BESTE DAGEN PÅ LENGE

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker! God onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

Topp og belte er fra Bubbleroom! Bruk koden min HS10 for å få 10% avslag! Koden gjelder alt, til og med ting som allerede er rabattert!

Nå er det så nydelig vær ute, og det er så digg. Jeg har savnet sommeren så mye! Jeg elsker denne årstiden, det er min absolutte favorittårstid. Som jeg har sagt mange ganger, er jeg ikke et vintermenneske. Det passer jo bra når man bor i Norge, haha… Jeg har heller aldri vært flink på ski, så det man sier om at nordmenn er født med ski på beina er ikke heeeelt sant. Jeg elsker å stå på skøyter, da!

Men nå er det sommer, eller i hvert fall snart sommer, og jeg merker at humøret letter med været. På mandag nøt jeg den nydelige sommerdagen sammen med venner. Det var så koselig!

Jeg møtte Sarah, bestevennen min, rundt klokken 16:00. Det var jo så fint vær ute, så vi bestemte oss for å dra på Nordbytjernet. Vi dro på senteret først for å kjøpe med oss ting å ha med. Vi kjøpte en kurv med jordbær, brus og is. Jeg kjøpte kuleis, og det var så sykt digg! Etter handelen dro vi til Nordbytjernet der vi møtte Linnea og Marie.

På Nordbytjernet slappet vi av, nøt solen, snakket og hørte på musikk. Det var virkelig så koselig. Jeg har savnet late sommerdager der man bare slapper av og nyter varmen.

Vi spilte også kort. Vi spilte vri åtter og idiot. Jeg har ikke spilt kort på evigheter, og husket ikke reglene på noen av spillene, men Marie var så snill og forklarte alt for meg.

Bildet er redigert med et av Lightroom-filterne till Nicky Presets. Sjekk han ut på Instagram @nickypresets

Vi satt på Nordbytjernet til klokken ble 21:30. FOR en fin dag! Jeg koste meg skikkelig. Gud, jeg har virkelig savnet slike dager som dette. Jeg gleder meg til mange, mange fler.

 

Topp og belte er fra Bubbleroom! Bruk koden min HS10 for å få 10% avslag! Koden gjelder alt, til og med ting som allerede er rabattert!

Jeg håper du også koser deg og nyter finværet. Ha en fantastisk fin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg. Jeg er så takknemlig. Vi snakkes i neste innlegg og på mine sosiale medier. God klem!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

GOD FREDAG! Helgens planer, magisk frokost og boktips

Hei, nydelige mennesker! God fredag og god helg. Jeg håper dagen deres er kjempefin så langt.

I dag stod jeg opp rundt 12. Jeg har hatt litt problemer med å sovne, og på grunn av det har jeg stått opp sent. Men i dag sov jeg mye bedre, og våknet halv 11. (Jeg lå fortsatt i sengen til klokken 12, men jaja). Jeg startet morgenen min med å høre på litt musikk, sjekke Instagram og alle mine sosiale medier. Tusen takk for så mye support på mitt nyeste Instagram-innlegg, dere er virkelig så søte!

Jeg sa i går på Instagram at jeg hadde begynt å se på Outer Banks, men at jeg synes det ble kjedelig. Da fikk jeg MANGE svar og kommentarer på at serien blir bedre etterhvert, og at jeg ikke må gi opp serien. Jeg skal ikke det! Jeg skal gi serien en sjanse til. Men hvis den fortsatt er kjedelig etter tre nye episoder så gir jeg opp. Sorry, as.

Etter at jeg stod opp, parkerte jeg meg i sofaen sammen med katten min, Tassen, og en god bok. Nå leser jeg “Alt i et øyeblikk” av Erica James. Den er sinnsykt bra! Jeg anbefaler virkelig denne boken. Jeg er en skikkelig lesehest. Det har jeg alltid vært.

