TURIST I EGEN BY

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker! God søndag! Jeg håper dagen deres er superfin så langt 💕

Du ser meg seriøst aldri uten dette skjørtet på. Vennene mine kan bekrefte det! Det er mitt nye favoritt-skjørt. Det er fra Bubbleroom. Bruk koden HS10 for å få 10% avslag!

I går var jeg i Oslo sammen med Sarah. Det var så kos! Jeg har virkelig savnet å være i Oslo. Oslo er mitt hjerte. Jeg elsker virkelig hovedstaden vår så høyt!

Vi tok toget klokken 12. Toget var fullt med småbarn og foreldrene sine som skulle ut på tur. Jeg hadde helt glemt at rundt klokken 12 på lørdag er den verste tiden å reise på, fordi togene er så fulle. Men det gikk greit. Vi fant to sitteplasser, og foran oss satt det en gutt sammen med pappen sin. Han var så søt! Han snudde seg mot oss hele tiden, lagde grimaser, snakket med oss og spurte om vi var roboter (gutten assa, ikke faren). Det var faktisk ganske morsomt! Det er en togtur jeg ikke glemmer med det første… 

Vi ankom Oslo rundt klokken 13. Vi gikk av på Oslo S, gikk gjennom Karl Johan og tittet innom butikker. Det var så sinnsykt varmt i Oslo, og alle butikkene var stappfulle. Det var null air condition! Det ble rett og slett for mye, og verken Sarah eller jeg klarte å konsentrere oss når vi skulle se på klær. Til slutt, etter å ha vært innom BikBok, H&M, Zara og Monki, bestemte vi oss for at vi skulle gi opp. Vi gikk mot Aker Brygge, bestilte en iskaffe og satt oss ned og slappet av på brygga. Vi snakket om alt og ingenting mens vi hørte på bølgene og så alle båtene kjøre forbi. Det var så avslappende!

Etter en time gikk vi inn på H&M på Aker Brygge, og nå gikk alt mye bedre! Vi begge var uthvilt og klarte å finne klær. Det var også air condition i butikken, og ikke stappfullt, så det hjalp jo også en del. Jeg fant en shorts og to topper. Jeg elsker dem! 

Etter litt shopping dro vi til Peppes Pizza. Det er vårt standard-sted! Vi drar alltid dit. Vi satt oss ute, bestilte vann og pizza. Jeg bestilte den pizzaen jeg alltid bestiller, ham & pepperoni. Den er så digg! Vi koste oss med maten, slappet av og nøt dagen. 

Etter maten gikk vi ned til brygga igjen. Vi satt oss ned og slappet av. Plutselig kom vi på at vi måtte rekke toget! Vi løp mot stasjonen, men så kom vi på at vi ikke rekker toget uansett, så vi ga opp. Vi gikk tilbake til Aker Brygge og bestemte oss for å ta det neste toget isteden. 

Det var egentlig bare sykt chill å være der lenger. Vi gikk mot bryggen. Det blåste skikkelig da, og det var ikke så gøy med skjørt… det blåste jo til alle kanter! Marilyn Monroe øyeblikk 😂 

Skjørtet er fra Bubbleroom, link HER. Bruk koden min HS10 for å få 10% avslag!

Det var en utrolig fin dag i går! Som sagt så har jeg savnet Oslo. Jeg elsker Oslo av hele mitt hjerte.

Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin helg! Nå regner det, og det er egentlig ganske digg. Jeg elsker regn, spesielt på en søndag. Da føler jeg at jeg virkelig kan slappe av og bare nyte. Dette blir en fin dag med Netflix, blader, mat og bøker. Kos! 

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg! Jeg er enormt glad i dere alle sammen, deres støtte betyr så mye for meg! 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

JEG ER 19! min bursdagsfeiring + bildedryss

Reklame | Bubbleroom

Hei, fantastiske mennesker! God lørdag og helg! Jeg håper dere har en super dag så langt.

Bildet er tatt av flinkeste Daniel Millan! Sjekk han ut på IG @dmillanphotography

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen, og det beklager jeg! Mye har skjedd siden sist jeg blogget, blant annet bursdagen min!

Jeg har blitt ett år eldre! Det er helt sykt! Nå er jeg 19 år. Siste året som tenåring. Dette skal nytes, as! Jeg føler dette året er starten på noe nytt. Jeg er så klar for det. Men helt ærlig så føles det så sykt digg å bli 19. Jeg husker i fjor, før bursdagen min, var jeg egentlig ganske lei meg og stresset. Jeg ville ikke bli 18. Jeg følte jeg hadde mistet ungdomstiden, og jeg var ikke klar for voksenlivet. Jeg var faktisk ganske stresset over det! Men i år er det helt annerledes. Nå GLEDER jeg meg til å være 19, og det har jeg gjort hele tiden. Jeg har ikke følt meg stresset eller lei meg, og det er så digg. Jeg synes det bare er digg å være 19. 

Kjolen er fra Bubbleroom! Koden min HS10 gir deg 10% avslag ❤️

På søndag forrige uke hadde mamma en overraskelse til meg i sammenheng med bursdagen min. Hun hadde sagt til meg i noen uker i forveien at jeg skulle holde av søndag 7. Juni, fordi da skjedde det noe. Jeg måtte være klar til å dra klokken 14:00. Jeg fikk ikke vite noen ting om hva som kom til å skje! Men jeg elsker overraskelser, så det er jo bare spennende for min del. Jeg gledet meg i flere uker! 

Så kom søndagen. Jeg dusjet, sminket meg og gjorde meg klar. Mamma låste meg inne på rommet og sa at jeg IKKE kunne komme ut. Så jeg satt der, da. Nå begynte jeg å bli skikkelig spent! Jeg gledet meg noe så sinnsykt! 

Nå begynte klokken å bli 14:00, og jeg var ekstra spent. Rundt 14:30 ringte det på døren. Plutselig kom hele familien ned trappen og sang bursdagssangen til meg. Det var så koselig, og den beste overraskelsen noen sinne. Jeg ble så glad! Jeg har virkelig savnet familien min. 

Denne gaven var skikkelig kreativ og kul! Jeg fikk en chilli-plante! På kortet står det “You are sweet like cherry, and hot like chili”! Haha, jeg digger det!

Det var en kjempekoselig dag. Vi spiste kake, snakket, koste oss og nøt dagen. Jeg har ikke feiret bursdagen min siden 2015, så dette var en dag jeg VIRKELIG satt enormt stor pris på. Jeg fikk masse fint, men den største gaven var å være med familien og feire sammen med dem. Det har jeg virkelig savnet. 

Det føles digg å være 19. Dette er en ny start! Jeg er så klar for det. 

Jeg håper du får en kjempefin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! God klem fra meg ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette