GOD FREDAG! helgens planer og stor giveaway

Reklame | Ana Luisa

Hei alle sammen! Fantastisk fredag og helg! Jeg håper dere har en nydelig dag så langt.

I dag stod jeg opp rundt 11. Jeg slappet av i sengen, og leste litt. I går leste jeg ferdig boken “Tak over Teheran” og wow, for en fantastisk bok det var. Jeg anbefaler alle å lese den boken. Den handler om Iran i 1973 og den iranske revolusjonen. Det er fra et perspektiv fra en ungdom i Iran som opplever dette. Det er noen fantastiske kjærlighetshistorier og kjærlighetserklæringer i den, men også noen hjerteskjærende fortellinger om hvordan det er å leve under slik forferdelig politisk undertrykkelse. Boken er en roman, men den er også full av fakta om hvordan det var å leve i Iran på 1970-tallet. Jeg anbefaler virkelig denne boken til alle dere. Den er oppslukende, og du klarer så vidt å legge den fra deg når du først har begynt å lese den. Virkelig vakker, er boken.

Nå har jeg startet på en ny bok som heter “The 7 Habits of Highly Effective People”. Denne anbefaler jeg også at alle leser. Man kan aldri få for mye kunnskap!

Etter litt lesing, spiste jeg frokost og drakk en deilig kopp te. Nå for tiden drikker jeg en te som heter Four Fruits, og jeg elsker den. Tre suketter, melk og ha teposen i koppen i ca 1 minutt. Perfekt te! Bare prøv!

Etter frokosten redigerte jeg noen bilder, men fant ut at jeg ikke likte dem likevel, så jeg slettet dem, haha… Jeg sjekket e-posten min, Instagrammen min og svarte på DM´s. Tusen takk for all engasjement, jeg setter virkelig stor pris på det! Dere gjør at jeg kan oppfylle drømmene mine, så tusen, tusen takk. Dere er så gode!

⚡️⚡️⚡️

I dag skal jeg bare slappe av. Jeg tenkte jeg skulle ta en spa-dag. Jeg skal ta et langt bad med en badebombe og stearinlys mens jeg hører på musikk og leser. Etterpå skal jeg se på noen fantastiske filmer, spise god mat og deilige snacks. Jeg skal kjøpe Ben & Jerry´s også, jeg elsker de isene! De er så gode. Ja, i dag blir en fantastisk dag.

I morgen skal jeg i bursdagen til bestevennen min. Jeg gleder meg! Jeg synes det er så rart å tenke på at vi fyller 19 år dette året. Wow! Helt sinnsykt.

Nå sitter jeg i sofaen under et pledd og skriver dette, mens jeg hører på en ny spilleliste jeg fant på Spotify som heter Dreamy Vibes. Jeg elsker den allerede! Jeg legger linken til spillelisten på Instagram-Story.

Hva skal dere gjøre i helgen? Gjerne fortell meg dine planer i kommentarfeltet!

⚡️⚡️⚡️

PS: Jeg postet nettop et nytt bilde på Instagram med en bildetekst om motivasjon! Gjerne gå og sjekk det ut!

PS 2: Jeg har også en fantastisk giveaway på Instagram nå, hvor du kan vinne smykker fra det anerkjente merket Ana Luisa for 700kr! Gå og sjekk den ut HER!

Bilder av noen av smykkene du kan vinne:

Jeg ønsker dere en nydelig helg videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Tusen takk!

Vi sees snart!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

DAGENS PLANER + STOR GIVEAWAY

Reklame | Ana Luisa

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I dag våknet jeg rundt klokken 11. Jeg stod opp, hørte på musikk og leste litt i boken min Tak over Teheran. Den boken er virkelig bra og utrolig viktig. Den handler om Iran på 1970 tallet, og hvordan det er å leve under så mye politisk undertrykkelse. Boken er veldig trist og har mange fæle historier, men den er også utrolig fin og inneholder kjærlighetshistorier og heltemot. Jeg anbefaler alle å lese denne boken.

Etter litt lesing så jeg på Netflix mens jeg spiste frokosten min. Jeg spiste havregryn til frokost, og drakk en herlig kopp te ved siden av. Perfekt morgen!

Etter morgenstunden gikk jeg på badet for å kle på meg, sminke meg og gjøre meg klar. Jeg skal møte en venninne etterpå, og det gleder jeg meg til. Det blir koselig! Jeg har fått et nytt skjørt som jeg skal bruke i dag, og det gleder jeg meg til.

Nå sitter jeg i sofaen og ser på Netflix mens jeg sjekker Instagram. Jeg har forresten en STOR giveaway på Instagram-kontoen min nå! Du kan vinne smykker fra merket Ana Luisa for 700kr! Jeg elsker virkelig dette merket. Alle smykkene er håndlaget og utstyrt med vakre detaljer. Ana Luisa har også blitt omtalt i magasinene ELLE, Refinery29, InStyle og selveste Vogue! Jeg kan godt skjønne hvorfor, smykkene deres er så ufattelig fine og elegante.

Sjekk ut Instagrammen min @HenniSherin for å delta og VINNE! 

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt og støtter meg, det betyr så mye for meg! Jeg setter så stor pris på dere alle, tusen, tusen takk.

Vi sees på Instagram!

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

STOR GIVEAWAY! Vinn gavekort på 700kr!

Reklame | Ana Luisa

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

Jeg har fått noen fantastiske smykker fra det fine merket Ana Luisa. Jeg elsker dem av hele mitt hjerte!

Jeg elsker smykkene fra Ana Luisa. De er så fine og i fantastisk kvalitet. Du kan kjøpe alt fra messing-smykker til diamantsmykker og gullsmykker. Ana Luisa har fått anerkjennelse i magasinene InStyle, ELLE,  Refinery29 og selveste Vogue! Jeg elsker smykker, og Ana Luisa er virkelig verdt pengene. Du får smykker i utrolig fin kvalitet, og smykkene er virkelig vakre.

Link til dette smykket HER

Link til dette smykket HER

Nå har jeg en STOR gave til DERE! Nå kan dere vinne et gavekort til Ana Luisa for hele 700 NOK! Du kan få utrolig mange nydelige smykker til den prisen. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:

1.Følg @AnaLuisaNY og @HenniSherin på Instagram

2.Like bildet mitt av giveawayen på Instagram

3.Tagge venner i kommentarfeltet på Instagram

Du kan delta så mange ganger du vil og tagge så mange mennesker du ønsker. Giveawayen er åpen i en uke.

Masse lykke til! Vi sees på Instagram

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

TURIST I STORBYEN

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag og helg så langt.

I går dro mamma og jeg til Oslo sammen. Det var så koselig! Jeg har ikke hatt en så fantastisk bra dag på lenge! Vi koste oss skikkelig.

Kåpen min er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 ved kassen for å få hele 10% avslag på alt på Bubbleroom! PS: du kan bruke rabattkoden min på salgsvarer også 😉 Kåpen min heter Monterosso Fur Coat.

Jeg stod opp klokken 11. Jeg hadde sovet med sokke-krøller, og resultatet forundrer meg hver eneste gang. Det er helt fantastisk! Du burde virkelig prøve det. Jeg tok ut sokkene, sminket meg, kledde på meg og drakk en smoothie og en god kopp te. Når vi var ferdig dro vi til Oslo.

Solnedgangen var så fin i går! Vi så den mens vi kjørte, og det var helt magisk. Virkelig magisk. For en nydelig kjøretur.

Når vi var kommet til Oslo dro vi for å se på det fine treet som Hagen donerte til Oslo Kommune. Treet er plassert på den perfekte plassen! Det er virkelig så fint! Treet var stort, og fylt med lys som skiftet farger. Det var helt magisk! Solen hadde akkurat gått ned også, så utsikten var: nydelig stort tre, masse lys, solnedgangen og havet. Kan du tenke deg noe mer fantastisk? Jeg tror ikke det…

Det var ganske mange turister ved treet, blant annet en jente som var alene og skulle ta bilder av seg selv ved treet. Hun hadde på selvutløser, så vi spurte om vi skulle ta bilde for henne, og hun ble så glad og takknemlig! Det var hyggelig. Hun var skikkelig snill og søt! Utrolig hyggelig.

Etterpå gikk vi til Tjuvholmen og fulgte etter solen. Til slutt stod vi helt på kanten og så bare havet og solnedgangen. Virkelig helt fantastisk. Vi stod der og beundret utsiden en god stund. Etterpå gikk vi til Aker Brygge for å spise pizza på Peppes.

Jeg elsker Peppes Pizza, spesielt den ved Aker Brygge. Den er så koselig, og de som jobber der er skikkelig snille! Vi storkoste oss med maten og snakket og hadde det koselig. Mamma og jeg har en avtale der vi skal finne på noe sammen hver eneste måned, som en slags mor og datter-date. Det er en veldig hyggelig tradisjon, jeg elsker den!

Vi satt og koste oss helt til fire ganske så fulle menn kom inn og snakket høylytt om ekskoner og hvordan de endelig hadde fått barnefri. Vi gikk ganske raskt etterpå, haha! 😂

Nå gikk turen til H&M. De hadde skikkelig mye fint og spennende! De hadde også H&M Home. Jeg fant noen kjempefine ringer og en kjempefin skinnjakke, som dessverre var for stor til meg…

Etter en tur innom H&M begynte vi turen tilbake til bilen. På veien så vi noen flammekastere øve seg foran det fine treet, så vi gikk bort dit og så på. De var skikkelig flinke! Jeg skjønner ikke hvordan de tør, jeg tør så vidt å bruke en lighter… Nei, jeg tør faktisk ikke det engang. Det var faktisk i oktober 2019 jeg endelig turte å bruke fyrstikker.

Ja, dagen i går var en skikkelig spennende, morsom og fantastisk dag. Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge. Det føltes ut som en ferie.

Nå skal jeg bake brownies mens jeg koser meg med en film. For en perfekt helg!

Jeg håper dere også hadde en fantastisk dag i går, og at dere får en nydelig dag videre. Hva er deres plan denne helgen? Gjerne fortell meg om dem i kommentarfeltet eller på min Instagram @HenniSherin.

Vi snakkes i neste blogginnlegg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Jeg er veldig glad i dere.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

⚡️⚡️⚡️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

⚡️⚡️⚡️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SLIK FIKK JEG FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM

Hei alle sammen! Nydelig fredag! I dette innlegget skal jeg gi dere masse tips til hvordan du kan få fler følgere på Instagram. Det er mange som har etterspurt dette innlegget, og nå er det endelig her! La oss starte!

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

💜 Post ofte! Mange spør meg om tips til å få fler følgere på Instagram, og jeg sier alltid dette tipset. Post ofte! Men folks oppfatning av ofte er litt forskjellig. Når jeg sier ofte mener jeg minimum en gang om dagen, ikke en gang i uken. Det er mange som poster en gang i uken og tror at det kommer til å hjelpe dem vokse på Instagram, og det er helt feil! Post OFTE! Jeg skjønner godt at man ikke alltid har tid eller lyst til å poste hver dag, jeg gjør heller ikke det hver dag, men en generell regel er at man burde poste minst en gang om dagen. Men som sagt, noen ganger føler man ikke for å poste, og det er helt greit! Ikke stress med det.

💜 Skriv lange bildetekster. Det er veldig populært å ha en sangtekst eller et sitat som bildetekst på Instagram, det frister meg også i blant, men det kommer ikke til å funke i det lange løp. Du må ha lange bildetekster som forteller en historie, en historie som andre mennesker kan relatere til eller reagere på. For eksempel: du poster en selfie med rød leppestift. Du kan da skrive hvorfor du elsker denne leppestiften, hvor du kjøpte den, hvordan du tar den på for å få den på riktig eller hvor enkel den er. Det viktigste er at du forteller en historie. Du vil at de som følger deg skal få et bedre innblikk i hvem du er, og ikke bare i bildene dine. Det, er selve trikset for å oppholde følgere. Eksempel: dette bildet er bare et vanlig bilde av meg. Jeg kunne skrevet en enkelt sitat, men jeg skrev dette isteden:

 

💜 Snakk med følgerne dine. Det heter sosiale medier, så vær sosial! Svar på kommentarer, kommenter på andres innlegg, lik andres bilder, svar på DM´s… Du skjønner greia. Bare vær sosial. Det gjør at følgerne dine føler et bånd med deg og føler seg automatisk nærmere deg.

💜 Post på Instagram-story. Åh, dette er faktisk sinnsykt viktig! Post masse på Instagram-story. Post morgenrutinen din, hva du skal gjøre i dag, hva slags outfit du har på, hvor du er, maten din… Generell regel: post alt du gjør. Det er veldig uvant i starten, og det føles veldig rart, men etterhvert blir det bare en vane, og du kommer til å merke selv hvor utrolig mye dette hjelper med å få større publikum på Instagram.

💜 Post bra bilder. Prøv å post bilder i høy kvalitet med bra redigering. For eksempel, et bilde du tok på Snapchat kommer ikke til å hjelpe deg av mange grunner. 1: Bildet er for stort og langt, derfor kommer det ikke til å passe i Instagram og du er nødt til å beskjære bildet veldig. 2: Snapchat-bilder er ofte i dårlig kvalitet etter du har redigert dem i for eksempel VSCO, og kvaliteten på bildet går ned når du poster bildet på Instagram, så hvis bildet var i dårlig kvalitet fra før av, blir det bare verre. Jeg skjønner at noen ganger har man tatt et BOMB bilde på Snapchat og vil poste det. Gjør det, post det. Men ikke gjør det til en langvarig greie eller en greie som gjentar seg ofte. Her kan du se et eksempel på et Snapchat-bilde til venstre, og et bilde tatt på kameraet på iPhone til høyre. Beskjæringen blir helt feil på Snapchat, men bildet til høyre er i riktig størrelse pluss at det er i bedre kvalitet.

💜 Ha en sterk Call To Action. Fortell følgerene dine hva du vil at de skal gjøre. For eksempel, hvis du nettop har postet et nytt innlegg på Instagram, post innlegget på Instagram-Story og skriv at du setter pris på likes. Eller, hvis du har postet et innlegg med en viktig bildetekst, gjør som jeg gjorde her.

“Tagg noen som trenger å høre dette”. Dette er magiske ord! Call to Action er et utrolig viktig og bra redskap og du burde absolutt bruke det.

💜 Bli venn med andre Instagrammere i din sjanger. For eksempel: hvis du er livsstils-blogger, bli venn med andre livsstils-bloggere på Instagram. Dette gjør du ved å sjekke hashtags som relaterer til livsstilsbloggere. Søk opp #lifestyleblogger på Instagram og lik og kommenter bildene som kommer opp i feeden.

💜 BRUK HASHTAGS: Jeg vet at mange sier at hashtags er over, at det ikke funker eller at det er kleint å gjøre det, men seriøst, de som sier det tar totalt feil. Hashtags er alt! Hashtags gjør så sinnsykt mye for innlegget ditt. Her kan du se et eksempel: Dette innlegget nådde 7K mennesker. Av disse 7K var 5K av dem fra hashtags. 82% av de som så innlegget mitt var ikke følgere fra før. Alt var på grunn av hashtags. Da kan du se hvor mye hashtags faktisk gjør for innlegget ditt.

 

💜 Bruk riktige hashtags. Tags som #love og #instagood gjør ikke nytten lenger. Du må søke etter de beste hashtagene for ditt tema på Instagram. Hvis du er livsstils-blogger, søk etter hashtags som relaterer til det. Bruk også helst hashtags som ikke er brukt 20M ganger, bruk heller hashtags som brukes 500K ganger. Grunnen til dette er at da blir innlegget ditt mer synlig og at du tiltrekker deg riktige følgere som faktisk er interessert i det du poster. Her kan du se et eksempel av hva slags hashtags du ikke skal bruke og de du skal bruke:

💜 Det viktigste steget er det første. Mange tenker at de ikke er klar eller at de burde kjøpe profesjonelt kamera og Lightroom før de starter med Instagram seriøst, og det er helt feil! Du må bare starte! Begynn å poste bilder. Ta disse tipsene og bare start. Du kommer til å lære mer når du har startet. Du må bare hoppe i det!

⚡️⚡️⚡️

Det var noen av mine tips til å få fler følgere på Instagram. Jeg håper du likte innlegget mitt, lærte noe nytt og kommer til å ha nytte av disse tipsene. Hvis du vil ha mer personlig hjelp med din Instagram, bare send meg en DM på Instagram @HenniSherin, så skal jeg ta en titt på din Instagram og si hva du kan gjøre bedre og gi deg noen fler tips.

Vi snakkes i neste blogginnlegg! Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Jeg er veldig glad i dere.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

⚡️⚡️⚡️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

AUDITION I OSLO, TUR TIL IKEA OG ET BIBLIOTEKBESØK

Hei alle sammen! Nydelig fredag og god helg! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

Bildet er tatt av flinkeste fotograf Daniel Millan

Først og fremst vil jeg si tusen, tusen takk for all støtte og kjærlighet på mitt forrige blogginnlegg om å føle seg alene og ensom. Den positive responsen er helt sinnssyk! Innlegget mitt har fått 157 delinger, og jeg havnet på topplisten her på blogg.no. Det er helt sinnsykt! Jeg er så takknemlig for dere alle. Tusen takk for at dere alltid støtter meg og heier på meg, det betyr så sinnsykt mye. Tusen takk. Du kan lese innlegget mitt HER.

⚡️⚡️⚡️

I går var jeg på en audition i Oslo for en film. Det var så gøy! Det var en skikkelig profesjonell audition og det var veldig lærerikt og spennende å få være med. Etter auditionen dro mamma og jeg til IKEA. Vi har det alltid så gøy sammen og finner alltid på noe eventyr sammen. Denne gangen var det IKEA. Vi kjøpte noen duftlys og noen andre ting vi trengte. IKEA har alt, det er så lett å bare bruke alle pengene sine på noe man faktisk ikke trenger. Men man trenger alltid duftlys, hehe, så jeg kjøpte mange 😉

Etterpå skulle vi spise middag i matsalen på IKEA, men det var helt stappfullt! Køen var kjempelang. Vi gadd ikke det. Vi bestemte oss heller for å kjøpe pølser, is og brus i kiosken. De pølsene og isen smaker helt magisk, helt annerledes enn vanlige pølser! Det er ganske spesielt, men det er vel noe med energien på IKEA. Du vet når alt smaker annerledes ute på tur? Ja, det er vel samme følelsen på IKEA.

Når vi kom hjem tok jeg meg en varm dusj og slappet av. Jeg skulle gjøre sokke-krøller. Jeg hadde ikke prøvd det selv før, mamma gjorde det på meg forrige gang, men denne gangen skulle jeg gjøre det selv. Jeg tok frem sokkene og gjorde klar håret mitt. Etter ca 20 minutter med mye strev satt endelig alle sokkene på plass. Jeg fikk det til!

Dette er resultatet!

Når jeg var ferdig spiste jeg kveldsmat. Jeg spiste den diggeste kveldsmaten på lenge! Danske smørbrød med kakao. Herregud, det var helt himmelsk. Jeg koste meg så mye. Mens vi spiste så vi på Bridget Jones´s Dagbok. Jeg elsker den filmen! I går var en perfekt dag.

⚡️⚡️⚡️

I dag tidlig våknet jeg kl 08:30. Jeg stod opp, hørte på musikk, klappet katten min Tassen og lagde meg en god kopp te. Når den var ferdig gikk jeg for å sminke meg og gjøre meg klar. Jeg tok ut sokkene og jeg ble helt sinnsykt sjokkert over hvor bra det ble. Virkelig! Det er absolutt verdt all strevet! Hvis du vil ha en tutorial på hvordan man gjør det; HER er en link til en YouTube video.

Når jeg var ferdig sminket, håret var fikset og klærne var å gikk jeg på kjøkkenet for å spise frokost og drikke teen min. Mamma og Tassen møtte meg og vi snakket og koste med Tassen. Klokken 10:20 gikk jeg ut av døren. Jeg hadde en legetime kl 11:00. Mens jeg gikk til bussholdeplassen måtte jeg stoppe og nye solen, og selvfølgelig ta en selfie. Solen var så sinnsykt nydelig i dag! Det var så koselig å gå til bussen i dag, alt var så vakkert.

Legetimen gikk kjempebra! Jeg har hostet ganske mye i det siste, og nå fikk jeg en resept på hostesaft. Når legetimen var ferdig gikk jeg på apoteket for å hente hostesaften. Etterpå gikk jeg på Rema 1000 for å kjøpe en smoothie. Når det var gjort gikk jeg på biblioteket. Jeg satt meg ned i en stol, drakk smoothien min og så på bøkene jeg hadde lånt med meg.

Har du noen boktips til meg?

Nå skal jeg slappe av og lese i bøkene jeg har lånt med meg. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

⚡️⚡️⚡️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

Å FØLE SEG ENSOM PÅ NYTTÅRSAFTEN

Hei alle sammen! Fantastisk onsdag og start på det nye året! Jeg håper dere hadde en kjempefin feiring i går.

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

Jeg hadde en superfin nyttårsfeiring i går! Jeg startet dagen med å se på filmer, slappe av og lese i boken min “Til vi møtes igjen”. Litt senere på dagen tok jeg meg et langt bad med masse stearinlys, en bade-bombe, boken min, iskald Cola, sjokolade og koselig musikk.

Jeg var litt lei meg i går siden alle vennene mine skulle på fester hos hverandre og jeg var ikke invitert noen steder. Jeg følte meg ganske alene og det var trist. Jeg har følt det sånn ganske lenge nå, egentlig. Jeg føler meg konstant utenfor og glemt. Så min nyttårsaften startet litt trist. Men jeg bestemte meg for at det ikke skulle ødelegge dagen for meg. Jeg tok et langt bad, som en slags selvpleie, og koste meg. Siden jeg bare skulle være hjemme tenkte jeg først at jeg ikke skulle pynte meg, men når jeg var ferdig i badet følte jeg meg plutselig mye bedre, og bestemte meg for å pynte meg og sminke meg. Bare fordi jeg ikke skulle ut av huset betydde ikke det at jeg ikke kunne pynte meg. Jeg gjorde meg ferdig. Nå var det middag.

Kjolen min er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 for å få hele 10% avslag på ALT på Bubbleroom, inkludert salgsvarer. 

Mamma og jeg spiste en kjempegod nyttårsmiddag. Vi koste oss skikkelig. Etter middagen satt vi oss i sofaen og satt på Mamma Mia-filmen. Vi koste oss med masse godis og kaker. Når filmen var ferdig gikk vi ut for å se på fyrverkeriet. Det var skikkelig fint! Vi klemte hverandre kl 00:00 og ønsket hverandre et godt nyttår. Etterpå gikk vi inn igjen og så på Politiskolen og koste med katten vår, Tassen.

Vi gikk for å legge oss rundt klokken 02:00. Vi snakket litt sammen om dagen vår og mamma sa hun synes det var leit at jeg ikke var invitert noen steder. Jeg synes også det, så vi hadde en lang prat om det. Etter praten følte jeg meg mye bedre. Det føles ut som flere kilo var lettet fra skuldrene mine. Det var deilig å få pratet om det, spesielt på den siste dagen av året. Når jeg våknet i dag tidlig følte jeg meg som et nytt menneske! Jeg ville egentlig ikke skrive det, for det høres så sinnsykt teit ut. “New year, new me”, liksom… 😒 Men jeg føler meg så mye bedre etter samtalen, og det var så utrolig deilig.

Nyttårsaften startet dårlig, men den endte fantastisk. Virkelig fantastisk. Dette var den fineste nyttårsaften noen sinne.

Jeg vet at det er mange som sliter med det samme som meg, det å føle seg alene, glemt, utestengt og ensom. Det er en veldig lei følelse og jeg er veldig trist på alle deres vegne som har det slik som meg. Men jeg vil at du skal vite at det kommer til å gå fint. Livet kommer ikke til å være sånn for alltid. Dette er ikke en permanent følelse. Alt kommer til å ordne seg. Tipset jeg kan gi til dere er å ta vare på dere selv. Ha selvpleie-dager og jobb med deg selv. Gjør tingene du har lyst til å gjøre og ha det så gøy som du kan. Velg menneskene som velger deg, og fremfor alt, velg deg selv. 

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre og en fantastisk start på det nye året. Jeg vet at 2020 kommer til å bli et magisk år. Bare se på himmelen!

Tusen takk for at du leste innlegget mitt. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best. Jeg er så takknemlig.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

⚡️⚡️⚡️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette