JEG SKAL FÅ REGULERING!

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt. I går var en ganske interessant dag. Jeg var nemlig hos reguleringstannlegen, for jeg skal ha regulering! 

Jeg stod opp 09:00. Jeg spratt opp av sengen, lagde meg en god kopp te, sminket me, kledde på meg og gjorde meg klar til å dra. Jeg tok en banan med meg ut døren, det var min frokost. Jeg tok på meg kåpen min, lue og votter. Det var ganske kaldt med ganske mye snø ute. Jeg gikk i snøværet til bussholdeplassen mens jeg spiste bananen min. Jeg ventet i ca 10 minutter på bussen. Jeg tenker alltid at det skal ta lenger tid å gå til bussholdeplassen fra der jeg bor, så jeg går alltid for tidlig til bussen. Det ender alltid med at jeg må sitte og vente! Haha, jeg må bli bedre på det der.

Når bussen endelig kom satt jeg meg ned, hørte på musikk og slappet av. Det var godt å komme inn i varmen. Etter 5 minutter var jeg på Jessheim Stasjon. Jeg gikk til tannlegekontoret. Jeg var tidlig dit også. Jeg satt meg ned og ventet på venterommet. Det er et ganske fint kontor!

Etter 15 minutter var det min tur. En hyggelig tannpleier hentet meg fra venterommet og inn til et rom hvor jeg skulle ta bilde av tennene mine. Når vi var ferdig med bildene gikk jeg inn på kontoret til tannlegen. Han så på tennene mine og studerte dem mens han snakket med tannpleieren. Vi alle snakket litt om regulering og hva slags jeg skulle ha. Vi avtale også når jeg skulle ha det, og det blir ganske så snart. Faktisk, veldig snart! Det blir på tirsdag! Åh, jeg gleder meg faktisk! Det blir spennende.

Når jeg var ferdig hos tannlegen gikk jeg på senteret. Jeg gikk innom mange butikker. De hadde så sinnsykt mye kult der nå, og mange bra tilbud. Black Week, vet du! Jeg fikk kjøpt mange julegaver og ting jeg trengte.

Jeg gikk også på butikken og kjøpte lønnesirup og sjokoladepålegg. Mamma og jeg har avtalt å ha amerikanske pannekaker til frokost/lunsj i morgen. Det blir digg! Jeg kjøpte også en 2020 kalender som var nydelig! Jeg måtte bare kjøpe den, jeg trenger jo en kalender uansett. Jeg kjøpte også en Bullet Journal. Jeg har bestemt at jeg skal starte med det i 2020. Jeg kjøpte også andre ting, men de kan jeg ikke vise siden det er gaver 😼 Jeg kjøpte også et par sjokoladebarer til mamma. Mamma kjøper alltid ting til meg når hun har vært på senteret, så jeg ville gjøre det samme for henne. Jeg blir alltid så glad når hun gjør det, så jeg ville gjengjelde lykken.

Når jeg var ferdig med shoppingen gikk jeg på Rema 1000 og kjøpte meg en lunsj. Jeg kjøpte Cola Zero, en banan og en Lion-sjokolade. Jeg tenkte, “jeg må jo spise Lion når jeg fortsatt kan!” Haha, det blir ikke så mye Lion med regulering, tenker jeg…

Jeg tok med lunsjen min og gikk til biblioteket. Der lånte jeg noen bøker. Jeg lånte Alkymisten av Paulo Coelho, Lykkeprosjektet av Gretchen Rubin og Viljestyrke av Dag Otto Lauritzen. Jeg startet å lese Alkymisten med en gang jeg hadde lånt den. Jeg satt meg utenfor biblioteket, spiste lunsjen min og leste i boken. Jeg ble helt oppslukt. Den er fantastisk bra.

Etter jeg hadde spist og lest litt sjekket jeg busstidene hjemover. Nå var klokken 14:30. Jeg tenkte at jeg måtte ta bussen hjem for å slippe å møte alle skolefolka som skulle ta bussen hjem fra skolen senere. Det siste jeg ville var å være på en stappfull buss. MEN, bussen var full uansett. Folk slutter jo helt foskjellig på skolen, og ja, de fleste sluttet vel 14:30, for bussen var virkelig stappfull. Smarte meg! Jaja, det gikk fint. Jeg var ganske lykkelig når jeg endelig skulle av på holdeplassen min. Jeg hadde kanskje vært lykkeligere hvis jeg bare hadde gått hjem istedenfor buss, haha!

15:00 var jeg endelig hjemme. Jeg pakket ut og satt meg med mamma på kjøkkenet. Vi snakket om dagen vår og om reguleringstannlegen og hva som skjer neste. Det blir faktisk så spennende!

Ja, i går var en ganske interessant dag. Har du hatt regulering? Har du noen tips til meg angående regulering? Hva var det du skulle ønske du hadde visst før du fikk regulering? Gjerne fortell meg dine tips i kommentarfeltet, da blir jeg ekstremt glad! 💞

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Dere er de beste leserne i verden. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

25% PÅ ALLE KJOLER HOS BUBBLEROOM

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig mandag og start på en helt ny og fin uke! Dette er også den aller siste uken i november. Nå kommer desember, og den måneden bringer mange fester og feiringer. Da trenger man kjoler! Heldig for oss har Bubbleroom 25% på ALLE KJOLER, kun i dag! Løp og kjøp dine favorittkjoler før de er utsolgt!

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Nr 4

Nr 5

Nr 6

Nr 7

Nr 8

Nr 9

Nr 10

Nr 11

Nr 12

PS: Bubbleroom har nye, fantastiske tilbud hver eneste dag gjennom hele Black Week! Ikke gå glipp av det! Happy shopping!

_

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

HELGEN MIN GJENNOM KAMERARULLEN

Hei alle sammen! Nydelig søndag! Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk helg, det har i hvert fall jeg hatt!

Fredag:

På fredag dro mamma og jeg til Charlotteneberg i Sverige. Vi hadde det så hyggelig! Vi fikk handlet masse! Les mer om min fantastiske dag i Sverige og hva vi gjorde HER.

Vi spiste på en amerkansk diner og vi fikk servert denne fantastiske burgeren. Den var virkelig helt sinnsykt god! Joe´s Diner heter restauranten, og den gir skikkelig Riverdale-vibes!

Etter vi hadde spist dro vi på shopping. Der fant jeg disse nydelige klærne.

Lørdag:

På lørdag var jeg på russeslipp-fest. Det var skikkelig hyggelig! Jeg sminket meg og fant frem antrekk. Jeg tok på meg en kul bukse og en glitter-topp. Jeg var usikker på om jeg skulle ta på meg dette smykket, så jeg tok et bilde med det for å sjekke hvordan det så ut. Jeg endte opp med å ikke ta på det smykket, men et annet et.

Jeg dro sammen med en som heter Karoline. Vi tok bussen til festen. Karoline og jeg snakket sammen og koste oss på veien til festen. Vi hadde mye å snakke om!

Når vi ankom festen fikk vi sånn “godkjent” stempel på hånden. VI fikk også nummer til garderoben. Jeg var nr 24.

Når vi var inne på festen møtte vi så mange som jeg ikke hadde sett på evigheter! Det var så hyggelig å møte dem igjen og snakke med dem. Alle er så hyggelige! Etter en halvtime kom Kawtar til festen og vi hang med henne. Vi danset og koste oss. Det var en skikkelig bra dag!

Dette er Karoline!

Søndag:

I dag har jeg vært hjemme og slappet av. Jeg har sminket meg, tatt noen bilder og gjort litt småting. Jeg har sett på Riverdale og drukket mye te og spist pepperkaker. En deilig slappe-av dag.

Meg og min søte katt, Tassen

Etterpå skal mamma og jeg spise middag mens vi ser på Farmen.

Ja, denne helgen har vært skikkelig bra! Hva har dere gjort i helgen?

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på! Dere er best. Vi snakkes i neste innlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

DAGSUTFLUKT TIL SVERIGE

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I går dro mamma og jeg på en Sverige-tur. Det var så hyggelig! Det var den beste Sverige-turen noensinne!

Vi stod opp rundt 11:30. Tassen, katten min, lå og koste seg i sengen min og jeg hadde ikke hjerte til å stå opp med en gang, han koste seg så mye! Jeg klappet han og koste han. Han er så søt!

Etter en stund med kosing stod jeg opp. Jeg gikk på kjøkkenet sammen med mamma og lagde en kopp te. Jeg tok med teen inn på rommet mitt. Nå skulle jeg sminke meg. Jeg satt på spillelisten min og startet. Jeg elsker min nye foundation! Nå bruker jeg True Match fra Lóreal. Den er skikkelig bra! Jeg tar alltid bilder mens jeg sminker meg for å se hvordan det ser ut. Jeg har gått på en smell mange ganger hvor jeg har alt for mørk sminke på, eller feil øyenskygge eller totalt mislykka kontur, så fra nå av tar jeg alltid bilder først.

Jeg drakk en smoothie mens jeg sminket meg.

Nå var jeg ferdig med sminken. Nå skulle jeg kle på meg. Jeg tok på meg skinnbuksen, genseren og kåpen fra Bubbleroom. Jeg elsker dem så høyt! De har blitt store favoritter hos meg. Akkurat nå kan du bruke rabattkoden min HS10 for å få hele 10% på hele butikken, inkludert disse favorittene mine!

Jeg tok på meg klokken min, øredobber, og armbånd. Smykker gjør virkelig en stor forskjell på et antrekk! Jeg pakket vesken min. I vesken min tok jeg med lød-lader, lader, leppestift, bind (you never know…), penger, headset og mobil.

Nå var klokken 14:00. Nå var det tid for å dra.

Vi satt oss i bilen og kjørte. Det var ganske kjipt vær ute… Det var litt trist. Planen var egentlig at vi skulle innom Karlstad, gå i gågaten og dra på restaurant. Mamma har vært i Karlstad og hun elsket det der, så vi hadde gledet oss masse, men siden det regnet og var trist vær, var det ikke så fristende å være ute og gå nå. Vi bestemte at vi heller skulle dra til Karlstad en annen dag, når det var finere vær ute. Vi kjørte heller til Charlottenberg.

Vi snakket, hørte på musikk og koste oss på veien til Sverige. Roadtrip!

Etter 2 timer var i Charlottenberg. Vi parkerte bilen, hentet en handlevogn og gikk inn på senterenet. Vi gikk forbi mange superfine butikker. Men vi var først utrolig sultne! Vi bestemte oss for å spise. Vi gikk til Joe´s Diner. Den er utrolig koselig og fin. Vi er alltid på den når vi er i Charlottenberg. Det skal være en amerikansk diner, og det er virkelig magisk å være der. Det er skikkelig Riverdale-stil. Mamma og jeg bestilte to burgere, og WOW, de var fantastisk gode! Det smakte som himmel i munnen. Det var salat-buffé der, så vi tok litt salat mens vi ventet på maten. Det var skikkelig hyggelig! De hadde også sånne søte rundstykker som man får på fly. Jeg fikk skikkelig syden-minner.

Vi satt oss ned, spiste salaten mens vi drakk Cola Zero. Etter ca 15 minutter var maten ferdig. Bare se på den digge maten! Herregud, det var så digg.

Vi koste oss kjempemye med maten. Vi trengte mat etter den lange reisen.

Vi snakket, lo og koste oss med maten. Når vi var ferdig dro vi innom de fine butikkene vi hadde sett på veien til dineren.

Vi fikk kjøpt julegaver først. De hadde så mye fint der! Når vi var ferdig med julegave-shoppingen gikk vi videre. Vi stoppet innom en smykkebutikk. De hadde mange nydelige øredobber der. Etter en grundig sjekk gjennom butikken dro vi til en klesbutikk. Vero Moda har så mye fint! Jeg fant en skikkelig nydelig rosa genser og et koselig kose-sett. Bare se hvor nydelig de er! Vero Moda, jeg elsker deg.

Vi gikk innom et par andre butikker også. BikBok, Kappahl og H&M. Jeg må kjøpe meg noen nye gensere. Alle jeg har er så gamle, og de begynner å bli slitt. Jeg gikk innom BikBok først. Der fant jeg denne superfine genseren! Jeg elsker sånn sporty stil.

Etter BikBok gikk jeg innom H&M. Der fant jeg denne genseren:

Jeg kjøpte ikke den, men jeg likte veldig godt mønsteret. Men jeg synes den er litt for lang. Jeg gikk ut av H&M og gikk  innom H&M Home. De hadde virkelig så mye fint der! Jeg ELSKET den butikken! Og gutter, dette tipset er for dere: Jeg tror jeg kan snakke for alle jenter når jeg sier at det er så mye fint der. Du kan finne skikkelig mange fine julegaver der, blant annet duftlys, tepper, kopper osv. Alle blir glad for sånne gaver!

Nå begynte det å bli sent. Senteret stengte kl 20:00, nå var klokken 19:30, og vi hadde ikke kjøpt mat eller godteri! Krise! Haha, neida, men litt… Vi fant ut at matbutikken stengte 21:00, så det gikk fint likevel. Vi kjøpte godteri først. De har virkelig så mye godt i den godteri-butikken. Jeg tok litt av alt de hadde. Jeg var ganske fornøyd med godis-shoppingen. Når vi var ferdig i godteri-butikken dro vi for å kjøpe mat.

Nå begynte vognen vår å bli ganske tung. Vi slep den rundt i butikken. Vi fikk handlet masse godt, blant annet et stort utvalg med teer. Livet er komplett! Vi fikk handlet masse andre nyttige ting også, slapp av!

Nå hadde vi handlet alt vi skulle ha og det var tid for å dra hjemover. Vi gikk i kassen, betalte, pakket og gikk mot bilen. Nå regnet det skikkelig. Etter vi hadde bært alle tingene inn i bilen og levert fra oss vognen kjørte vi hjemover. Turen hjemover går alltid så sinnsykt mye fortere enn veien til, ikke sant?

Vi koste oss med godteri og brus i bilen mens vi kjørte hjemover. Det er faktisk så hyggelig å kose seg med godteri i bilen på veien hjem. Gjør dere det også?

I går var en skikkelig fantastisk dag! Hva gjorde dere i går? Gjerne fortell meg i kommentarfeltet!

Men fortell meg, hva synes dere? Burde jeg ha kjøpt noen av de genserne jeg prøvde? 

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg setter stor pris på dere alle sammen! Tusen, tusen takk!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

MIN FØRSTE PROFESJONELLE FOTOSHOOT

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Mandag var en skikkelig spennende dag. Jeg hadde nemlig min aller første fotoshoot med profesjonelt studio og fotograf. Herregud, det var så sinnsykt gøy!

Jeg hadde avtalt med fotografen at vi skulle møtes kl 16:00 i Oslo. Mamma var så snill at hun kjørte meg. Hun er god. Vi dro hjemmefra 14:30. 

Jeg stod opp kl 10:00. Jeg hørte på litt musikk, og scrollet gjennom Tiltok. Ja, forresten, jeg har fått skikkelig dilla på TikTok. Jeg sverget nærmest til meg selv at jeg aldri skulle laste ned TikTok, men så så jeg at mange av vennene mine postet morsomme TikToks på sin private story på Snapchat, og da bestemte jeg meg for å laste den ned for å se hva som var så morsomt med appen. Og, jeg er flau for å innrømme det, men TikTok er faktisk skikkelig morsomt. Det er utrolig mange morsomme mennesker der med skikkelig kreative videoer. Nå har det nærmest blitt tradisjon at jeg sjekker TikTok hver morgen. Huff, det er ikke bra.

Etter en kort scroll gjennom TikTok gikk jeg i dusjen. Jeg hadde litt problemer med å få varmtvann, og jeg trodde et fortvilet sekund jeg måtte dusje i iskaldt vann. Men jeg fikset det, og det ble varmtvann på meg 🙂

Når jeg var ferdig i dusjen gikk jeg på kjøkkenet og tok meg en kopp varm kaffe. Digg! Jeg satt på kjøkkenet og drakk kaffen min mens seg leste gjennom e-posten min og sjekket Facebook. Når jeg var ferdig gikk jeg for å føne håret mitt.

Når håret var ferdig fønet gikk jeg inn på rommet for å sminke meg. Gud, så deilig det er å ha bryn som faktisk gjør det lett å sminke seg. Jeg var jo på Brow Rehab og fikset dem. Les om det HER. Jeg hørte på spillelisten min og koste meg mens jeg drakk kaffe. 

Nå var jeg ferdig. Vi var to timer for tidlig ute, så jeg hadde god tid. Jeg satt meg ned og satt på Netflix. Jeg drakk en smoothie mens jeg så på. Jeg hadde glemt å spise frokost. 

Etter Netflix og smoothie var det tid for å dra. Vi satt oss i bilen og kjørte til Oslo. Været var så kjipt og stusselig, men i Oslo er regnvær faktisk skikkelig nydelig. 

Nå var vi fremme. Jeg gikk ut av bilen og gikk inn til studioet. Jeg møtte fotografen. Han var utrolig hyggelig! Vi snakket litt sammen og jeg viste han antrekkene jeg hadd med. Vi avtalte hvilke antrekk vi skulle ta først. Jeg gikk inn for å skifte. Det var et skikkelig profesjonelt studio med sminkelys og alt sammen i garderoben. Skikkelig bra. 

Etter jeg hadde skiftet gikk jeg ut igjen til studioet. Han forklate meg hvordan jeg skulle posere og viste meg bilder som forslag, og jeg gjorde mitt beste for å etterligne dem. Daniel, fotografen, var skikkelig flink og lærte meg mange ting med posering. Han var også veldig flink til å forklare og hjelpe meg når jeg ikke skjønte helt hvordan jeg skulle posere. Han viste meg bildene han tok underveis for å sjekke om jeg var fornøyd, og det var jeg absolutt! Bildene ble utrolig bra, jeg gleder meg så vært til dere kan se dem! Jeg var litt unkomfertabel med noen av poseringene, for jeg hadde ikke gjort dem før, og jeg følte meg ganske teit, men det var jo de bildene som ble aller best! Men det er som de sier: det er utenfor komfortsonen man vokser. 

Dene opplevelsen var skikkelig gøy. Jeg lærte masse. For en fantastisk bra dag det var! Jeg gleder meg så mye til dere kan se bildene. 

Jeg ønsker deg en kjempefin torsdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det setter jeg stor pris på, Tusen takk for alle støtte og kjærlighet. Dere er best. Jeg er veldig glad i dere alle! 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

ET INNBLIKK I MIN HVERDAG

Hei alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fantastisk tirsdag så langt. Min tirsdag har vært ganske koselig og avslappende.

Jeg våknet kl 10:00. Jeg hørte på musikk og sjekket mine sosiale medier. Jeg har fått helt dilla på TikTok, så jeg sjekket den appen også. Jeg sverget til meg selv at jeg aldri skulle laste ned TikTok, men så så jeg at mange av vennene mine postet så morsomme TikTok-videoer på deres private Snapchat-Story, så da bestemte jeg meg for å laste ned appen og se hva som var så spesielt med den. Nå er jeg helt obsessed! Det er så mange morsomme og bra videoer der! Har dere TikTok?

Etter en halvtime stod jeg opp. Jeg gikk på kjøkkenet, klappet katten min, Tassen, og lagde meg en kopp te. Vi har vært uten te i noen dager, så det var deilig å endelig ha te på morgenen igjen. Jeg tar teen min med tre suketter og melk. Min favoritt-te for tiden er Forest Fruit. Jeg satt meg ned med min deilige kopp te på kjøkkenbordet og tok frem Macen. Jeg skrev et par blogginnlegg og svarte på e-post mens jeg hørte på radioen. Det var en skikkelig fin morgen!

Så kom mamma inn på kjøkkenet. Vi satt oss der sammen. Tassen var også der og ville ha kos. Vi snakket og koste oss mens vi så på hoteller i Oslo. Det hadde vært så gøy å dra på hotell i Oslo i desember. Da kan man dra på julemarkedet, restaurant, spa og kose seg skikkelig i Oslo, vår fantastiske by. Det hadde vært magisk!

Nå var klokken 15:00. Jeg gikk inn på rommet for å se på Netflix. Jeg tok med meg en kopp te. Jeg elsker virkelig te. Te er en stor glede i hverdagen min. Jeg satte på serien “The End Of The F****ing World”. Haha, den serien er skikkelig morsom! Jeg må le. Jeg elsker den! Alyssa og James er veldig søte sammen. Jeg er snart ferdig med sesong 2, og jeg gruer meg! Jeg vil ikke at den skal ta slutt… Jeg bestemte meg for å se på noe annet. Jeg gikk over til filmer og så hva som var nytt. Det er sinnsykt mange bra filmer på Netflix nå! Utrolig mange! Jeg gleder meg til å se alle. Nå startet jeg å se Now You See Me. Gud, for en fantastisk bra film! Jeg digger den! Netflix har 2-eren også, så det blir skikkelig maraton snart!

Mamma kom inn på rommet mitt med lunsj, hun er så snill! Kjempedigg brød med leverpostei og agurk. Herregud, det var nydelig. Hun kom også inn til meg med noe annet. Hun ba meg lukke øynene. Når jeg åpnet de hadde hun hengt opp en julestjerne i vinduet mitt! Så utrolig glad jeg ble! Jeg elsker jul og alt med julepynt. Vi har aldri startet så tidlig med julepynt som nå, men det er helt greit for meg.

Jeg koste meg med lunsjen min mens jeg så på filmen.

Vi skal spise skikkelig digg middag i dag. Vi skal spise kylling og stekte grønnsaker. Min favoritt. Det er virkelig så digg! Vi har avtalt at vi skal se en julefilm også som heter Marry Me At Christmas. Den går på TV 18:30, se den du også! Det er en Hallmark-film, og Hallmark har virkelig fantastiske koselige julefilmer. De går på TV hver dag fremover! Det er fantastisk, det! Jeg elsker virkelig julen og alt som følger med. Jeg gleder meg så ufattelig mye til desember. Da blir det pepperkakebaking, kakebaking og alt sammen HVER ENESTE DAG. Pluss kakao med krem. Gud, jeg kan nesten ikke vente! Julemarked, café, venneturer til Oslo, kvalitetstid med familien og alt sammen. Det blir så bra.

Fortell meg, hva har du gjort denne fantastiske tirsdagen?

Nå skal jeg se ferdig filmen Now You See Me. Jeg gleder meg! Vi snakkes i enste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

JEG FIKSET MINE ØYENBRYN HOS BROW REHAB

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! For noen dager siden fikset jeg bryna mine hos Brow Rehab. Jeg spurte dere hvor det var best å gjøre det, og alle svarte Brow Rehab. Jeg dro, og jeg er superfornøyd!

Jeg tok med meg bestevenninnen min Sarah til Oslo. Vi tok toget kl 12:00 og snakket hele togturen. Jeg er så glad jeg har en venn som henne, hun er fantastisk. Og det er så snilt av henne at hun ble med til Oslo! Klokken 12:45 ankom vi Nationaltheatret. Vi skulle gå derfra. Ingen av oss visste hvor det var, så vi satte på Google Maps og fulgte etter den. Vi hadde ingen problemer med å komme frem. 

Nå var vi på Brow Rehab. Jeg hilste på Mia, hun som skulle fikse bryna mine. Sarah ventet. Det var et skikkelig fint lokale! Utrolig fint. 

Mia sa at jeg skulle sette meg i stolen og lene meg bakover. Jeg gjorde det. Hun spurte hva slags bryn jeg hadde ønske om, og jeg viste henne bilde. Jeg fortalte også at jeg ikke hadde nappet bryna på tre år. Hun så litt sjokkert ut, haha. 

Så startet vi. Hun begynte med å legge farge på bryna. Deretter vokset hun dem. Etterpå nappet hun. Når jeg var ferdig var det ikke et eneste hårstrå som ikke var der det skulle være. Alt var perfekt gjort! Jeg ble kjempefornøyd. Til å ikke ha fine bryn på tre år, til å ha skikkelig fine øyenbryn var en deilig følelse! Herregud, den beste følelsen. Det er så sinnsykt deilig. Jeg anbefaler alle å stikke innom Brow Rehab hvis du vil ha skikkelig «on flesk» øyenbryn. Jeg skal «treat myself» til en behandling hver gang jeg trenger det, fordi wow, jeg elsker bare følelsen av å ha fine bryn. 

Dette bildet tok jeg når jeg var ferdig

Her er et før og etter-bilde. Se hvor stygge de var før! Herregud, det er flaut! Neida, men det er en utrolig fin følelse å ha bryna på stell. Når jeg så bildet først trodde jeg det ikke var mine bryn. Det minnet meg om da jeg var 12 år gammel. Haha! Nå er vi 18 år gammel og må ha litt bedre bryn, synes jeg. Og nå har jeg det! 

Behandling tok ca 30 minutter. Når jeg var ferdig dro Sarah og jeg til Aker Brygge og spiste pizza på Peppes Pizza. Pizzaen var skikkelig god! Servitøren vår var skikkelig hyggelig og flink. Det var utrolig koselig. Vi snakket, spiste pizza og drakk Cola og Sprite med isbiter. For en fantastisk dag det var!

Hele antrekket mitt er fra Bubbleroom. Bruk rabattkoden min HS10 for å få hele 10% rabatt på hele nettsiden! Det blir ikke bedre enn det! Gå og kjøp deg selv noen fine førjuls-gaver, dere fortjener det!

Kjøp skinnbuksen min HER:

Kjøp genseren min HER:

Når vi var ferdig gikk vi på eventyr i Oslo. Vi bare begynte å gå. Vi visste ikke hvor vi gikk, vi bare gikk. Til slutt endte vi opp i en ballkjolebutikk. Den var skikkelig fin! De hadde så mye nydelig. Vi snakket om vårt skoleball i 10.klasse og hvordan det var. Det er så hyggelig å snakke om minner sammen med Sarah. Vi har så mange koselige og bra minner sammen. Vi gikk gjennom butikken og så på alle kjolene. Etter en grundig sjekk gjennom kjolene gikk vi ut fra butikken.

Vi satt på Google Maps for å se hvor vi var. Vi var bare tre minutter fra Oslo S, så vi bestemte oss for å gå til Oslo S for å ta toget hjemover. Når vi var ved Oslo S sa Sarah at det var så rart at vi aldri tok bilder sammen, og da bestemte vi oss for å ta et bilde foran Oslo S, haha. Vi ville ha med en bra bakgrunn, men det ble ikke helt sånn, haha!

Tusen takk til alle som foreslo Brow Rehab, jeg er storfornøyd! Tusen, tusen takk. Og tusen takk for at du leste innlegget mitt og støtter meg, det setter jeg enrotmt stor pris på. Dere er best. Tusen takk for alt sammen <3 

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

DET SNØR

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig fredag! I dag er en ganske spesiell dag, det snør nemlig!

Åh Gud, jeg liker egentlig ikke snø i det hele tatt, men i dag var det faktisk ganske koselig. Mamma vekket meg med en kopp te og stearinlys og fortalte meg at det snødde ute. Hun tok opp gardinen og wow, det var skikkelig mye snø også! Det var utrolig hyggelig å våkne til så nydelig snø ut av vinduet. Det ser ut som et postkort!

Vi alle vet hvor utrolig kaldt det blir i Norge på vinteren, og da er det viktig å ha varme klær. Heldig for dere har jeg en rabattkode fra Bubbleroom som gir dere 10% avslag på hele nettsiden! Her kan du finne skikkelig varme kåper og gensere, slik som disse:

Bruk koden min “HS10” og kjøp deg noen skikkelig varme og fine klær fra Bubbleroom. Du fortjener det! ❤️ 

Link til kåpen min HER:

Link til genseren min HER:

Hva skal dere gjøre i helgen? Gjerne fortell meg dine planer i kommentarfeltet ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

BUBBLEROOM RABATTKODE / lookbook og bildedryss

Reklame | Bubbleroom

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dagen deres er like nydelig som dere er.

Bubbleroom har vært så snille og sendt meg noen nydelige klær! Jeg elsker klærne virkelig. Og… (drumroll please)… Jeg har en førjulsgave… til dere! Jeg har nemlig en kode til dere som gir dere 10% avslag på hele nettsiden! Bruk koden min HS10 og kjøp dere noen nydelige julegaver til dere selv. Ærlig talt, dere fortjener det!

Dette skjørtet og denne genseren elsker jeg virkelig. Denne sesongen har jeg forlatt mine kjære bukser og heller gått for skjørt og strømpebukse. Jeg trodde aldri jeg skulle bli en av de som brukte skjørt på vinteren, men nå har jeg altså blitt det – og jeg elsker det! Det er så gøy. Jeg føler meg litt “fashion” der jeg går med mine svarte strømpebukser, svart skjørt, kåpe og mine høye, svarte støvletter. Forresten så har jeg begynt å bruke høyhælte sko! Det trodde jeg aldri kom til å skje, men nå har jeg endelig funnet et par sko med heler som jeg faktisk klarer å gå i. Hvor gøy er ikke det!

Åh, også er det denne genseren. Denne nydelige, nydelige genseren. Den er så søt og så god, og så myk! Bare se på halsen! Jeg elsker den. Fargen er helt nydelig, og genseren passer egentlig til alt. Både til skjørt og til bukse. Elsk på den! Pluss at den er ganske varm, og det er alltid et plusspoeng i kalde, kalde Norge.

HVOR fin er ikke denne kåpen? Den er helt nydelig. I tillegg er stoffet 50% ull, og det er helt perfekt nå. Vi alle vet jo hvor ufattelig kaldt det blir i Norge på vinteren, våren og til og med høsten. Faktisk, den eneste årstiden man ikke kan bruke denne kåpen er om sommeren. Hvor sjeldent er det ikke at man finner en kåpe man kan bruke i 3 av 4 årstider? Også er den så utrolig vakker! Bare se på hendene! Denne kåpen er virkelig et kupp. Løp og kjøp!

Jeg er storfornøyd med alle klærne jeg fikk fra Bubbleroom. Kvaliteten på klærne er helt fantastisk. Jeg har faktisk ikke vært borti så bra kvalitet før. Jeg kommer i hvert fall til å handle på Bubbleroom fremover!

Gå inn på nettsiden deres HER og sjekk ut utvalget deres. De har virkelig klær til enhver anledning, så gå og sjekk det ut! Husk å bruk koden min HS10 for 10% avslag! Gjerne send meg et bilde på Instagram av deg i de nye klærne dine fra Bubbleroom, det gleder jeg meg til å se.

Jeg ønsker dere alle en nydelig dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du likte det og vil fortsette å følge bloggen min og mine andre sosiale medier. Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

HVA HAR JEG PÅ TELEFONEN MIN?

Hei alle sammen! Nydelig mandag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I dette innlegget skal jeg gi dere en liten sniktitt i telefonen min. Hva slags apper jeg har, mine siste meldinger og slikt. Dette blir spennende!

Ca så mye tid bruker jeg på telefonen hver dag:

Slik ser mobilen min ut når man skal inn på den:

Jeg elsker bakgrunnsbildet mitt! Det gir meg så koselige vibes. Elsk på det!

Og slik ser mobilen min ut når man har kommet inn på den.

Appene jeg bruker mest er Snapchat, Messenger, Instagram og Spotify. Det er derfor de ligger på første rad der, så de er lett å få tak i.

I mappene finner du Finans-mappen først. Alt i denne appen er ikke finans-relatert, men iPhone gjorde sånn at mappen ble kalt det, og jeg har ikke giddet å bytte navn.

Vipps, Mobilbank, RuterBillett, Wallet, Vy, RuterReise, Æ, Big Bite, Jessheim Storsenter, Mattilbud, Too Good To Go og McDonalds: Disse appene er utrolig smarte å ha! Det er alltid smart å ha disse appene. Plutselig trenger du transport et eller annet sted, og da er det smart å ha Ruter-appene og Vy. Hvis du er sulten og har lyst på noe digg, er Too Good To Go og McDonalds smart å ha.

I

I neste mappe finner vi Sosialt. Dette er de sosiale medier-appene jeg har.

Gmail, Facebook, Twitter, Sideadministrasjon, Pinterest, Cleaner, Whatsapp og Hold: Jeg elsker Pinterest. Virkelig ELSKER den. Jeg finner så mye inspirasjon og glede i den appen. Du burde absolutt laste den ned.

Sideadministrasjon er den appen jeg bruker til å administrere Facebook-siden min Henni Sherin. Denne appen er genial å ha.

Cleaner er en app designet for å ha kontroll på Instagram-profilen din. Jeg bruker den til å avfølge spøkelsesfølgere eller uaktive brukere.

WhatsApp bruker jeg for å holde kontakt med venner fra utlandet. WhatsApp er en genial app til dette.

Hold bruker jeg for å tjene poeng når jeg ikke bruker telefonen. Du får rabatter og gratis ting hvis du holder deg unna telefonen din. Genial app!

Neste mappen er Bilde og video, aka redigerings-mappen min. Her er alle appene jeg bruker for å redigere bildene mine.

Airbrush og Facetune 2 er apper man bruker for å redigere vekk urenheter i fjeset eller smoothe huden. Skjønnhets-apper, med andre ord. Men du kan også bruke dem til å redigere farger klarere, få detaljer, hvitere bakgrunn osv. Jeg elsker å bruke alle disse tingene, Facetune 2 er genial til det. Jeg vet man kan bruke Snapseed til det samme, men i mange tilfeller liker jeg Facetune 2 mye bedre.

Snapseed bruker jeg til mange ting, men oftest for å redigere vekk det jeg ikke ønsker i et bilde. Feks hvis det er en bil jeg ikke vil ha med i bildet, redigerer jeg den vekk ved hjelp av Snapseed.

VSCO elsker jeg! Jeg bruker VSCO til filter.

StoryLuxe er en superfin app! Den er veldig lik Unfold, bare gratis!

HUJI er en app jeg bruker få ganger, egentlig. Jeg liker ikke så godt filteret, men den kan være utrolig fin på sommeren.

RNI Films bruker jeg til å redigere kontraster og skygge. Jeg elsker denne appen.

UNUM bruker jeg til å planlegge feeden min på Instagram.

Den siste appen i mappen er Canon CameraConnect. Den er genial å ha. Den overfører bildene fra kameraet til mobilen min.

Neste mappe heter Smart, og her finner man rett og slett smarte apper.

Google Oversetter er alltid smart å ha.

Spellchecker er en app jeg bruker for å se etter skrivefeil når jeg skriver på engelsk. Denne appen fanger opp alle små feil og retter dem for deg. Det er superenkelt og tar ett minutt. Man lærer også mye mer om grammatikk.

IG LineBreaker bruker jeg til å få mellomrom på bildetekstene mine på Instagram. Sånn som dette:

HP Smart bruker jeg for å koble skriveren vår opp til mobilen slik at jeg kan skrive ut via telefonen. Det er superenkelt!

Kalkulator er alltid genialt å ha.

Duolingo bruker jeg for å lære språk. Akkurat nå lærer jeg tyrkisk.

Google Assistant er en smart app å ha. Den er nesten som Siri på iPhone.

Google Analytics bruker jeg for å holde styr på statistikken min på bloggen.

I den siste mappen er det bare apper som Apple har som man ikke får sletta eller som jeg ikke bruker.

❤️

Ja! Det var det jeg hadde på telefonen min! Jeg håper du likte innlegget mitt og synes det var interessant. Hva er din favoritt-app på telefonen din?

Jeg ønsker dere en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Har du tips til hva slags innlegg jeg kan skrive neste? Fortell meg dine tips i kommentarfeltet!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette