kos å dra på skolen hver dag. Det er en deilig følelse. Jeg trives kjempegodt.

Nå skal jeg spise litt godis, se på Netflix og kose meg. Mamma ga meg dette fantastiske brettet med digge saker. Hun er så snill og god. 

Akkurat nå ser jeg på Jumanji. Den er utrolig morsom og spennende.

Jeg håper dere får en fantastisk fin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Vi snakkes i neste innlegg! God juleklem fra meg.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer fra meg  ❤️

FØRSTE DESEMBER! magisk start på måneden

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker. God tirsdag og første desember! Jeg våknet med et smil i dag, jeg elsker desember så mye. Jeg har gledet meg i evigheter til denne vakre måneden her. Desember er full av magi og lykke!

Jeg stod opp, lagde en kopp te og sammen åpnet mamma og jeg kalendergavene våre. Vi har kjøpt julekalender til hverandre! Mamma har fått Babor-kalender, og jeg har fått MakeupMekka kalender. Det var så koselig! Vi spiste kakemenn mens vi åpnet gavene.

Jeg ble så fornøyd med MakeupMekka-gaven! Jeg fikk en nydelig bronzer, og jeg gleder meg så mye til å prøve den. Jeg trenger litt farge nå som det begynner å bli vinter, vettu. Blir jo en blek fisk…

I tillegg til kalendergaven hadde mamma kjøpt en jule-pysj til meg! Noe så snilt. Den var ekstremt fin. Jeg gleder meg til å dusje i kveld, slik at jeg kan ta den på og våkne 2. desember med den på meg. I dag hadde jeg på en Mariusgenser og jule-pysjbukse, så jeg våknet med jule-klær i dag også. Men julepysj er noe helt for seg selv. Jeg elsker det!

I dag spiste jeg en bagel til frokost mens jeg hørte på julemusikk. Jeg har også jobbet med skole i dag. Jeg har en presentasjon på torsdag. Det blir spennende.

Jakken og luen er fra BUBBLEROOM. Koden min HS10 gir deg 10% avslag på alt!

Jakke HER // lignende lue HER

Jeg er så glad og takknemlig for at det er desember. Men jeg føler dette året har gått ekstremt fort. Jeg føler det var sommer for to måneder siden… Er helt sykt at 2020 snart er over. For ett år siden fikk jeg regulering. Er sykt å tenke på at den snart skal av, den også.

Har dere hatt en fin start på desember? 

Jeg håper dere får en strålende fin tirsdag videre. Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere viser meg, det betyr så mye. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer fra meg  ❤️