Det er en bok jeg alltid tenker på når jeg skriver om bøker, og det er boken “Det som ventet meg” av Parinoush Saniee. Jeg husker denne boken så godt fordi det var den første boken jeg leste som var en “voksen” roman som handlet om livet og den harde virkeligheten. Jeg gikk i 7. klasse, og jeg var veldig interessert i å finne ut av mer om meg selv og om Iran og Persia. Jeg er persisk, det er der navnet mitt Sherin kommer fra. Jeg gikk i 7. klasse når den store interessen for Iran og Persia kom. Jeg gikk på biblioteket og lånte denne boken. “Det som ventet meg” handler om hvordan det var å leve som en ung jente i Iran på 1960-tallet under sjah regimet. Masoumeh, jenta boken handler om, forelsker seg i en gutt på skolen, men da foreldrene finner ut av forholdet, tvinger de henne til å gifte seg med en annen. Deretter følger vi Masoumeh i hennes nye ekteskap. Boken skriver mye om sjah regimet, og hvor vanskelig det var å leve midt i det.

Selv nå, 6 år senere, sitter denne boken fortsatt i hjertet mitt. Denne boken er skikkelig fin.

Til frokost spiste jeg eggerøre og salami oppå en brødskive, og det var det beste jeg noen sinne har smakt. Det var helt magisk. Jeg drakk en kopp kakao i tillegg. Jeg koste meg maks, der jeg satt med kakao i den ene hånden og en bok i den andre. Snakk om en perfekt morgen!

I dag er planen å slappe av og kose meg. Jeg skal se litt på The Vampire Diares, en serie jeg har blitt helt hekta på! Den er så sykt bra! Jeg må jo være en av de få menneskene i verden som fortsatt ikke har sett den. Men nå er jeg endelig med, og jeg koser meg med den. Jeg er på sesong 2, så ikke spoil noe for meg!

Nå skal jeg sette meg tilbake i sofaen og lese litt mer, som den nerden jeg er. Haha, neida, joda…

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr ekstremt mye for meg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er så fantastiske. Jeg er veldig glad i dere alle sammen. Ha en superfin fredag og helg videre. Vi snakkes! ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

LONG TIME NO SEE

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Jeg håper dere har en kjempefin dag så langt.

Nå er det en stund siden jeg har blogget og jeg beklager det. Jeg har vært litt borte fra sosiale medier generelt. Det har vært en skikkelig bra og fin uke, både forrige uke og denne uken her. Jeg hadde en kjempefin 17. Mai og koste meg skikkelig. Jeg håper dere også koste dere masse! Nå er jeg tilbake på bloggen. Jeg har savnet dere! 

I dag våknet jeg rundt 11, men jeg stod ikke opp før klokken 12. Jeg slappet av i sengen og hørte på musikk mens jeg sjekket Instagram og TikTok. Det har blitt en vane å være mye på TikTok hver dag, en vane jeg virkelig skal prøve å få vekk. Er ikke bra med så mye skjermtid, haha… Hele TikTok feeden min er spammet med videoer av Sarah Cameron og John B fra Outer Banks, og som følge av det begynte jeg å se på Outer Banks i dag. Så langt synes jeg den er kjedelig. Jeg har hørt av andre at den blir bedre etterhvert. Vi får håpe det!

Noe annet jeg har gjort i dag er å lese i det nye ELLE bladet og boken min “Alt i et øyeblikk”. Jeg hadde virkelig savnet biblioteket, og nå som det endelig er åpent igjen, lånte jeg mange bøker. Denne boken er en av dem. Jeg elsker den! Erica James er en skikkelig talentfull forfatter. Anbefaler denne boken skikkelig!

Jeg fikk også en stor pakke med klær fra Bubbleroom! Det var en skikkelig glede i hverdagen! Jeg har fått en ny favorittkjole, og jeg gleder meg til jeg kan bruke den ute!

Bare se, er den ikke nydelig?

Link til kjolen HER.

 Bruk rabattkoden min HS10 for å få 10% avslag hos Bubbleroom! Koden gjelder alt, inkludert salgsvarer. 

PS: Jeg tenker å ha en liten q&a snart… Har dere noen spørsmål til meg? Kommenter under!

Nå skal jeg spise middag, så nå må jeg stikke. Jeg håper dere får en kjempefin torsdag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Vi snakkes! God klem ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

FOTOSHOOT I OSLO

Reklame | Syster P

Hei, fantastiske mennesker! God fredag og helg! Jeg håper dagen deres er superfin så langt 💕

Onsdag var en skikkelig spennende og morsom dag! Jeg hadde en fotoshoot sammen med Daniel Millan i Oslo. Han er så flink! Jeg har hatt fotoshoot med han en gang før. Det var han som tok disse bildene: 

På onsdag våknet jeg klokken 09:30. Jeg drakk en kopp te, spiste frokost og sjekket Instagram. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Etter å ha sjekket sosiale medier, tok jeg en dusj, fønet håret og sminket meg.

Jeg har gledet meg til denne fotoshooten så lenge! Vi hadde bestemt på forhånd at vi skulle ha en street shoot, en fotoshoot ute på Barcode. Det var så gøy. Jeg har aldri vært på Barcode før, så jeg slet litt med å finne frem til der vi skulle møtes, men etterhvert fant jeg frem! Vi hadde bestemt antrekk fra før, så jeg hadde med en bag med klær jeg skulle skifte til. Vi hadde også bestemt hva slags type sminke jeg skulle ha. Det ble glam, eller “naturlig glam”.

Vi begynte å ta bilder, og jeg ble så fornøyd! Daniel er virkelig så flink! Både til å fotografere, men også til å vise hvordan man skal posere og lære oss nye tips og triks. Jeg ble så fornøyd med bildene!

Etter noen timer var vi ferdig med fotograferingen. Jeg tok dette bildet på veien tilbake til Oslo S, der mamma ventet på meg.

Det var så fint vær, så mamma og jeg bestemte oss for å gå litt rundt i Oslo. Vi tok turen til Aker Brygge. Det var virkelig så koselig å være i Oslo igjen. Jeg har savnet vår vakre hovedstad så mye. Jeg har ikke vært der siden februar, og selvom det ikke er så lenge, føles det lenge. Hjertet mitt lengtet etter Oslo! Solen skinte, båtene fløt på vannet, folk satt ved brygga og spiste is… Folk koste seg og nøt livet igjen. Det var herlig å se!

Ja, onsdag var en skikkelig fin dag. 

Jeg gleder meg til å få bildene fra fotoshooten og vise dere dem! Sjekk ut Daniel Millan sin Instagram for å se bilder!

PS: i dag er siste sjanse for å få 15% rabatt hos Syster P ved bruk av rabattkoden min HENRIETTES15. Koden gjelder ut dagen!

RING HER OG HER

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er virkelig så fine. Tusen takk! Vi snakkes i neste innlegg og på mine sosiale medier! Ha en fantastisk fin fredag videre!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

GOD MANDAG

Reklame | Syster P

Hei, nydelige mennesker! God mandag og start på en ny uke. Jeg håper dagen deres har vært kjempefin så langt, det har i hvert fall min vært!

I dag stod jeg opp SENT. Jeg våkna ikke før 13:00 eller noe. Helt sykt, og ganske flaut. Jeg hater å våkne sent, det er det verste som finnes. Men til mitt forsvar sovnet jeg også veldig sent i går.

Jeg startet dagen med å drikke en kopp te fra sengen mens jeg så en YouTube-video. Etter en koselig morgenstund tok jeg frem treningsmatta, tok på meg treningsklær og trente. Men å trene på morgenen er visst ikke noe for meg. Jeg liker best å trene på kvelden. Da fant jeg ut av det!

Etter treningsøkten tok jeg meg et bad. Jeg koste meg skikkelig. Jeg hørte på klassisk musikk og leste i magasiner. Snakk om en fin mandag!

Etter badet satt jeg meg ned i sofaen. Jeg har begynt å se på The Vampire Diaries. Jeg har ikke sett den før. Jeg tror jeg er den eneste i hele verden som ikke har sett den… Men jeg ser på den nå, og den er jo skikkelig bra og spennende. Jeg skjønner hvorfor alle digger den! Jeg drakk en kopp kakao og spiste en omelett.

Jeg postet også et nytt bilde på Instagram! Jeg kan endelig vise dere mine nyeste ringer fra Syster P og dele samarbeidet med dere!

RING HER OG HER

Jeg elsker virkelig disse nydelige ringene. Jeg har gledet meg skikkelig til å vise dere dette samarbeidet sammen med Syster P. Jeg digger merket, og har en del smykker derfra fra før. Derfor var ekstra kult å få til et samarbeid med de! Og jeg lovte dere jo en rabattkode, og jeg holder mine løfter! Koden HENRIETTES15 gir deg 15% rabattALT fra Syster P, men KUN i 48t. Her gjelder det å være rask! Hvis jeg kan gi dere noen anbefalinger, er disse smykkene noen av mine absolutte favoritter, i tillegg til ringene på bildet over.

HALSKJEDE HER // ARMBÅND HER // ØREDOBBER HER // RING HER

HENRIETTES15 = 15% rabatt! KUN i 48t! God shopping, elsklinger!

Men nå må jeg stikke, vi skal spise middag. Vi skal spise pasta, min favoritt. Nam! Jeg håper dere får en kjempefin mandag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr enormt mye for meg. Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

OPPSUMMERING AV UKEN SOM GIKK

Reklame | Bubbleroom

Hei, elskinger! God søndag! Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin uke og helg. I dagens innlegg oppsummerer jeg uken som gikk.

Dette har jeg gjort i dag: I dag har jeg spilt masse piano! Jeg driver å lærer meg og lese noter. Sykt spennende. Jeg har også bakt en sjokoladekake. Den ble sykt digg!

Akkurat nå: Nå sitter jeg og ser på Never Have I Ever på Netflix mens jeg drikker Cola Zero.

Ukens tanke: Jeg føler meg takknemlig og glad for livet mitt og familien min. Jeg har virkelig de beste støttespillerene!

Ukens favorittplagg: Hele dette antrekket her! Spesielt denne teddyjakken her! Den har blitt en jakke jeg bruker hver eneste dag. Jeg elsker den!

BUKSE HER 

Alt er fra Bubbleroom! Bruk rabattkoden HS10 for å få 10% avslag. Koden gjelder alt, inkludert salgsvarer!

Ukens høydepunkt: Å spille basketball igjen! Gud, for en glede det var. Jeg har ikke spilt på tre år, og det føles skikkelig deilig å plukke opp basketballen igjen og shoot some shots.

Ukens artist: Darwin! Jeg har hørt masse på hans musikk den uken. Jeg aner ikke hvorfor jeg plutselig fikk en haug-up på hans musikk, men det gjorde jeg. Han har jo dritkule sanger! “Dessert” og “Jumpshot” minner meg sykt om sommer og strand, kanskje det er derfor.

Ukens favorittsang: Complicated – Miss Li. Jeg elsker den sangen!

Ukens serie: Jeg klarer ikke velge mellom disse to seriene, så jeg skriver ned begge. Homeland og Never Have I Ever er så bra! Jeg anbefaler virkelig de seriene!

Ukens ønskeliste: Jeg ønsker meg en krølltang! Jeg ble inspirert av håret til Addison Easterling. Hun har jo nydelig hår, og spesielt når hun krøller det.

Mål for uken som kommer: Spille mer basketball og kose meg!

Dette er jeg takknemlig for denne uken: Jeg er takknemlig for min fantastiske familie, mamma, katten min og vennene mine. Jeg er takknemlig for at jeg har verdens beste følgere som alltid støtter meg og er der for meg. Dere er virkelig verdens beste!

Ukens sitat: Dette her:

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg! Jeg er kjempeglad i dere alle, tusen takk for all støtte og kjærlighet. Dere er best.

Hva har du gjort i helgen?

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

ALDRI TA LIVET FOR GITT

Reklame | Bubbleroom rabattkode

Hei alle sammen! Nydelig fredag og helg! For å ikke snakke om en ny måned! Det føles helt sykt at det er mai allerede, jeg føler at 2020 startet i går! Men seriøst, det føles skikkelig rart. Januar var en skikkelig kjip måned. Det samme var februar, egentlig. Mars var bra, og april gikk jo sykt fort! Nå er det plutselig mai og vi er snart halvveis i 2020! Hvor sykt er ikke det?

Genseren er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 for å få 10% avslag på alt fra Bubbleroom. Koden gjelder alt, inkludert varer som allerede er rabattert!

Jeg føler at dette kan være en liten påminnelse på at man alltid skal leve livet sitt til det fulleste. Plutselig er det over, og da angrer man på at man ikke gjorde mer. Jeg vet jeg sier dette sykt ofte, det med å leve livet sitt til det fulleste og sånt, men det er virkelig så utrolig viktig! Ta det fra en som har gått glipp av hele tre år av livet sitt. Adri ta noe for gitt! Ikke ta en eneste dag for gitt! Jeg må selv minne meg selv på det, og jeg har jo gått gjennom det! Så jeg forstår at det kan være vanskelig å være takknemlig for hver eneste dag, selv de dårlige dagene, men du må bare minne deg selv på å være takknemlig for de små tingene i livet, som det at du faktisk lever!

Jeg har gått glipp av tre år av livet mitt. Tre år av ungdomstiden som jeg aldri får tilbake. Tre år av videregående, tre år med fester, tre år med venner, tre år med konserter, tre år med ferier, tre år med trening, tre år med livet generelt… Og det jeg savnet aller mest i de årene var å være sammen med venner. De vanlige dagene, der man gikk på skolen, lærte, tullet med vennene sine og bare nøt livet. Jeg synes det er ufattelig trist at jeg har gått glipp av alt det der. Jeg får skikkelig vondt av å tenke på at jeg ikke fikk oppleve videregående. Det er en så viktig tid, der man lærer både om livet og seg selv. Man opplever så mye! For å ikke snakke om russetiden. Akkurat det synes jeg er utrolig trist.

Jeg har gått glipp av så mye, så nå prøver jeg å tenke så positivt som mulig og være takknemlig for de minste tingene i livet, for jeg vet at man aldri skal ta det for gitt. De dagene jeg bare henger med venner og ikke gjør noen ting er jeg så takknemlig for. De aller minste tingene i hverdagen er jeg takknemlig for. Her om dagen spilte jeg basketball. Det har jeg ikke gjort på tre år. Bare det å spille igjen var en magisk følelse. Det er et eksempel på en liten ting i hverdagen som jeg er takknemlig for. Jeg VET at man aldri skal ta sånne ting for gitt. ALDRI!

Jeg vil ikke skrive alt for mye om dette, så jeg tror jeg stopper her. Moral of the story er at du alltid må leve livet ditt. Lev livet til det fulleste! Gjør dumme ting! Vær uforsiktig. Ta sjanser! Ikke vær redd! Ikke byr deg om hva alle andre tenker om deg. Gjør den tingen du har så lyst til å gjøre. Ikke vær redd! Alt ordner seg til slutt, uansett. ❤️

Jeg håper dere får en fantastisk fin fredag videre! Jeg håper jeg har gitt dere noe å tenke på.

God 1. Mai!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // Henni Sherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette