HOTELLWEEKEND I OSLO! bursdagsfeiring + bildedryss

Hei, fantastiske mennesker! God søndag! Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg. Jeg har akkuratt kommet hjem fra en utrolig fin helg i Oslo sammen med mamma. Vi feiret bursdagen hennes, og vi gikk all in! Det var så koselig! 

Vi startet bursdagshelgen på torsdag, på selve bursdagen til mamma. Jeg hadde en time på Akershus Universitetssykehus tidlig på morgenen, så vi dro dit først. Etter timen dro vi til Oslo. Det var så fint vær! Vi dro til Aker Brygge og gikk forbi alle restaurantene for å finne den som så best ut. Vi endte opp på Jamie’s Italian. Gud, for en god pizza de hadde der! Beste pizzaen noen sinne. Og det var så fint der! Utsikt rett mot havet. Alt var perfekt. Vi satt og snakket, koste oss og nøt utsikten og det nydelige været. Det var virkelig så koselig! Beste lunsjen på leeeenge. 

 

Genseren min er fra Bubbleroom! Bruk koden min HS10 for 10% avslag!

Etter vi hadde spist gikk vi rundt på Aker Brygge og tittet i butikker. Etter en shoppingtur dro vi og kjøpte en kaffe. Etter det kjørte vi hjemover.  Vi hadde en del å gjøre hjemme også. Vi skulle pakke til hotelloppholdet vårt fra fredag til lørdag i Oslo. 

Toppen er fra Bubbleroom!

Når vi kom hjem begynte vi å pakke og forberede oss. Etter pakkingen satt vi oss ned i sofaen, så på en film, spiste mat og feiret litt. Vi la oss rundt 23:00. Vi skulle tidlig opp dagen etter. 

På fredag våknet vi rundt 09:00. Vi dusja, sminket oss og gjorde oss klare til å reise. Klokken 15:00 var vi på hotellet i Oslo. Det var så fint på hotellet! Vi fikk et kjempefint rom med utsikt over hele Oslo. Noe så vakkert! Jeg elsker hovedstaden vår så mye. Jeg synes vi bor i en skikkelig fin by. Oslo er så nydelig! 

Vi pakket ut, og dro ned til svømmebassenget med en gang. Vi badet litt og koste oss. Etter badingen gikk vi opp på hotellet. Vi skulle kjøpe brus og sjokolade, men vi fant ut at de ikke hadde roomservice. Jeg var klissvåt og var ikke særlig fristet på å gå ned i kiosken for å kjøpe ting, og jeg hadde heller ikke med meg «koseklær», det eneste var trange bukser og gensere. Jeg bestemte meg for å låne mammas «ting», jeg vet ikke hva dette heter engang… jeg likte IKKE å gå i denne ned til resepsjonen, men jeg stålsatt meg og bestemte meg for å gjøre det. Jeg tok heisen ned og ante fred og ingen fare, men neida! Hele resepsjonen var FULL av folk og kiosken var stappfull. Jeg gikk ut av heisen og fikk sjokk! Jeg turte ikke gå videre, så jeg tok heisen rett opp igjen. Mamma måtte le når hun så ansiktet mitt i døren. Jeg fortalte hva som skjedde og hun lo skikkelig. Kort fortalt: det ble ikke brus og sjokolade på oss. 

Jeg hadde ikke så veldig lyst til å bli sett i denne…

Vi dusjet, sminket oss og gjorde oss klare for kvelden. Vi hadde reservert bord på en skikkelig fin restaurant, vi gledet oss skikkelig. Jeg skulle prøve å krølle håret mitt. Jeg har prøvd én gang før, men da gikk det ut med en gang. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle prøve å spraye håret med hårspray for hver krøll. Jeg gjorde det. Når jeg var ferdig med å krølle det hadde jeg brukt halve hårspray-boksen! Og gjett hva: krøllene gikk FORTSATT UT etter en time! Hva er det jeg gjør feil? Kan noen please hjelpe meg? Uansett, vi koste oss på rommet, drakk prosecco og slappet av før vi dro ut.

Klokken 21:00 var vi ut av døren på vei til restauranten. Vi skulle spise middag sammen med mammas søster og en venninne. Det var så kos! Vu spiste på Yaya’s, en thailandsk restaurant. Det var så kult der! Maten var kjempegod og interiøret var så kult! Det var som å dra til Thailand. Jeg anbefaler denne restauranten skikkelig! Sykt kos! Sjekk ut Instagram høydepunktet mitt «Oslo» for videoer av stedet!

Kåpen og kjolen er fra Bubbleroom! HS10 = 10% avslag. 

Rundt klokken 02:00 var vi hjemme på hotellet igjen. Vi stoppet på en kiosk, kjøpte mat, brus og sjokolade. Vi satt i sengen og spiste. Rundt 04:00 la vi oss. 

Lørdag morgen våknet vi 09:00. Vi gjorde oss klare og gikk ned til frokosten. Den var så god! De hadde så mye digg der. Nam! 

Etter frokosten pakket vi og gjorde oss klare for å reise hjem. 

Det har vært en skikkelig koselig bursdagsweekend med mamsen! Vi har kost oss masse! Dette er første gang jeg har overnattet på et hotell i Oslo. Det var magisk! Jeg fikk et helt annet syn på Oslo. Jeg gleder meg til jeg skal bo der. 

Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg også! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg! Vi snakkes ❤️ Goood klem fra meg! 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

FAMILIEWEEKEND I HOLMESTRAND

Hei, nydelige mennesker! God søndag! Jeg håper dere har hatt en superfin helg, det har i hvert fall jeg!

Jeg har nettopp kommet hjem fra en helg sammen med familien min. Det var så koselig! Jeg er et skikkelig familiemenneske, jeg elsker å tilbringe tid sammen med de. Jeg setter så stor pris på de helgene og feriene vi alle kan være samlet sammen. Familie er noe av det viktigste og fineste i verden, og jeg er så takknemlig for min familie. De er så herlige, alle sammen!

På torsdag kjørte mamma og jeg til Holmestrand. Tanten, fetteren og bestemoren min var der allerede. Vi kom frem rundt klokken 18, akkurat i tid til middag. Vi spiste deilig mat, snakket og koste oss. Etterpå spiste vi en deilig dessert.

Etter middag tok vi en kveldstur. Det er så magisk der! Jeg husker da jeg var liten og vi feiret jul der, tenkte jeg at nissen bodde på låven ved siden av. Jeg pleide å se ut av vinduet over til låven, se etter spor av han. Jeg husker at jeg så lys der en gang, og jeg var sikker på at det var nissens hjelpere! Haha… Men virkelig, det er fantastisk magisk der. Hester, kuer og vakkert landskap overalt.

På kvelden etter kveldsturen satt vi i stuen, spilte kort, slappet av og snakket.

På fredag dro vi til Holmestrand sentrum. Det er så koselig der! Det er en skikkelig fin by. Vi tittet innom noen butikker, dro på shopping og koste oss.

Jeg synes designet inni denne butikken var så fint! Spesielt det sitatet der… Noe å tenke på.

Etter shopping dro vi ned til bryggen og så på alle båtene. Det er virkelig så fint der!

Min fine bestemor, aka mommo!  

Bukse, topp og skinnjakke er fra Bubbleroom! Bruk koden min HS10 for 10% avslag!

Plutselig begynte det å regnet og vi måtte dra hjem. Jeg spiste en is på veien. Jeg spiser alltid is på de rareste tidene! Når det regner, liksom. Men man kan aldri si nei til en Royal Trippel is. Det er den beste isen, try changing my mind…

Når vi kom hjem spiste vi middag. Etter middagen slappet vi av, spiste kake, snakket, spilte kort og koste oss. Jeg elsker slike familiestunder som det. Familietid er så viktig. Jeg føler meg veldig velsignet som har en så fantastisk familie som jeg har. De er så støttende, snille, gode, morsomme, fantastiske og alltid der for meg. Ikke alle er så heldige… Jeg takker for at jeg har dem hver dag!

Det har vært en skikkelig fin helg sammen med de. Nå skal jeg se på New Girl mens jeg drikker Cola og koser med katten min, Tassen. Jeg håper dere har hatt en superfin helg, dere også! PS: har du vært i Holmestrand før? Fortell meg hva du synes om byen i kommentarfeltet!

Vi snakkes i neste innlegg og på mine sosiale medier. Jeg er så glad i dere alle sammen, tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er fantastiske. ❤️ Vi snakkes!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

DETTE SKJEDDE DENNE UKEN

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! God søndag. Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg. Det er så digg at det er sommerferie. Selvom det har vært litt dårlig vær i det siste… faktisk så elsker jeg det. Det er deilig med regn noen ganger. Da kan jeg slappe av hjemme, lese, høre på musikk og virkelig nyte tiden hjemme. Pluss at lyden av regn er så deilig.

Denne uken har vært ganske bra. På tirsdag var jeg i burdagen til bestevenninnen min, Kawtar. Det var så koselig! Jeg koser meg alltid sammen med vennene mine. Jeg setter så stor pris på de små stundene.

Kawtar er i midten og Sarah til høyre
Karoline er til venstre

Kjolen er fra Bubbleroom. Bruk koden min Hs10 for å få 10% avslag!

Siden det ikke har vært fint nok vær til å være ute på stranden, har det ikke blitt så mye volleyball og fotball som det pleier å være. Det er egentlig ganske deilig. Jeg har sett på masse Netflix-serier og filmer. Mine favoritter nå er Eurovision: The Story of Fire Saga. Den filmen var sykt bra! Jeg elsker Eurovision, og har savnet å se det i år. Å se denne filmen var som å se Eurovison. Jeg elsket den. Jeg anbefaler den virkelig. En annen favoritt er Just Go With It. Den var også skikkelig morsom og bra. Alle filmene med Adam Sandler og Jennifer Aniston er alltid slagere. Man kan aldri gå feil med en film med de to.

Skinnjakken er fra Bubbleroom. Link HER.

I går var jeg med Tonje og Kawtar på senteret. Vi shoppet litt og tok en roadtrip. Vi stoppet på McDonalds, jeg kjøpte Chili Cheese Tops. Det er så digg!

Når jeg kom hjem hadde mamma en overraskelse til meg! Hun hadde ommøblert rommet mitt. Vi hadde kjøpt et nytt speil til rommet mitt for en stund siden, men vi hadde ikke satt det opp enda. Når jeg kom hjem var mamma akkurat ferdig med å ommøblere rommet mitt, og jeg fikk meg en stor overraskelse når jeg gikk inn på rommet mitt. Det ble så fint! Jeg er så fornøyd. Rommet mitt ser ut som et hotellrom. Jeg elsker det!

Denne uken har vært skikkelig fin og avslappende. 

Hva har du gjort denne uken?

Jeg håper du får en kjempefin søndag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr mye for meg! Vi snakkes!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette