MITT 2019: en oppsummering

Hei alle sammen! Nydelig søndag! Tenk at det kun er to dager igjen av 2019. Det er helt sinnsykt. Dette året har vært ganske så fantastisk. Jeg har skrevet en liten oppsummering av året mitt her:

Beste minne:

Det har skjedd så mye fantastisk dette året. 2019 har virkelig vært det beste året mitt. Jeg har lært så mye, oppdaget så mye, opplevd så mye, og gått gjennom så mye. Mitt beste minne fra 2019 er ferien til Tyrkia i september, selvom det skjedde mye på den turen som ikke var planlagt i ferieplanen, haha… Men selvom det skjedde så mye, og selvom jeg ble lagt inn på sykehuset i en uke og selvom jeg var syk hele ferien, var det fortsatt en fantastisk ferie. Jeg opplevde mye og lærte mye. Det var en lærerik ferie, og spennende. Man opplever landet annerledes når man er innlagt på et sykehus der, let me tell you…  

Beste kjøpet:

Mitt beste kjøp er reisen til Tyrkia. Man kan aldri bruke for mye penger på reiser. Reiser er, i min mening, det beste man kan kjøpe med penger. Man kjøper kunnskap om landet, man kjøper opplevelser som gjør deg rikere i sjelen, man kjøper vennskap som varer livet ut, man kjøper rett og slett livet. Livet handler om å leve, og man lever aldri så mye som man gjør på ferie.

Favorittmusikk: 

Jeg har oppdaget en del nye artister og musikk dette året. Men mine ultimate favoritter er fortsatt The Chainsmokers og Ariana Grande. Alle sanger fra de faller alltid i smak. Mine favorittsanger fra dem er Something Just Like This, Closer og thank u, next. En ny artist jeg har oppdaget og elsker i år er Lizzo. Hun er helt rå! Fra Lizzo er Good as Hell og Truth Hurts alltid slagere.

Største lekse:

Du må leve. Du må leve hele tiden. Du må ta fler sjanser, du må gjøre mer av de tingene du er redd for å gjøre, du må ut av komfortsonen din, du må leve hver dag som det er din siste dag. Du vet faktisk aldri hva som skjer i morgen. Ingen vet hva fremtiden bringer. Du vet ikke om du kommer til å ha sjansen til å leve i morgen. Lev i dag, alt vi har er nå.

Årets store event: 

Vi flyttet! Mamma og jeg flyttet fra vår leilighet vi hadde bodd i 14 år! Nå bor vi i et nydelig rekkehus som jeg bare elsker av hele mitt hjerte. Jeg har mitt drømmerom. Vi har et stort badekar, som er en stor glede for meg, jeg elsker å bade. Nei, hele dette huset er en stor drøm. Jeg er så fornøyd.

Største som skjedde karrieremessig: 

Det har skjedd mye dette året! Jeg har fått være med på mye. Jeg har fått så mange muligheter!

Jeg ble invitert til å blogge på Norges største bloggplattform, blogg.no, som er fantastisk! Det er jeg så takknemlig for. Jeg elsker å blogge her.

Jeg fikk være med på en profesjonell fotoshoot i studio med en profesjonell fotograf. Det var så spennende og gøy! Jeg lærte så mye, og jeg hadde det så gøy.

Jeg fikk være med på en serie-innspilling. Det var spennende, det! Jeg fikk se hvordan en episode ble lagd og filmet, jeg fikk lære mye om all jobben som ligger bak. Det er mye! Jeg fikk observere scenearbeiderne og hvordan de jobbet, og de gjør mye! De er så flinke alle sammen. Det ser så lett ut på TV, men det ligger en del arbeid bak alle detaljer.

Jeg ble også gjenkjent! Det var noen på Instagram som kjente meg igjen, sendte meg dette bildet og spurte om det var meg. Så utrolig kult!

Jeg fikk også være med på en reklamefilm. Det var også sinnsykt spennende! Det ligger kjempemye arbeid bak en reklamefilm som varer ett minutt, selvom det også ser enkelt ut. Det var så spennende å lære alle disse tingene. Jeg er heldig som fikk observere og lære alt dette.

Dette skal jeg ta med meg i 2020:

2019 startet dårlig, men 2019 fikk en fantastisk slutt. Jeg har lært så mye dette året. Jeg har fått så mye kunnskap om livet. Jeg har opplevd utrolige ting og jeg har sett og oppdaget verden.

Jeg skal ta med meg all den kunnskapen og de ferdighetene jeg har lært dette året. Jeg har lært så mye, både om verden, livet og meg selv. Jeg skal reise mer. Jeg skal gå enda lenger ut av komfortsonen min. Jeg skal oppleve mer og leve enda mer enn det jeg har gjort i 2019.

⚡️⚡️⚡️

Jeg håper 2019 har vært fantastisk for dere også. Husk også å alltid se etter det positive i alle situasjoner. Det finnes alltid noe.

Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere har gitt meg dette året, jeg setter enormt stor pris på dere. Tusen takk! Dere gjør alle mine drømmer til realitet. Tusen takk for alt dere gjør. Vi snakkes i 2020!

PS: Hva er ditt favorittminne fra 2019?

⚡️⚡️⚡️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

MIN JULEFEIRING

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk jul sammen med familie og venner. Jeg har hatt en fantastisk fin jul. Jeg var med familien min og det er ingenting jeg elsker mer enn å tilbringe tid sammen med familien min. Jeg har kost meg skikkelig denne julen. 

Kjolen min er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 for få få hele 10% avslag på alt på nettsiden, inkludert salgsvarer.

Jeg var hos mormoren min sammen med resten av familien min. Hun har et stort hus med masse soverom, så hele familien pleier å sove over i julen. Jeg elsker julen. Huset hennes ser ut ser ut som et eventyrhus. Å feire jul der er som å være i et eventyr. Det er en stor, rød låve rett ved siden av, så da jeg var liten pleide jeg å innbille meg selv at nissen bodde der. Hun har nydelig utsikt også. Hun bor på toppen, så hun har mye utsikt, blant annet en bondegård med nydelige hester. Det er virkelig som å bo i et eventyr. Å feire jul der er helt magisk! 

Hele familien samlet seg på julaften og vi spiste nydelig middag og koste oss. Når tiden for pakker kom, var jeg julenissen og jeg holdt på å le meg i hjel av synet av meg selv i speilet. Jeg så utrolig morsom ut! Pluss at jeg mistet skjegget hele tiden! Jeg måtte løpe og gjemme meg bak en busk for å fikse skjegget før kusinene mine så meg. Haha, huff! 

Vi koste oss masse i julen. På 1. Juledag spiser vi en stod julelunsj med rester fra middagen og masse pålegg og gode ting. Julelunsjen er så koselig! Jeg elsker den. 

Hele julen har vært helt fantastisk! Som sagt så elsker jeg å tilbringe tid sammen med familien min, så for meg er julen den beste tiden av året. Da er vi alle samlet og bor under samme tak i flere dager. Det er det beste! 

Jeg håper dere har hatt en fantastisk julefeiring sammen med deres kjære. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste innlegg! God juleklem.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

JULESTEMNING OG MAGISK KVELD MED VENNER

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. God lørdag og god 21. desember! Nå er det kun tre dager til julaften!

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

I går var jeg med vennene mine. Det var en så utrolig koselig dag!

Jeg stod opp rundt 12. Jeg drakk ingefær-te for halsen min og drakk en god smoothie til frokost. Etterpå gikk jeg for å sminke meg og kle på meg. Vi skulle møtes klokken 16:00. Når jeg var ferdig satt meg ned og så på Netflix mens jeg spiste to fantastiske toast. Jeg bare elsker toast av hele mitt hjerte, seriøst. Det er det beste som finnes!

Etterpå dro jeg til senteret hvor vi skulle møtes. Vi møttes på Fridays, vi skulle spise der. Det var så koselig! Vi hadde så mye å snakke om, det var så koselig å være med alle sammen igjen.

Jeg bestilte hamburger og Cola Zero. Den hamburgeren var seriøst utrolig god, mye bedre enn jeg husket den. Vi snakket og koste oss.

Etter vi hadde spist dro vi for å kjøpe is på et bakeri en venninne av oss jobber på. Det var så koselig å se henne igjen, jeg hadde ikke sett henne på ca tre år! Det var faktisk så koselig i går, jeg møtte så utrolig mange mennesker jeg ikke hadde sett på tre år. Det var så koselig å snakke med dem igjen.

Vi satt oss ned og spiste isen. Jeg bestilte en kule med salt karamell og en kule med Oreo og karamell. Den var helt nydelig! Jeg anbefaler virkelig de is-kulene.

Etterpå gikk vi litt rundt og så i butikker. Etterpå dro vi alle hjem. Mamma sa at hun kunne hente meg, det var så utrolig snilt gjort! Jeg hadde på følelsen hele tiden at jeg hadde glemt noe, og når vi satt i bilen halvveis hjem kom jeg på hva jeg hadde glemt. Mamma sa at hun kunne kjøre meg tilbake til senteret. Når vi ankom senteret (igjen) sa jeg at jeg kunne ta bussen hjem igjen siden det jeg skulle kjøpe kanskje tok litt tid, men mamma er så snill, så hun nærmest insisterte på å vente på meg. Hun er så snill. Jeg fikk dårlig samvittighet, stakkars henne som må vente på meg når det er mitt surrehue som hadde glemt noe 😕 Men hun ventet, og jeg skyndet meg så mye jeg kunne.

Når jeg var ferdig med det jeg skulle på senteret kjørte vi endelig hjemover. Jeg hadde fått en ny pakke av Bubbleroom som jeg skulle hente, så vi gjorde det også. Den ene kjolen jeg hadde fått av dem var litt for stor, så jeg spurte om jeg kunne få en i en mindre størrelse, og de sendte en ny kjole samme dag! To dager senere var den i posten. Bubbleroom har fantastisk kundeservice, de gjør alt de kan for å hjelpe kunden. Enda en grunn til å handle fra Bubbleroom! Nå kan jeg bruke kjolen på julaften!

Link til kjolen:

Bruk rabattkoden min HS10 på Bubbleroom og få de fantastiske 10% avslag på kjøpet ditt!

Når vi kom hjem tok jeg en dusj, fant frem en god pysj og drakk et glass iskald brus. Når jeg var ferdig i dusjen satt jeg meg på kjøkkenet sammen med mamma og vi snakket om dagen vår. Rundt klokken 00:30 la jeg meg.

I går var en fantastisk dag! Jeg fikk også skikkelig julestemning. Det var utrolig koselig å være med vennene mine første dagen i juleferien som vi pleide å gjøre før. Det som er litt kult er at vi også pleide å spise på Fridays første dagen i ferien, og det gjorde vi i går også. Tradisjoner, assa 😉

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du likte det og vil følge boggen min videre. Jeg setter utrolig stor pris på alle dere som leser og støtter meg, dere er best! Tusen takk ❤️

Jeg ønsker dere en nydelig lørdag og juleferie videre! Forresten, gratulerer med juleferien! Dere er så flinke på skolen, jeg er så stolt av dere og alt dere får til. NYT ferien!

Vi snakkes i neste innlegg!

🔊 PS: jeg poster et nytt innlegg på Instagram i dag med en ganske viktig bildetekst angående 2019, og det nye året som kommer. Få det med deg! Instagram: @HenniSherin.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

MINE PLANER I DAG: Oslotur + eksklusiv rabattkode

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dagen deres er kjempefin så langt.

I dag våknet jeg klokken 11. Jeg tente duft-lyset mitt. Det er så koselig med stearinlys når man våkner, spesielt et som gir en fantastisk god lukt. Dette lyset heter Cinnamon Spice og er kjøpt på H&M Home. Jeg hørte på musikk, sjekket mine sosiale medier og slappet av. Rundt klokken 12 stod jeg opp.

I dag skal mamma og jeg på julemarkedet i Oslo, Jul i Vinterland. Jeg gleder meg så mye! Jeg elsker virkelig det julemarkedet, det er så koselig og magisk. Jeg skal spise churros, belgisk vaffel og drikke kakao med krem. Det blir så digg! Har du vært på Jul i Vinterland før?

Bilder fra fjorårets tur

Nå sitter jeg å kjøkkenet sammen med mamma og Tassen, katten min. Jeg starter dagen riktig og drikker en kjempegod smoothie og en god kopp med ingefær-te for halsen min. Halsen min er nemlig ganske hes og stemmen min høres absolutt ikke bra ut. Men vi satser på at ingefæren hjelper.

Etterpå skal jeg sminke meg og gjøre meg klar.

Jeg skal ha på meg dette antrekket:

Genseren  // Buksen:

Alt på bildet er fra Bubbleroom. Med min rabattkode HS10 får du hele 10% avslag på alt på Bubbleroom! Jeg har bare positive ting å si om Bubbleroom. Alt de har er i fantastisk kvalitet. Du kommer til å være kjempefornøyd!

Tusen takk for at du leste innlegget mitt! Jeg håper du likte det og finner noen fine klær på Bubbleroom. Jeg ønsker deg en fantastisk dag videre. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

BUBBLEROOM HAUL + RABATTKODE

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt! Nå er det kun 6 dager til julaften, hvor sykt er ikke det? Bubbleroom har vært så snille og sendt meg en stor julegave! Jeg bare elsker alle klærne av hele mitt hjerte! Skal vi ta en titt på hva jeg fikk?

Klærne kom i denne søte pakken. Jeg elsker posen de sender i. Det er ganske undervurdert hvor koselig det er når man bestiller klær fra nettet og posen er fin!

Den første kjolen er denne nydelige vinrøde kjolen. Den er perfekt til julaften! Den passer også perfekt til alle andre anledninger, egentlig – ikke bare jul. Jeg elsker den! Kjolen har nydelige blonder overalt, og armene er så fine. Nydelige detaljer!

Den andre kjolen er denne fantastiske kjolen, som jeg planlegger å bruke på nyttårsaften. Denne kjolen passer til alle anledninger. Bare se på detaljene! Jeg elsker denne kjolen utrolig mye! Merket er Chiara Forthi, og jeg elsker det merket. De har så mye fint og classic! Du burde virkelig sjekke det ut.

Jeg fikk også denne nydelige denim-buksen. Jeg elsker denne buksen utrolig mye! Det er fantastisk kvalitet på den, den er komfortabel og den er high-waisted. Hva er det å ikke elske? Jeg kommer til å bruke denne buksen ganske så ofte, det kan jeg love deg!

Jeg fikk også to gensere. Den første genseren er denne nydelige glitter-genseren. Den er både komfortabel og vakker, en sjelden kombinasjon! Jeg elsker den!

Den andre genseren er denne fantastiske grønne genseren. Jeg har allerede denne genseren i hvit, men jeg elsker den så høyt, så jeg bare måtte ha den i grønn også. Denne genseren er både komfortabel og stilig. Den passer til både skjørt og bukse. Du kan bruke den i alle årstider, også.

Jeg har bare positive ting å si om disse klærne jeg fikk av Bubbleroom. Bubbleroom har bare fantastiske klær. Det er utrolig bra kvalitet på alt sammen. Du kommer til å elske klærne du får når du kjøper noe derfra, uansett hva! Jeg lover deg! 

Nå har jeg en julegave til DEG! Nå kan du nemlig bruke rabattkoden min HS10 og få hele 10% rabatt når du handler! Kanskje trenger du en kjole til julaften eller nyttårsaften, men ikke funnet den perfekte kjolen enda? Ta en titt innom Bubbleroom og jeg lover deg at du finner drømmekjolen. 

Tusen takk for at du leste innlegget mitt! Jeg håper du likte det og finner noen fine klær på Bubbleroom. Jeg ønsker deg en fantastisk dag videre. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

GOD MANDAG!

Hei alle sammen! Nydelig mandag! Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin helg.

Bildet er tatt av flinkeste fotografen Daniel Millan

Jeg har ikke gjort så mye i helgen. Jeg så på masse filmer sammen med mamma, blant annet Alene Hjemme, Sex and the City, The Holiday og Love Actually. Åh, jeg elsker alle disse filmene så høyt! De gir meg så mye lykkefølelse hver eneste gang jeg ser dem. Vi koste oss med god mat og godteri. Det var en skikkelig koselig helg! 

Jeg hadde også en spa-helg. Ikke bare en spa-dag, men helg! Jeg tappet meg et bad hver dag og koste meg. Jeg har kjøpt badeskum på Normal og dette var første gang jeg prøvde det. Det ble så vellykket! Jeg storkoste meg. Jeg leste ferdig boken Viljestyrke av Dag Otto Lauritzen, og for en bra bok det er! Han er så inspirerende. Han klarer virkelig alt. Virkelig. 

På søndag fikk jeg kalendergave av mamma. Vi gir hverandre kalendergaver hver søndag i advent, og det er så koselig! I denne luken fikk jeg et fantastisk duftlys og en leppestift fra Lancome! FOR en fantastisk gave! Jeg hadde ønsket meg både dette duftlyset og den leppestiften så lenge! Mamma er så snill og god ❤️

Det har vært en fantastisk fin helg! Jeg håper dere også har kost dere masse. Jeg ønsker dere en fantastisk fin mandag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Jeg er superglad i dere alle. Og tenk, nå er det kun 8 dager til julaften! Hvor sykt er ikke det! 😍 Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

Oslotur med venner: Jul i Vinterland og eventyr

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt. 

I går var noen venner og jeg i Oslo sammen. Det var så koselig! Jeg hadde ikke vært sammen med alle vennene mine samtidig på sånn tre år, så det var skikkelig koselig. Det var de jeg gikk på ungdomsskolen med, de jeg var med. Det var så hyggelig! Det ga skikkelig ungdomsskole-vibber. Jeg har savnet det.

Vi dro først til julemarkedet i Oslo, Jul i Vinterland. Det var så koselig! Se på disse fantastiske lysene! Vi gikk gjennom denne nydelige lystunnelen og det var så koselig og magisk. Jul i Vinterland og Oslo generelt rundt juletider er magisk.

Etterpå gikk vi til en café. Jeg bestilte en kakao med krem, og den var himmelsk! Etterpå møtte vi noen venner som de jeg var med kjente. Det var hyggelig. De var skikkelig koselige mennesker alle sammen! Vi gikk litt rundt i Oslo på leting etter en restaurant å spise på, men det var fullt på mange steder. Heldigvis var det plass på Olivia og vi dro dit. Det var et superkoselig lokale! Virkelig nydelig restaurant. 

Vi snakket og koste oss. Etterpå gikk vi gjennom Karl Johan. Oslo rundt juletider er så vakkert! Det er nydelige lys overalt, masse folk i gatene og en god stemning over byen. Jeg elsker Oslo! 

Etterpå tok vi toget hjem igjen. Det var en skikkelig koselig dag i Oslo.

Har dere vært på Jul i Vinterland enda? Hvis dere ikke har vært der enda anbefaler jeg virkelig at dere drar dit. Det er så koselig der! 

Jeg håper dere får en fantastisk lørdag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr masse for meg! Jeg ønsker dere alle en nydelig dag.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

PEPPERKAKEBAKING OG JULESTEMNING

Hei alle nydelige folk! Fantastisk torsdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt. I dag våknet jeg kl halv 11. Jeg var så lykkelig når jeg våknet! Jeg hadde en fantastisk dag i går med pepperkakebaking og masse andre juleaktiviteter. Jeg var i et så godt humør når jeg våknet. Jeg hørte på musikk i noen minutter, deretter leste jeg i en ny bok jeg har startet på. I går leste jeg ferdig Alkymisten av Paulo Coelho. WOW, for en fantastisk og vakker bok det var. Jeg anbefaler alle dere å lese den. Den er virkelig helt fantastisk og magisk. Jeg tror også det er en bra bok å lese når man er en “ung voksen”, fordi boken gir så mye. Den gir så mange lærdommer, lekser og regler å leve etter.

Boken handler om Santiago, en gjetergutt som forlot familen sin for å oppdage verdenen. Han føler likevel at han vil oppleve mer. Så får han en drøm som han drømmer to ganger. Han bestemmer seg for å dra til en spåkone for å finne ut av hva denne drømmen betyr. Santiago stoler ikke helt på spåkonen og tror at hun lurer han. Men han er åpen for det hun forteller han om drømmen. Og det hun forteller er ganske stort og spennende. Hun forteller om hans historie og hva som er meningen med livet hans. Han skal nemlig finne en skatt, det er det som er meningen med livet hans. Santiago vet ikke helt hva han skal gjøre med den informasjonen. Han føler seg usikker, men han bestemmer seg senere for å dra på leting etter skatten.

På reisen hans møter han mange ting. Det er selve reisen hans som er det vakreste i boken. Santiago møter på mange mennesker, nye opplevelser, skumle hendelser og livslekser på reisen hans. Alkymisten er virkelig en magisk bok. Det er flere setninger i boken som gjorde at jeg fikk gåsehud og tårer i øynene. Du lærer så mye og får mange åpenbaringer i løpet av denne korte boken. Det høres teit ut, jeg vet, men det er en grunn til at denne boken er så kjent som den er. Boken har bare ca 200 sider og den er ganske liten og tynn. Du kan lett ha den i vesken og lese den når det passer deg. Uansett så anbefaler jeg virkelig at du leser denne boken.

Nå som jeg er ferdig med Alkymisten begynte jeg å lese Lykkeprosjektet av Rubin Gretchen. Jeg koste meg med boken i en halvtime før jeg stod opp. Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og skriver dette innlegget mens jeg drikker en god kopp te. Nå for tiden elsker jeg Four Red Fruits-te, tre sukketter og melk. Og teposen skal bare ligge i tekoppen i ca 30 sekunder. Da blir teen himmelsk! Prøv du også!

I går hadde mamma og jeg en fantastisk koselig dag sammen. I kalendergaven min i går var det pepperkakebaking. Det var så koselig! Jeg tok meg et langt bad først. Det var så digg. Jeg leste i boken min, hørte på julemusikk og slappet av med stearinlys.

Etter badet var det tid for pepperkakebaking. Mamma satte på en spilleliste med bare koselige julesanger. Vi satt oss ved kjøkkenet og lagde pepperkaker. De ble de fineste pepperkakene jeg noen gang har sett! Og de var virkelig gode også! Mamma hadde laget en pepperkakedeig, og den var så mye bedre enn den på butikken. Jeg fikk en nydelig kopp kakao med digge marshmallows. Jeg storkoste meg virkelig.

Midt i bakingen spiste vi middag. Vi spiste risengrynsgrøt. Det var så digg! Det smakte magisk og himmelsk. Det var virkelig julestemning, det kan jeg love deg!

Etter vi hadde spist gikk vi tilbake til pepperkakebakingen. Når vi var ferdig satt jeg meg i sofaen for å lese litt. Mamma kom med en kopp kakao med marshmallows til meg og jeg hadde det så bra. Etter noen minutter kom mamma, og vi satt oss i sofaen for å se på Jul i Blodfjell. Ser dere på den? Jeg elsker den serien, den er så morsom! Hva synes dere?

Ja, i går var virkelig en fantastisk dag. Jeg fikk i hvert fall julestemning. Skikkelig mye, også. Det er så deilig. Jeg elsker desember og jul. I dag skal vi pynte pepperkakene. Det blir så koselig. Jeg gleder meg.

Har dere julestemning enda?

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Tusen takk for all kjærlighet, dere er best. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

JEG HAR FÅTT REGULERING SOM 18 ÅRING

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt.

I går var en ganske så spesiell dag for meg… Jeg har nemlig fått regulering! Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Jeg er veldig glad for at jeg endelig har fått startet med det, men det føles så rart. Jeg synes det er ufattelig kleint å være 18 år gammel og gå med regulering når alle andre jeg kjenner hadde det i 7. klasse – 10. klasse, og jeg er ganske irritert og lei meg for at tannlegen min ikke oppdaget at jeg trengte regulering før…

Hvert eneste år gjennom hele oppveksten sa tannlegen min til meg at jeg ikke trengte regulering. Vi spurte til og med mange ganger, men hun sa fortsatt at “nei, det trenger du ikke”. Så kommer jeg til tannlegen ,  og nå sier hun at jeg ha det. Tennene mine har ikke forandret seg på de årene heller, så jeg skjønner ikke hva som har skjedd. Det irriterer meg faktisk ganske mye…

Jeg var ganske deppa når jeg kom hjem i går etter å ha satt på reguleringen. Jeg følte meg skikkelig rar og lei meg, faktisk, selvom det hørtes helt teit ut! Men det er nok bare sjokket. Det er jo noe som er midt i fjeset, så det hadde nesten vært rart om jeg ikke synes det var ubehagelig og rart de første dagene. Jeg må bare bli vandt til dette!

Men, i går når jeg satt på reguleringen var de utrolig flinke. Jeg hadde time kl 10:00. Når det var min tur gikk vi inn og tannlegen tok før-bilder av tennene mine. Etterpå renset de dem og gjorde dem klare for reguleringen. Jeg følte meg ganske så vakker når jeg satt i tannlegestolen med sånne her greier på tennene, sånn som dette:

Men ikke nok med det, nei! Når de fester reguleringen bruker de et blått lys, og man må ha på seg beskyttende briller. Jeg følte meg helt fantastisk nydelig der jeg satt med brillene OG de greiene i tennene. Jeg så meg selv i speilet og wow, “nytt profilbilde på Facebook”, tenker jeg! Neida, men det var ganske morsomt.

Det gjorde ikke vondt i det hele tatt å sette på reguleringen. De var virkelig flinke. Det var bare ubehagelig, egentlig. Ingen liker vel å ha masse rare instrumenter og greier i munnen sin mens tannlegene nærmest stuper hodet sitt inn i munnen din for å få et bedre syn på hva som skjer. Pluss at de henter inn andre tannleger også, så ALLE titter inn i munnen din. Og der ligger du, med beskyttende briller og føler deg ganske så ubekvem. Men ja, vi alle har vel vært der.

Når jeg kom hjem etter reguleringen var satt på lagde mamma tomatsuppe til meg, og jeg skjønte ikke helt hvordan jeg skulle spise den, det er så uvant med regulering, men det ordnet seg, og nå går det fint. Mamma skjønte at jeg ikke følte meg så bra, så hun passet på meg og vi koste oss med julefilmer og te. Hun er verdens aller beste mamma.

Én positiv ting med å ha regulering er at jeg garantert ser yngre ut og får billigere billetter på toget! Det er da ganske så bra 😋

Et bilde av tennene mine med regulering kommer senere. Stay tuned 😉

Men, har dere noen tips angående regulering? Hva skulle dere ønske dere visste før dere hadde regulering? Gjerne fortell meg deres tips, da blir jeg glad ❤️

Jeg ønsker dere en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt og støtter meg, det setter jeg stor pris på!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette