GET READY WITH ME! Min første vlogg!

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en nydelig dag så langt.

I går var jeg i Oslo. Jeg bestemte meg for å filme en Get Ready With Me-video! Dette er min aller første YouTube video og min aller første vlogg, så bear with me! Jeg synes det var utrolig gøy og spennende å lage en slik video. Jeg håper dere liker den!

Har dere tips en ny video jeg kan filme? Gjerne fortell meg dine tips!

Tusen takk for at du leste innlegget mitt og så YouTube-videoen min! Jeg håper du får en fantastisk torsdag videre! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes!

Gjerne lik og del videoen min. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Facebook // @hennisherin

YouTube // @HenniSherin

Twitter // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

BUBBLEROOM HAUL

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

For noen dager siden mottok jeg noen utrolig fine klær fra Bubbleroom. Virkelig, de var så fine! Våren har begynt å komme, som været tilsier, og det betyr at det er en ny kolleksjon ute hos mange kleskjeder, blant annet hos Bubbleroom. Vårkolleksjonen deres er helt fantastisk! Jeg elsker absolutt alt sammen! Jeg skal vise dere hva jeg fikk nå!

Først opp har vi denne buksen:

Jeg elsker denne buksen. Den er high-waisted. Den er også cropped helt nederst. Jeg synes den er så komfortabel og den passer til alle antrekk! Link til buksen HER.

Neste antrekk er denne genseren her:

Jeg er virkelig så fornøyd med den! Det er genser og skjorte i ett, og den passer til både hverdag og jobb. Denne genseren er akkurat min stil, og jeg er så glad i den allerede! Link til genseren HER. PS: jeg drikker iste på bildet <3

Neste antrekk er denne nydelige skjorten:

Jeg synes denne skjorten er en av de fineste skjortene jeg har sett! Den er både komfortabel og stilig, og jeg synes i hvert fall at skjorter noen ganger ikke er så komfortable. De kan føles stive og det føles bare rart å ha de på, men ikke denne her. Denne skjorten får en 10/10 av meg! Link til skjorten HER.

Neste genser er denne fine, gule genseren:

Denne genseren er typisk vår, synes jeg! Den er gul, den er fin, den er lett, den er stilig… Den er rett og slett vår! Jeg føler alle må ha minst én gul genser i skapet. Denne genseren er en god kandidat! Link til den gule genseren HER.

Neste antrekk er denne nydelige genseren:

Jeg elsker denne genseren så utrolig mye. Du har sikkert sett sånne gensere overalt på nettet, de er nemlig utrolig populære nå. Jeg kan absolutt skjønne hvorfor, de er jo utrolig fine! Link til denne genseren HER.

Neste antrekk er denne nydelige toppen:

Jeg elsker denne toppen! Åh, jeg elsker alt jeg har fått fra Bubbleroom. Alt var så utrolig fint! Jeg føler meg som et nytt menneske med en helt ny garderobe! Jeg er virkelig så utrolig fornøyd med alt sammen. Denne toppen her er utrolig nydelig. Den passer også til hverdag og til fest. Jeg synes den er så fin! Jeg elsker den. Link til denne toppen HER.

Jeg er virkelig så utrolig fornøyd. Jeg vet jeg sier det ofte, men jeg er bare så utrolig glad! Alt er så fint, og alt passer så bra til den nye årstiden som er rett rundt hjørnet (hvis ikke den allerede er her, da).

Jeg er så fornøyd med hele Bubbleroom. De er utrolig flinke. Alle klærne deres er i fantastisk kvalitet. De har absolutt alt! Alt fra smykker, til klær, til sko, til bikini… De har også helt spektakulære kjoler! Hvis du skal på ball snart, sjekk ut Bubbleroom for å skaffe deg en kjole som garantert får alle i salen til å måpe. De har noe for enhver smak.

Bruk rabattkoden min HS10 for å skaffe deg en nydelig rabatt på 10% neste gang du handler hos Bubbleroom. Rabattkoden min gjelder på alle varer, inkludert salgsvarer.

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye. Jeg er veldig glad i dere alle. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Vi snakkes i neste innlegg, eller på noen av mine andre sosiale medier.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

ER VÅREN HER? Tur i skogen + TO utrolig dumme og morsomme opplevelser

Hei alle sammen! Nydelig mandag! Jeg håper dere har en bra start på den nye uken.

I dag våknet jeg klokken 11. Jeg hørte på musikk, sjekket mine sosiale medier og lagde meg litt havregryn til frokost. Været var så utrolig nydelig i dag! Været har jo vært ganske så fantastisk i mange dager nå. Jeg kan nesten ikke tro hvor fint været er, faktisk. Det er sol, varmt og det føles ut som vi er i april, ikke februar! På denne tiden i fjor var veiene dekket av snø, det var kjempekaldt og man måtte ha på seg vinterjakke. Ikke nå! Nå er det strålende sol, solen varmer, ikkenoe snø å se og man kan gå med vår-klær. Det er virkelig så fantastisk digg. Jeg elsker det!

Siden været var så fint, bestemte jeg meg for å gå en tur i skogen. Det har ikke vært mulig før, på grunn av snøen, men jeg tok en sjanse i dag. Jeg kledde på meg og gikk mot skogen. Det var så mye grønt, det var helt fantastisk! Det gikk fullt an å gå i skogen med joggesko! Denne gangen gikk jeg en ny tur, ikke den turen jeg pleier å ta. Jeg hørte på min nye spilleliste og nøt dagen. Det var helt fantastisk!

Hahah, jeg har en morsom historie angående dette bildet: det er så sykt kleint når du tar selfie og noen ser på deg! Dette skjedde med meg i dag… Mens jeg tok dette bildet var det en dame bak meg, og jeg skvatt skikkelig når jeg så henne! Jeg fikk det faktisk på film! Sjekk ut Snapchat-Storien min @Henni090 for videoen!

Været var virkelig så fantastisk.

Etter en time med tur, var jeg hjemme. Jeg lagde meg en kopp te, ostesmørbrød og gikk inn på rommet for å se på The 100.

Her har dere en annen morsom og helt ærlig, en ganske flau historie: Av en eller annen grunn klarte jeg ikke å lage bra ostesmørbrød i dag! Ostesmørbrød er jo det enkleste i verden å lage! Men i dag gikk ALT galt, og da mener jeg alt… Først funket ikke ovnen, og når den endelig funka, mistet jeg ostesmørbrødet opp ned slik at jeg måtte hente det og plassere all osten tilbake på brødet. Når jeg hadde gjort det, la bakepapiret seg oppå osten slik at osten smeltet inni bakepapiret. Jeg la to kniver på hver sin side av bakepapiret slik at det skulle holde seg fint. Når jeg hadde fikset det og ostesmørbrødene endelig var ferdige, klarte jeg å MISTE ostesmørbrødet i bakken slik at all osten falt av! Men ikke nok med det… Deretter, falt de to knivene jeg hadde lagt oppå bakepapiret ned i ovnen, slik at jeg måtte fiske dem opp igjen, og de var glovarme! Når jeg endelig var ferdig, var ostesmørbrødene mine kalde, det var ingen ost på dem, og teen min var kald. Snakk om mislykket! Jaja, sånn kan det gå!

Jeg håper dere likte innlegget mitt og fikk en god latter. Om dere lo av meg eller med meg spiller ingen rolle. Om det var førstnevnte skjønner jeg godt det, jeg synes jeg var ganske dum selv… 😂

Tusen takk for at du leste innlegget mitt! Jeg håper du får en fantastisk mandag videre! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

HELGENS PLANER

Reklame | Bubbleroom

Hei, nydelige mennesker! God fredag og helg! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. 

Nå er det helg, og det er så deilig. Det er også utrolig fint vær ute for tiden. Åh, jeg bare elsker denne tiden på året.

Buksen og genseren er fra Bubbleroom! Bruk rabattkoden min HS10 ved kassen for å skaffe deg 10% avslag på ALT!

Fredag:

I dag skal jeg. bare kose meg hjemme og slappe av. Jeg tenkte å ta meg et bad, lese litt og kose meg med Netflix. Akkurat nå ser jeg på en serie som heter The 100. Den er så bra! Jeg leser for tiden en bok som heter “Hvordan vinne venner – slik får du innflytelse og fremgang” av Dale Carnegie. Den er skikkelig bra og spennende, og man lærer så mye! Jeg anbefaler virkelig denne boken. Jeg skal også pakke i dag, siden jeg skal reise bort i morgen.

Lørdag: 

På lørdag skal hele familien samles hos mommo for å feire bursdagen hennes. Det blir så koselig! Jeg gleder meg skikkelig mye. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med familien min, og det å tilbringe to dager sammen med alle sammen er helt magisk. Åh, jeg gleder meg skikkelig mye.

Søndag:

På søndag skal vi feire bursdagen til mommo. Det blir så hyggelig. Jeg gleder meg.

Buksen og toppen er fra Bubbleroom! Bruk rabattkoden min HS10 ved kassen for å skaffe deg 10% avslag på ALT!

Hva skal dere i helgen? Gjerne fortell meg dine planer i kommentarfeltet!

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt og støtter meg, det setter jeg stor pris på. Dere er best! Vi snakkes i neste innlegg eller på mine sosiale medier!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

STOR RABATT PÅ KIDSBRANDSTORE

Reklame | Kidsbrandstore

Hei alle sammen! Nydelig søndag og vinterferie! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt ❤️ 

I går så mamma og jeg på Melodi Grand Prix sammen. Det var så koselig! Det er en tradisjon vi har. MGP er virkelig så gøy! Hun som vant var helt sinnsykt flink! Jeg tror vi har en ganske så bra sjanse for å vinne hele Eurovision i mai. Hva tenker dere? 

Tidligere på dagen fikk jeg en pakke i posten fra Kidsbrandstore. Kidsbrandstore er en nettbutikk som selger masse merkevarer, blant annet GANT, Ralph Lauren, Calvin Klein og US Polo. De har virkelig så mye nydelig der! Det er klær der både til gutter og til jenter.

Kidsbrandstore selger, som navnet tilsier, merkeklær til barn, men voksne kan også kjøpe! Jeg er 178 cm høy og klærne passer perfekt til meg, både i lengden og passform. Jeg anbefaler å søke etter størrelsesguiden for å finne klær som passer perfekt.

Et stort pluss er at merkeklær ofte er billigere i barnestørrelse enn voksenstørrelse, så Kidsbrandstore passer perfekt! Jeg anbefaler virkelig denne butikken. Ta en titt selv og se alt det fine de selger! Noe til enhver smak!

Link til denne genseren HER.

Link til denne genseren HER.

Bruk rabattkoden min HENRIETTESHERIN20 for å få 20% avslag på ditt neste kjøp hos Kidsbrandstore! Happy shopping!

Jeg håper dere får en fantastisk søndag videre! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best.

Vi snakkes i neste innlegg!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

Å FØLE SEG ALENE PÅ VALENTINSDAGEN

Hei alle sammen! Nydelig fredag og gratulerer med valentinsdagen! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt!

Jeg vet at mange synes det er stressende med valentinsdagen, spesielt de som er single og ikke har noen å feire dagen sammen med. Det kan bli tungt og man kan føle seg alene. Jeg er her for å fortelle deg at du ikke burde føle deg sånn! Valentinsdagen er bare en dag, og dagen handler om kjærlighet, ikke bare om kjærligheten mellom kjærester. Jeg synes valentinsdagen handler om all slags kjærlighet! Den handler om kjærligheten du føler for vennene dine, familien din, mammaen din, pappaen din, kjæledyret ditt, deg selv, og så videre. Listen er lang! Jeg synes derfor at man ikke burde føle seg så ensom og alene på denne dagen, bare fordi man ikke har en kjæreste å feire den med. Valentinsdagen handler ikke bare om det. Den handler om kjærlighet!

Feir denne dagen med noen du elsker! Det er tross alt en kjærlighets-dag ❤️

Jeg håper dere får en fantastisk valentinsdag videre. Jeg vil også si tusen takk for all kjærlighet dere viser meg, hver eneste dag. Dere er så fine og så gode, og jeg er så utrolig glad i dere. Gratulerer med valentinsdagen fra meg til deg! Me ❤️ You.

Vi snakkes i neste innlegg!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYKEHUSOPPHOLDET GIKK IKKE HELT SOM PLANLAGT…

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har hatt en fantastisk dag så langt.

I dag var det egentlig meningen at jeg skulle legges inn på sykehuset og ta en gastroskopi. Jeg skulle det fordi jeg fikk fem akutte magesår på ferien min i Tyrkia i september. Les mer om det HER.

Jeg hadde ventet på denne timen på sykehuset ganske lenge, og fikk endelig en hastetime i dag. Jeg stod opp og gjorde meg klar til å reise til sykehuset. Så kjørte vi av gårde. Når vi var fremme ved sykehuset og det var 15 minutter til timen min ringer legen på sykehuset og forteller at det har skjedd en stor feil og at de ikke kan utføre en gastroskopi på meg i dag likevel. Legen beklaget så mye, men det var ikke noe han kunne gjøre med det. Vi måtte avlyse. Jeg må ta en gastroskopi en annen dag.

Det var jo litt kjipt, for vi hadde jo kjørt hele veien til sykehuset og preparert for gastroskopien, men det er sånne ting som skjer… Jeg får nok en time snart. Det går fint!

Men over til noe positivt: været i dag var så fint! Jeg fikk skikkelig vårfølelse. Solen skinte, trærne ble grønne, bakken var snøfri og alt var bare så koselig. Det var fortsatt ganske kaldt ute, men denne dagen er  bare den første dagen mot våren og sommeren. Det blir bare varmere nå (håper jeg).

Vi kjørte hjemover, handlet mat og tok en tur på senteret og biblioteket. Jeg kjøpte meg en ny lommebok (den jeg hadde var heeelt ødelagt) og lånte noen nye bøker på biblioteket. Nå leser jeg Omgitt av idioter av Thomas Erikson. Den er skikkelig bra! Jeg har lest den nyeste boken hans, Omgitt av psykopater, og den er også utrolig bra. Jeg anbefaler deg virkelig å lese de bøkene! Du lærer så mye om adferd og mennesker.

Når vi kom hjem spiste jeg en god lunsj og leste i den nye boken min.

I dag har vært en innholdsrik dag, men det har faktisk vært en ganske så bra dag. Jeg håper dere også har hatt en nydelig dag.

Har dere lest noen bøker av Thomas Erikson? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Jeg er evig takknemlig for all støtte og kjærlighet dere viser, tusen, tusen takk. Dere er best.

Vi snakkes i neste innlegg!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

JEG HAR FÅTT HASTETIME PÅ SYKEHUSET

Reklame | Poster Store

Hei alle sammen! Fantastisk onsdag! Jeg håper dere har en nydelig dag så langt. 

Jeg skal på sykehuset i morgen!

Jeg fikk en hastetime på sykehuset. Jeg gruer meg litt, men jeg tror det skal gå fint. Jeg fikk jo fem akutte magesår på ferien min i Tyrkia i september og måtte innlegges på sykehuset der, og var syk hele ferien… Goals, haha! Les mer om det HER. Jeg burde vært frisk i magen nå, men jeg er ikke det, så jeg må ta en ny gastroskopi.

Jeg har ventet på denne legetimen helt siden jeg kom hjem fra Tyrkia, men siden jeg skal ha narkose, er ventetiden ekstra lang. Men heldigvis fikk jeg en time nå, fordi noen avbestilte. Jeg er bare glad for at jeg får narkose! I Tyrkia er det normalt med narkose når man har gastroskopi, så jeg fikk det heldigvis der også. Jeg tror nok det skal gå fint. Har du hatt gastroskopi? Hvordan gikk det?

I dag har jeg slappet av, jobbet litt, kost med katten min, spist en deilig lunsj og drukket kaffe. En perfekt dag, faktisk! Været er også utrolig fint i dag, det er skikkelig vårvær. Jeg elsker det. Jeg gleder meg til det blir enda varmere og snøen blir helt borte. Hva liker dere best, sommeren eller vinteren? Jeg liker definitivt sommeren bedre.

Videre i dag skal jeg ta meg et bad, lese, se på Netflix og kose meg. Det blir en fin onsdag!

Forresten så ommøblerte mamma og jeg rommet mitt i helgen. Jeg elsker de nye plakatene mine. De er fra Poster Store. De er i fantastisk kvalitet og de gjør virkelig hele rommet mitt. Bruk rabattkoden min HENNISHERIN35 for å få hele 35% rabatt på ditt neste kjøp hos Poster Store!

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Jeg er evig takknemlig for all støtte og kjærlighet dere viser, tusen, tusen takk. Dere er best.

Vi snakkes i neste innlegg!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

VELKOMMEN TIL MITT DRØMMEROM! + stor rabattkode

Reklame | Poster Store

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag og uke så langt.

I helgen ommøblerte mamma og jeg rommet mitt, og jeg ble så fornøyd! Det er så deilig å gjøre det, jeg føler at det gjør så mye, både for rommet og for selvfølelsen. Det blir som å få et nytt rom!

Nå er jeg storfornøyd med rommet mitt. Jeg elsker det så mye, og det er en fryd å stå opp hver morgen og våkne til de nye plakatene mine. Bilder gjør så mye på et rom! Det første jeg ser når jeg våkner nå er plakaten min av New York og plakaten av en fantastisk strand. Magisk! Jeg bare elsker det. Hvis du kjenner meg, vet du at jeg elsker New York av hele mitt hjerte, så det å se på et bilde av New York når jeg våkner er helt magisk.

Plakatene mine er fra Poster Store, og jeg elsker de så mye. Plakatene er i fantastisk kvalitet, og kundeservicen er utrolig bra! Sjeldent bra! Jeg er storfornøyd med hele butikken.

Jeg har også en stor valentinsgave til dere! Siden det er valentinsdag snart, har jeg gleden av å gi dere en STOR rabatt på hele 35%! Du kan bruke den på ALLE plakater på Poster Store! (utenom Selection plakater). Bare skriv inn rabattkoden min HENNISHERIN35 ved kassen!

Du kan velge mellom så mye forskjellig. Det er plakater til hver smak, uansett hva du liker. Om du liker natur, sminke, vintage, møbler, kunst, byer eller svart-hvitt… De har ALT! Jeg er virkelig kjempefornøyd med Poster Store. Bare se hvor mye en plakat forandrer rommet ditt, det gjør jo hele forskjellen mellom et fint rom og et drømme-rom!

Plakater gjør hele forskjellen! 

Bruk rabattkoden min HENNISHERIN35 for å få hele 35% avslag på ditt kjøp. Rabattkoden min gjelder frem til 18. Februar.

Happy shopping, og kos deg med de nye plakatene dine! Gjerne send meg et bilde av de på Instagram!

⚡️⚡️⚡️

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Jeg er evig takknemlig for all støtte og kjærlighet dere viser, tusen, tusen takk. Dere er best.

Vi snakkes i neste innlegg!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Facebook // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

MÅKEN ANGREP! Dagens planer og verdens beste pizza

Hei alle sammen! God lørdag og helg! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt!

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

I dag var jeg i Oslo sammen med venninnen min, Sarah. Det var så koselig! Jeg elsker å være i Oslo, Oslo er en så nydelig by!

Jeg stod opp klokken 11. Jeg var så trøtt! Jeg hadde nesten ikke sovet i natt… Jeg lagde meg en god kopp te, sjokolademelk og en deilig brødskive med kalkunpålegg. Jeg så på The 100 mens jeg spiste. Tassen, katten min, lå på fanget mitt. Det var en koselig morgenstund!

Etterpå gikk jeg for å dusje og gjøre meg klar. Jeg hadde god tid, og når jeg har god tid, tenker jeg alltid at jeg har mer enn nok tid, og etterhvert har jeg somlet så mye at jeg faktisk har dårlig tid! Dette skjedde i dag. Jeg fortet meg med å kle på meg, sminke meg og pusse tennene. Jeg nærmest løp ut av døren og småløp hele veien til bussholdeplassen. Nå var jeg svett, og håret mitt var ødelagt… Hater når det skjer! Men jeg rakk bussen med god tid. Jeg måtte fortsatt stå og vente på bussen i noen minutter. Jeg hadde strengt tatt ikke trengt å løpe hele veien, men better safe than sorry, ikke sant?

Jeg tok bussen til togstasjonen, og deretter toget til Oslo. Jeg leste på toget.
Det var deilig å slappe av. Plutselig var jeg på nasjonalteateret, der jeg skulle møte Sarah. Jeg gikk av toget og møtte henne. Det var så hyggelig å se henne igjen! Vi gikk til Aker Brygge og på veien så vi det morsomste noen sinne! Jeg har faktisk aldri sett dette før. Mens vi gikk på Aker Brygge, var det en mann som spiste en pølse. Plutselig kom det en måke. Jeg har hørt mange historier om at måkene angriper og tar maten din, men jeg har aldri sett det før. Mannen spiste pølsen og ante fred og ingen fare, og plutselig kom det en stor måke og landet på hodet hans. Måken kjempet for å få pølsen til mannen, men mannen kjempet tilbake! Det endte opp med at måken fløy av gårde, uten pølsen. Mannen hadde vunnet. Det var seriøst så morsomt å se på! Etterpå gikk vi til Peppes Pizza og spiste der. Jeg bestilte Ham & Pepperoni pizza, rømmedressing og Cola Zero. Nam! Vi snakket om alt og ingenting.

Etter vi hadde spist og kost oss, gikk vi gjennom butikkene på Aker Brygge. Etterpå tok jeg toget hjemover igjen. Jeg sitter på toget mens jeg skriver dette. Jeg er ganske tørst, og angrer på at jeg ikke kjøpte en brus på veien…

⚡️⚡️⚡️

I dag har vært en fantastisk dag! Jeg har kost meg masse. Hva har dere gjort i dag? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg håper dere får en nydelig lørdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, jeg setter så enormt stor pris på dere alle. Tusen takk ❤️ Vi snakkes i neste innlegg eller på Instagram!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette