BUBBLEROOM HAUL VÅREN 2020 + RABATTKODE

Reklame | Rabattkode for Bubbleroom

Hei alle sammen! God torsdag! Jeg håper dagen deres er superfin så langt ❤️ 

I dag våknet jeg kl 10. Det var så deilig! Jeg har slitt litt med å få sove de siste ukene, men i natt sov jeg virkelig helt fantastisk godt. Det er seriøst ingenting som slår en god natts søvn. Jeg stod opp, spiste en yoghurt og koste med katten min, Tassen mens jeg leste i boken Lyden av en lerke. Jeg startet på den i går, og elsker den allerede!

Det er noen ganske deilig og avslappende dager for tiden. Alle er hjemme, men det kan jo bli kjedelig også! Når jeg kjeder meg, pleier jeg å titte innom en del nettbutikker og shoppe litt. Det har jeg gjort nå! Jeg har klikket hjem en hel haug med klær fra Bubbleroom. La oss se hva jeg har klikket hjem! 

PS: det er nå 20% avslag på altBubbleroom, og 30% avslag på alle skjørt! Hvis du legger til min rabattkode HS10 får du 10% avslag ekstra på ALT!

Først har vi dette skinnskjørtet: 

Åh, jeg elsker det! 

Link HER.

Jeg shoppet også denne skinnjakken:

Jeg er usikker på om skinnskjørt og skinnjakke passer sammen, men akkurat der og da synes jeg det gjorde en kul look. Hva synes dere? 

Link HER.

Jeg synes Bubbleroom har de beste jakkene, så jeg kjøpte en denimjakke også: 

Love it! Den passer til alt! 

Link HER.

Jeg shoppet også denne kjolen: 

Link HER.

Denne genseren: 

Jeg elsker klær som er basic, men også stylish, hvis dere skjønner. Denne genseren er superenkel og man kan style den opp og ned. Jeg digger den! 

Link HER.

Bubbleroom har virkelig de aller beste kåpene også. 

Denne kåpen falt jeg pladask for! Passer perfekt til alle årstider utenom vinteren, hehe 😌

Link HER.

Jeg er så fornøyd! Jeg elsker Bubbleroom 🥰 Kjeder du deg hjemme og vil shoppe litt på Bubbleroom? Du kan få 10% rabatt på ALT på Bubbleroom ved å taste inn HS10 som rabattkode. Rabattkoden gjelder på alt, inkludert salgsvarer! 🛍

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre! Tusen takk for all støtte, dere er best! Nå skal jeg lese litt. Vi snakkes 🌟

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

VERDENS BESTE SKO + en oppfordring til å være et godt menneske!

Reklame | Tagyourshoes

Hei, alle! Jeg håper dere har en fin onsdag så langt. Jeg håper hjemmeskolen og hjemmekontoret deres går bra.

I går var jeg så heldig og mottok to nydelige par sko fra Tagyourshoes. Jeg elsker dem allerede! Tagyourshoes er en butikk som selger nydelige sko og vesker. Tagyourshoes startet butikken i 2013, og det som skiller denne butikken fra alle andre skobutikker er at de ikke bare produserer nydelige sko, de er også veldig opptatt av det å være et snilt og godt menneske. For hvert par sko du kjøper, følger det med en oppfordring om å gjøre noe positivt og bra for verden. Fantastisk, ikke sant? Du er med på noe stort når du kjøper sko herfra. Ikke bare får du et par spektakulære sko på kjøpet, du får også muligheten til å gjøre en forskjell i verden. Vi vil vel alle gjøre verden et bedre sted, men noen ganger er det vanskelig å få motivasjonen til å gjøre det, eller vite hvordan man skal gjøre det. Det er her Tagyoushoes kommer inn i bildet. De er motivasjonen din!

Her er bilder av det første skoparet jeg mottok. I´m in love! Skoene heter TheDashing, du kan kjøpe dem HER.

Her er bilder av det andre skoparet jeg mottok fra Tagyourshoes. Disse heter også TheDashing, bare at disse er svarte! Du kan kjøpe de HER.

Jeg er virkelig så fornøyd med de! De er så fine!

Skoene er av semsket skinnkvalitet med ullfôr inni. Yttersålen er av gummi, som gjør skoen veldig lett å gå med. Jeg gjorde en feil forrige gang jeg kjøpte sko, og kjøpte sko med yttersåle av syntetisk materiale, og det var helt UMULIG å gå med dem. Jeg sklei, klarte ikke gå… Nei, det var helt umulig. Disse skoene er helt fantastiske. De er lett å gå i, og utrolig stylish. De er av høy kvalitet. Løp og kjøp!

Ja, som jeg nevnte i sted: når du kjøper et par sko fra Tagyourshoes er de motivasjonen din for å gjøre noe bra for resten av verden. Nå skal jeg gi deg noen eksempler til hva du kan gjøre:

💛 Hold deg hjemme så mye som mulig. I disse korona-tidene, er det viktigere enn noen sinne at vi tenker på andre enn oss selv. Ved å holde deg hjemme så mye som mulig stopper du smittefaren, og du hjelper til  ved å ende dette marerittet ved navn Koronavirus.

💛 Gi komplimenter til fremmede! Gå på Instagram, Facebook eller en annen sosial app og spre positivitet!

💛 Hjelp samfunnet ditt! I disse tider er det vanskelig for mange. Hjelp naboen din med søpla, for eksempel!

Jeg håper du likte innlegget mitt og fikk inspirasjon til å enten gå på en shopping-spree, eller å gjøre noe bra for resten av verden.

Sjekk ut Tagyourshoes HER!

Jeg ønsker dere en strålende dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt! Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

HEKTISK DAG… + nye innkjøp og bildedryss!

Reklame | rabattkode for KidsBrandStore

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en fin dag så langt.

Genseren er fra KidsBrandStore. Bruk rabattkoden vår HENRIETTESHERIN20 for å få 20% avslag på ditt neste kjøp! <3

Dagen i dag er nok ganske stressende for de fleste, med tanke på at de fleste skoler og jobber stenges. Mamma og jeg var på butikken, og alle hamstret noe så helt sinnsykt! Alle kom ut med de største handlevognene, og det var tomt for en hel haug med varer.

Alt føles litt rart i dag. Det er en sånn rar stemning. Men det skjønner jeg jo veldig godt, det er jo en ganske spesiell dag. Jeg tror nok mange føler seg ganske redde også, og det skjønner jeg. At de stenger skoler og jobber kan virke som et drastisk tiltak, men det er faktisk det smarteste – og helt nødvendig å gjøre, for å stoppe viruset. Det er så bra at de stengte skoler og jobber nå, og ikke ventet med det. Det gjør at det kommer til å gå over. Dette kommer til å gå bra! 

Jeg var på biblioteket i dag og lånte noen nye bøker. Denne gangen lånte jeg Slottets siste hemmelighet, Lyden av en lerke, og Livet – Illustrert. Jeg gleder meg til å lese dem! De høres så fine ut, alle sammen.

Jeg er veldig aktiv på Snapchat for siden! Add meg @henni090!

Etter biblioteket kjørte vi til Gardermoen for å se på fly. Som jeg har nevnt før, så elsker jeg å se på fly. Virkelig, virkelig elsker det. Det var jo nydelig vær i dag også, så alt ble mye mer magisk. Vi snakket, koste oss og så på fly.

Jeg har kjøpt meg et par nye sko, og jeg elsker dem! I dag var første dagen jeg brukte dem. Jeg er storfornøyd! Jeg trodde aldri jeg skulle bli den jenta som kjøpte høyhælte sko og faktisk gikk med dem! Jeg har mislikt høyhælte sko hele livet mitt, men nå har jeg faktisk begynt å elske det. Jeg har fått dilla!

Åh, jeg elsker dem!

Nå skal jeg lese i de nye bøkene mine, slappe av og kose meg.

PS: Dette Corona-viruset kommer til å gå over! Så lenge vi tar forhåndsregler, passer på helsen vår og tar hensyn til andre, kommer dette til å gå helt fint. ❤️

Hvis du mistenker at du har eller har viruset, hver så snill og hold karantenen din. Jeg skjønner at det kan være kjedelig, men hver så snill å ta hensyn til andre. Det er mennesker med svakere immunforsvar enn deg, og de kan bli rammet hardere av viruset enn du ble.

Jeg håper dere får en fin dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

DET GÅR RASKERE ENN JEG TRODDE! regulering-oppdatering

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en nydelig dag så langt.

Været i dag er jo helt fantastisk fint! Solen varmer faktisk, også! Selvom det er en del snø ute, føltes i dag faktisk ut som en vårdag.

På tirsdag var jeg og byttet strengen på reguleringen min, som jeg gjør hver måned. Det går så fort! Tennene mine har forandret seg så mye allerede, det er så kult å se! Før reguleringen var fortennene mine nesten oppå hverandre, og nå er de helt rette! Assa, wow… Jeg er så fornøyd allerede! Bare tenk når jeg er ferdig!

Tennene mine før
Tennene mine nå!

Men uansett, jeg skiftet strengen, men jeg begynte å få litt vondt i kinnet mitt, og i går gjorde det veldig vondt. Jeg hadde fått en del blemmer i kinnet mitt. Strengen på reguleringen var ikke klippet helt riktig, så strengen stakk meg i kinnet. Jeg dro til reguleringstannlegen min i dag og hun klippet den av og ordnet det. Det tok fem minutter! Jeg er så fornøyd med tannlegene mine, de er så flinke, alle sammen. Jeg liker veldig godt å være der (noe jeg aldri trodde jeg skulle si om en tannlege!), men jeg liker alle sammen så utrolig godt!

Etterpå dro jeg på senteret og kjøpte en iskakao til meg og en espresso til mamma fra Kaffebrenneriet. Deretter dro vi til Holter for å hente et speil vi hadde kjøpt. Det var så fint! På veien hjem kjørte vi gjennom Gardermoen og så på fly. Funfact om meg: Jeg elsker å se på fly, og å være på flyplasser. Det er noe jeg faktisk elsker utrolig mye! Det er kanskje litt spesielt, men det er bare noe med flyplasser! Jeg elsker det.

Etterpå dro vi hjem og spiste en god lunsj. Se bilder på min Snapchat-story @Henni090.

Nå har jeg akkurat sett ferdig filmen Jumanji. Jeg digga den! Jeg har hatt så lyst til å se den så lenge, og nå så jeg den endelig. Jeg anbefaler den filmen, den er utrolig bra og morsom!

Jeg håper dere får en nydelig torsdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

MIN FEBRUAR: OPPSUMMERT

Reklame | Rabattkoder for Bubbleroom, KidsBrandStore og Poster Store

Hei, alle nydelige mennesker! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. Nå er det mars, og snøen har kommet tilbake. Jeg er ikke fornøyd, for å si det sånn… Jeg trodde det var vår! Men jaja! Den går nok vekk snart.

Februar har vært en fin måned. Jeg har gjort og opplevd mye! La oss starte med oppsummeringen:

Jeg startet måneden med å skifte strengen på tannreguleringen min. Jeg synes det går så fort! Jeg ser så mye forandring på tennene mine allerede, og jeg gleder meg til sluttresultatet.

Jeg har også spist utrolig god mat denne måneden! Jeg er en stor matelsker!

Jeg ommmøblerte også rommet mitt, og jeg elsker det. Plakatene er fra Poster Store. Bruk rabattkoden min HENNISHERIN30 for å få hele 30% avslag på ditt neste kjøp. Som du ser, så gjør plakater en stor del for rommet. Det gjør hele resultatet!

Jeg var også på Akershus Universitetssykehus for å ta en gastroskopi, men ting gikk ikke helt som planlagt. Det endte opp med at de avlyste timen min når vi var på sykehuset… Les mer om det HER.

Jeg har også hatt noen gøye fotoshoots, blant annet denne her for KidsBrandStore. De er eksperter på merkeklær, og de selger det billig. Du kan kjøpe blant annet Gant, Ralph Lauren, Calvin Klein, Parajumpers og mye annet. Bruk koden min HENRIETTESHERIN20 for å få 20% avslag neste gang du handler der!

Jeg var også mye i vår vakre hovedstad, Oslo. Jeg elsker Oslo av hele mitt hjerte. Det er en så nydelig by!

Buksen og genseren er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 ved kassen for å få deg 10% avslag! Koden gjelder alle plagg!

Jeg har også kjøpt meg en ny telefon. Jeg kjøpte iPhone 11 Pro Max, og jeg er storfornøyd med den. Jeg elsker den. Den er en stor oppgradering fra telefonen jeg hadde, iPhone 6S. Med den gamle telefonen min måtte jeg lade den minst to ganger daglig, og alltid ha powerbanks i vesken. Nå lader jeg telefonen annenhver dag. Pluss at kameraet er helt FANTASTISK! Virkelig, jeg er så fornøyd.

Jeg har vært på noen fester denne måneden også, og det var så gøy! Jeg kan synes det er vanskelig å finne antrekk å ha på meg på fester. Jeg har litt traumer etter den gangen jeg kom i full Halloween-kostyme på en fest, også hadde ingen andre på seg kostymer… Les mer om det HER. Synes dere også det er vanskelig?

Uansett, derfor passer jeg alltid på å ikke være overpyntet, men heller ikke underpyntet. Jeg synes at en bukse, en kul genser og noen statement-øredobber fikser det problemet lett! Både buksen og genseren er fra Bubbleroom. Bruk koden min HS10 for å få 10% avslag! Øredobbene er fra Gina Tricot!

Ja, februar har vært en fin måned! Jeg gleder meg til å se hva mars har i tankene for meg. Har dere hatt en fin måned? Hva har vært høydepunktet deres denne måneden? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg ønsker dere en nydelig dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr så mye for meg. Dere er så fine! Tusen takk. Vi snakkes i neste innlegg!

PS: jeg postet min aller første YouTube-video! Sjekk den ut ved å søke på Henni Sherin på YouTube, eller klikk HER.

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette