MINE HØSTFAVORITTER FRA BUBBLEROOM

Reklame | Bubbleroom

Good onsdag! Jeg håper du har en kjempefin dag så langt. Høsten er en deilig årstid. Ikke bare på grunn av været og den koselige stemningen, men også fordi moten er så fin. BUBBLEROOM har masse fine høstklær nå, perfekt til å oppdatere garderoben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kåpe HER, hvit genser HER, rosa genser HER, sko HER, svart genser HER, veske HER

Grå genser HER, beige genser HER

Juicy Couture koseesett HER, grå kosesett HER

Min favorittkåpe HER, jakke HER, jeans HER, svart bukse HER

Bubbleroom har så mye fint nå! Jeg har bestilt masse klær fra dem nå, og snart kommer de i posten. Jeg gleeeder meg til å vise dere alt jeg har kjøpt!

Bruk rabattkoden min “HS10” for å få 10% avslag på ALT! Koden gjelder alle plagg, til og med salgsvarer. 

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

JENTETUR TIL LILLEHAMMER

Hei, nydelige mennesker! God tirsdag! Jeg håper dere har en kjempefin dag så langt.

I helgen dro jeg til Lillehammer for å besøke venninna mi som studerer der. Det var sinnsykt koselig! Jeg hadde ikke sett henne på en måned, men føltes så mye lenger enn det! Føler jo avstands-smerter allerede!

Venninna mi Kawtar og jeg tok toget til Lillehammer på fredag. Vi rakk så vidt toget! Jeg hadde vært i Oslo for å fikse bryna mine på Brow Rehab, og rakk så vidt å komme hjem før jeg måtte reise til Oslo Lufthavn for toget. Jeg var ikke engang ferdig pakket! Snakk om stress… Men jeg rakk det! Og det var absolutt verdt det, fordi bryna mine er så fine nå. Jeg er storfornøyd! Brow Rehab kan virkelig bryn. Jeg blir så fornøyd hver gang! Når jeg kom hjem var bryna mine og jeg klare for eventyr i Lillehammer.

Kawtar og jeg tok toget fra Oslo Lufthavn kl 18:00. Vi satt oss ned, åpnet godteriposen og snakket i vei.

Rundt klokken 19:00 var vi i Lillehammer. Venninna vår Tonje møtte oss på stasjonen og kjørte oss til studentboligen hennes. Vi hadde ikke sett henne på over en måned, og det var utrolig koselig å se henne igjen. Leiligheten hennes var sinnsykt fin! Lillehammer er en veldig koselig by. Vi lagde mat og pakket ut, og etter vi hadde spist møtte vi noen av student-vennene hennes. De var sinnsykt hyggelige, alle sammen! Virkelig fin gjeng. Vi koste oss masse. Vi endte opp på McDonalds på kvelden, og til min store skuffelse funket ikke milkshake-maskinen. Det var faktisk veldig trist, for milkshake var det eneste jeg hadde lyst på… Jeg endte opp med å kjøpe chilli cheese tops og en dobbel cheeseburger. Det var digg det også, men hjertet mitt lengtet etter en milkshake…

Vi kom hjem rundt 03:00. Vi snakket og koste oss, og la oss til å sove en time etterpå.

På lørdag våknet vi klokken 12:00. Vi spiste en deilig frokost, gjorde oss klare og dro ned til sentrum. Vi stakk innom noen butikker, kjøpte en slush og dro hjem igjen. Sjekk min Instagram Story “Lillehammer” for bilder og videoer! Vi satt og så på YouTube mens vi sminket oss og gjorde oss klare til kvelden.

Rundt klokken 19:00 dro vi ned til byen og spiste middag. Det var sykt koselig!

 

 

 

 

 


Buksa og genseren er fra Bubbleroom! Bruk rabattkoden min HS10 for å få 10% avslag på alt

Vi kom hjem rundt kl 00:00. Vi dro hjem, spiste masse snacks og så på Disney +. Vi så på Hannah Montana The Movie, og alle tre satt i senga og sang med på alle sangene. Det var sinnsykt koselig! Jeg elsker den filmen, den er så søt. Det er så mange koselige sanger også, blant annet Crazier og Butterfly Fly Away. Vi snakket, spiste snacks og koste oss til klokken tre på natten.

Vi la oss og våknet klokken 11 på søndag. Vi gjorde egentlig ikke så mye den dagen. Vi spiste frokost, pakket og satt oss i bilen for å kjøre til Jessheim. Jeg kom hjem rundt 14:30.

Det har vært en sinnsykt koselig helg sammen med jentene mine. Jeg hadde savnet å være med dem. Det er alltid så koselig med de. Jeg er så heldig som har så fantastiske venner som jeg har. Jeg er virkelig så glad og takknemlig for de. Venner as ❤️

Nå er det vel mange som kan føle på den at vennene flytter unna. Heldigvis bor ikke Tonje altfor langt unna. Hvor bor vennene deres som studerer? Og føler du på den samme “avstands-smerten” som jeg? Tell me in the comments!

Jeg håper du får en fin dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Vi snakkes i neste innlegg. God klem fra meg ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

GOD MANDAG!

Hei, nydelige mennesker! God mandag og god ny uke. Jeg håper dere har kost dere masse i helgen. 

Jeg har startet på skolen igjen! Jeg elsker det. Det er så deilig. Jeg er superfornøyd med klassen og med lærerne mine. Mange av dere har vel også startet på skolen igjen. Jeg gruet meg litt til at sommeren skulle være ferdig, jeg koste meg så mye denne sommeren! Jeg var med venner, familie, spilte fotball, og generelt koste meg hver eneste dag. Men høsten er også en utrolig vakker årstid. Sommer og høst er mine favorittårstider. Hva er din favorittårstid? Fortell meg i kommentarfeltet!

I dag kom jeg hjem fra skolen rundt 15:00. Jeg spiste en bagel og drakk en iskaffe med karamellsaus. Jeg har fått helt dilla på iskaffe! Jeg har faktisk blitt så dilla at jeg kjøpte et Starbucks-kort og fylte det opp… Jeg pleier aldri bruke penger på kaffe, men nå i det siste har jeg nesten blitt avhengig… Ikke bra… Jeg så på New Girl og klappet katten min mens jeg spiste.

I helgen var jeg sammen med venner og koste meg. Det var en konkurranse på senteret hvor du kunne vinne et gavekort til frisøren. Den gikk ut på at du skulle lete etter en person. Du fikk hint på telefonen din om hvor personen var, også måtte du lete etter personen og spørre “er det deg?”. Det var morsomt, fordi det var så mange vi spurte som ikke skjønte hva vi snakka om. De så på oss forvirret og tenkte vel i sitt stille sinn at vi var litt gærne… Men jaja, det var kjempegøy! Vi vant ikke, men det var skikkelig gøy uansett. Jeg har snille venner som gadd å hjelpe meg og lete ❤️

Jeg har også vært i Oslo. Oslo er en vibe på kvelden, virkelig! Oslo er alltid en vibe, men på kvelden så er det virkelig så fint.

 

Jeg håper du får en kjempefin mandag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempene for meg! Vi snakkes i neste innlegg ❤️ 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette