SKUMMEL OPPLEVELSE I SKOGEN… er skogen forhekset?

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag så langt.

I går skjedde det noe utrolig rart mens jeg gikk i skogen… Jeg har aldri opplevd det før, og det var skikkelig spesielt hele greia. Jeg har snakket med fler om det som skjedde, og de sier at de også har opplevd det samme, i den samme skogen! 😱

Okey, så jeg gikk tur. Samme turen som jeg alltid går. Jeg er godt kjent i den løypen. Men i går når jeg gikk der føles alt så annerledes. Jeg vet ikke hvorfor, men ingenting virket kjent! Jeg gikk på samme løypen som alltid, men til slutt måte jeg stoppe opp og se meg om, for jeg kjente meg virkelig ikke igjen. Alt var annerledes! Trærne, skogen, løypen, energien… alt sammen! Det virket nesten som om trærne hadde flyttet på seg og løypen hadde blitt flyttet. Det var så ufattelig rart og spesielt!

Jeg fortsatte å gå, for jeg visste jo at jeg hadde gått her før, jeg hadde jo ikke gått en annen vei. Jeg fortsatte samme veien og jeg kjente meg absolutt ikke igjenhele turen! Alt sammen var helt annerledes. Jeg følte meg så rar og ute av det, jeg forstod virkelig ikke hvordan det var mulig å kjenne seg så utenfor og fortapt i en skog man har gått i hundrevis av ganger før! Jeg følte virkelig at skogen tullet litt med meg. Det var så rar energi der også…

Løypen føles lenger også, jeg følte det som jeg aldri kom frem… Noe så ufattelig spesielt…

Når jeg kom hjem snakket jeg med mamma om det, og hun sa at hun også hadde opplevd dette før, og hadde venner som også har opplevd det samme, i den samme skogen!

Så da er spørsmålet, er denne skogen forhekset? Er dette den måten skogen tuller litt med oss rundt Halloween for å skremme oss? Haha, det hadde vært litt kult om den var det.

Men nå er jeg så spent på å vite om du har opplevd dette før! Hvis du har det, gjerne fortell meg din opplevelse av det i kommentarfeltet. Jeg vil gjerne vite og lære mer om hvorfor dette skjedde.

Jeg håper du likte innlegget mitt! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste blogginnlegg! Jeg håper dere har en fantastisk dag videre.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

TING SOM INSPIRERER MEG

Hei alle sammen! Nydelig mandag! Jeg håper dagen deres er like fantastisk som dere er.

Dette innlegget skal handle om ting og mennesker som inspirerer meg. Det er viktig med inspirasjon, og noen ganger vet man ikke helt hvor man skal lete for å finne det, men her har jeg laget en liste med idéer til hvor du kan finne det. Mye lettere, ikke sant?

En ting som virkelig inspirerer meg er å se hvordan andre lykkes med det de jobber med, spesielt hvis de jobber i samme gren som meg. Jeg synes det er skikkelig fantastisk å se at de klarte det, lære hvordan de klarte det og hva de gjorde for å oppnå den suksessen de har. Det er mange som blir sjalu, men prøv å ikke bli det. Prøv å jobb med deg selv til å ikke bli sjalu på andre, selvom de har det du også ønsker deg. Nå skal jeg fortelle deg en hemmelighet, og det er at verden er stor nok til at alle kan få drømmene sine oppfylt. Det er plass til alle i denne verdenen, så ikke bli sjalu hvis noen har det du ønsker deg, for gjett hva! Det er plass til deg også!

Mamma inspirerer meg utrolig mye. Hun er helt fantastisk. Hun har vært gjennom mye i livet, men hun er så ufattelig sterk og hun lar ingenting stoppe henne eller stå i veien for henne. Alt hun bestemmer seg for å gjøre, klarer hun. Hun har en indre styrke jeg aldri har sett maken til før. Hun jobber hardt og hun er virkelig en rollemodell. Hun er ufattelig intelligent, vakker, snill, god, omtenksom og rett og slett det beste menneske jeg kjenner. Hun er min helt.

Vennene mine og familien min inspirerer meg på så mange måter. Jeg blir inspirert av hvordan de er som mennesker hvor snille og gode de er og den indre styrken deres. Jeg blir inspirert av kjærligheten de har i hjertet sitt og hvordan de ser på verden. Alle har forskjellig syn på verden, alle er forskjellig mennesker med forskjellig følelser og jeg blir så inspirert av dem alle. De er så smarte og jeg setter så stor pris på alle. Jeg lærer utrolig mye av dem og jeg er evig takknemlig for at jeg har så gode venner og familie som jeg har.

Jeg finner inspirasjon egentlig overalt. Jeg ser tilfeldige mennesker på gaten i Oslo, på toget, i en kafé eller rett og slett bare går forbi dem. Jeg studerer dem. Jeg legger merke til hvordan stil de har, hvordan de oppfører seg og forestiller meg hva slags liv de har. Jeg blir inspirert av alle mennesker jeg møter. Det kan være så enkelt som hva slags klær de har på seg, hvordan de går eller hvordan selvtillit de har. Alle mennesker har noe spesielt ved seg, og jeg husker alltid minst én ting om hvert eneste menneske jeg har møtt. Så hvis du tror at ingen bryr seg om deg eller legger merke til deg, så tenk igjen. Det er alltid noen som legger merke til deg og finner inspirasjon fra hva slags menneske du er. Du betyr noe for denne verdenen og du er viktig. Aldri glem det.

Pinterest er også en stor inspirasjons-kilde for meg. Det strømmer av fantastiske sitater og sterke bilder som gjør stort inntrykk på meg. Hver morgen pleier jeg å sjekke Pinterest, se på bildene og sitatene og drømme meg vekk i bildene og få indre styrke av sitatene.

Jeg finner inspirasjon av filmer, bøker og serier også. Som sagt tidligere finner jeg inspirasjon overalt. Det er alltid minst én karakter som setter et positivt inntrykk på meg. Jeg finner styrke og inspirasjon av dem, selvom de er oppdiktede karakter. Man finner inspirasjon overalt! Prøv å åpne øynene dine og let etter det, og etter hvert vil det komme naturlig for deg. Du også kommer til å finne inspirasjon overalt.

Jeg håper du likte innlegget mitt og fant litt inspirasjon og idéer til hvor du kan finne det.

Jeg håper dere har en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

VERDENS FINESTE SØNDAG: digg brunch, koselig kinokveld og bildedryss!

Hei alle sammen! Nydelig mandag og start på uken! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I går var en fantastisk dag! Jeg hadde kanskje den aller beste dagen på lenge! Det var så utrolig koselig.

Det var så nydelig vær ute i går, så mamma og jeg bestemte oss for å finne på noe sammen, men vi visste ikke helt hva vi ville gjøre. Vi spiste en deilig brunch med varme rundstykker, iskald Cola, te og eggerøre mens vi snakket sammen, koste oss og tenkte på hva vi ville finne på. Sjekk ut Instagram-storyen min for videoer HER.

Mamma forslo tur i skogen, men jeg synes jeg var alt for pyntet til det, jeg gikk jo i skjørt, strømpebukse og genser. Ikke skogen i dag, haha!

Vi tenkte lenge på hva vi ønsket å gjøre, og så kom mamma på den geniale idéen om å dra på kino! Vi studerte kinoprogrammet og fant ut hvilken film vi ønsket å se. Både mamma og jeg elsker Maleficent, og nå har det kommet en toer, som gikk på kino i går, så vi bestemte os for å se den.

Kinoen startet ikke før kl 18:00, så vi hadde god tid. Vi bestemte oss for å spise middag før vi dro.

Middagen var så utrolig hyggelig! Mamma er så flink til å skape hygge, hun tente lys og satt på den fineste middags-musikken og dekket på så fint. Det var så hyggelig. Vi snakket, spiste hjemmelaget hønsefrikassé og drakk iskald Cola med isbiter. Til dessert spiste vi hjemmelaget sjokoladepudding med krem. Sjekk ut Instagram-storyen min HER hvis du vil se video.

Nå begynte vi å få litt dårlig tid, så vi spiste opp og kjørte til kinoen. Vi parkerte bilen, dro inn for å kjøpe popcorn og brus og deretter gikk vi inn i kinosalen. Vi hadde perfekte seter! Vi så skjermen nydelig og alt var perfekt.

Min nydelige mamma. Gå og følg henne på Instagram @tonesemjacobsen <3

Herregud, Maleficent 2 var en fantastisk bra film. Den var bedre enn eneren, som sjeldent er tilfellet. Filmen var magisk, og det var noe helt spesielt å se den på kino isteden for hjemme. Alle lydene ble forsterket og man følte virkelig at man så filmen på en helt annen måte. Jeg elsker å dra på kino, det er så hyggelig.

Vi satt i våre perfekte seter, drakk Cola, spiste popcorn og sjokolade mens vi nøt filmen. FOR en nydelig dag.

Når filmen var ferdig kjørte vi hjemover. Vi tok med popcornet og spiste det hjemme mens vi så på Farmen. Vi spiste litt oppvarmet hønsefrikassé og spiste resten av sjokoladen og popcornet mens vi drakk Cola med isbiter. Jeg spiste litt Dream-is i tillegg. For en perfekt slutt på uken!

Forresten så elsker jeg dette antrekket! Det er min nye absolutte favoritt. Jeg har aldri brukt skjørt og strømpebukse til hverdags før, men jeg elsket det. Det skal jeg gjøre oftere.

Det var vært en fantastisk søndag! Men fortell meg, hva har du gjort denne helgen? Fortell meg i kommentarfeltet ❤️

Jeg håper dere har en fantastisk mandag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

MINE FAVORITTER DENNE UKEN

Hei alle sammen! Nydelig søndag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. Dagens blogginnlegg skal handle om mine favoritter denne uken.

Film: Bohemian Rhapsody: jeg tuller ikke når jeg sier at denne filmen forandret livet mitt. Dette er virkelig verdens aller, aller beste film. Jeg trodde jeg hadde sett noen ganske bra filmer før, men etter å ha sett denne filmen er oppfatningen min av en “bra film” helt annerledes. Ingen filmer jeg har sett har klart å i det hele tatt måle seg med denne filmen. Jeg fikk et helt nytt inntrykk av Queen og alle sangene deres. Jeg ble inspirert på alle måter, både av sangene deres og selve bandet i seg selv. Jeg håper virkelig du ser denne filmen. Jeg kan nesten love deg at filmen kommer til å forandre livet ditt også. Virkelig, denne filmen… Det finnes ikke nok ord i verden for å forklare hvor bra den er.

Sang: Bohemian Rhapsody: Jeg elsker denne sangen. Jeg har fått et helt nytt inntrykk av sangen etter filmen, og jeg elsker denne sangen høyere enn alt akkurat nå. Egentlig, alle sangene til Queen er på repeat for tiden.

Fritid: Jeg har begynt å elske å gå turer i skogen. Jeg elsker å høre på musikk, gå nye steder i skogen, oppleve naturen og nyte omgivelsene mens tankene flyr. Jeg storkoser meg i skogen.

Dessert: Jeg elsker Dream-isen. Mamma kjøpte den til oss for helg-kos, og jeg elsker den virkelig. Mer nå enn noen gang. Den smaker helt himmelsk.

Bakevarer: SCONES! Åh, jeg elsker scones. Jeg bakte det for første gang på mandag og det var virkelig utrolig digg. Les mer om det HER.

Bok: Skyggesøsteren – Lucinda Riley: Jeg elsker Lucinda Riley og alle bøkene hun skriver er egentlig fantastisk bra alle sammen. Denne boken er ikke den beste jeg har lest, men den er fortsatt i topplisten min.

Ukeblad: Det Nye. Jeg elsker Det Nye. Bladet inneholder alt! Man får skikkelig inspirasjon av det bladet. Jeg har abonnement og jeg elsker å få den i postkassen. Det er virkelig et høydepunkt i måneden.

I klesskapet: Nå for tiden elsker jeg den nye Levis buksen min med en rosa Polo-genser til. Det er mitt favoritt-antrekk for tiden.

På badet: Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Den er virkelig fantastisk bra.  Den gir huden skikkelig fuktighet og det er viktig å ha, spesielt i høsten og vinteren. Jeg anbefaler virkelig denne kremen!

Det var mine favoritter denne uken! Jeg håper dere likte innlegget mitt og fant noen nye favoritter dere også. Hva er deres favoritt denne uken? Fortell meg i kommentarfeltet!

Jeg håper dere har en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

STORYTIME: Verdens ALLER flaueste kveld!

Hei alle sammen! Nydelig lørdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I går var den aller flaueste dagen i hele mitt liv. Gud, det var helt sinnSYKT flaut faktisk. Jeg gruer meg til å skrive hele historien, for den er så sinnsykt pinlig, men jeg liker å lese slike flaue historier på andres blogger. Jeg håper dere får en skikkelig latterkrampe.

Okei, så det hele startet i går formiddag. Jeg skulle på en Halloween fest senere på kvelden og man måtte kle seg ut, ellers kom man ikke inn, stod det i brosjyren. Jeg stressa egentlig litt med å finne kostyme dagene før festen, fordi jeg trodde at man MÅTTE ha det, ellers kom man ikke inn! som det stod. Jeg lette overalt på Finn.no og Tise etter kostymer, men ingen hadde noe. Til slutt kom mamma på en genial idé om hva jeg kunne kle meg ut som. Det var virkelig et fantastisk kostyme.

Jeg brukte hele den dagen på å forberede kostymet. Jeg hadde kjøpt inn et smykke, sko og noen øredobber bare for kostymets skyld dagen før, og nå satt jeg i sminkestolen og skulle sminke meg riktig til kostymet mitt. Jeg så på mange YouTube videoer for å finne den riktige teknikken til sminke-looken og jeg brukte lang tid. Jeg fikk det ikke til, så mamma endte opp med å sminke meg. Hun gjorde en fantastisk jobb! Jeg har aldri sett så bra sminke før, noen gang. Sminken passet perfekt til kostymet og hva jeg skulle kle meg ut som.

Kostymet mitt var virkelig et fantastisk syn. Jeg hadde alt til kostymet. Det var 100% fullført, med hansker, sko og alt sammen. Hvis dette hadde vært en annen anledning, hadde kostymet mitt vært helt perfekt.

Men, nå kommer det flaue. Og du lurer sikker på hva jeg kledde meg ut som, og jeg kommer til det nå. Husk at dette var et kostyme-party, og det stod i brosjyren at man måtte kle seg ut, ellers kom man ikke inn, og jeg tok dette selvfølgelig helt seriøst.

Jeg hadde hansker, øredobber, halskjede, FJÆR I HÅRET, PLUSS fjær rundt meg!

Kostymet mitt var Great Gatsby inspirert. Jeg hadde perfeksjonert looken, virkelig. Kostymet var helt perfekt og jeg elsket det.

Rundt kl 20:00 dro vi for å hente bestevennen min, Kawtar. Mamma skulle kjøre oss til festen. Vi hentet henne og snakket og koste oss i bilen på veien til festen. Festen lå litt langt unna, og først skulle egentlig Kawtar og jeg ta toget dit, men mamma sa hun kunne kjøre oss, og nå i ettertid er jeg evig takknemlig for det.

Etter ca 20 minutter med kjøring ankom vi festen. Men, til min store overraskelse var ingen i kostyme! ABSOLUTT INGEN VAR I KOSTYME! Vi hadde ikke gått ut av bilen enda, men det stod mange utenfor og ingen var i kostyme. Det var et par som hadde på seg muse-ører eller katte-ører, men utenom det var faktisk ingen i kostyme. Gud, jeg har aldri vært så flau før i hele mitt liv. Her stod jeg, fullt påkledd i kostyme fra topp til tå, alle detaljer var tenkt på og ingen andre, absolutt ingen andre hadde det samme.

Jeg fikk helt sjokk. Mamma og Kawtar prøvde å hype meg opp med å si at det spilte ingen rolle, at jeg var kul som jeg var og at jeg kom til å være “the belle of the ball”, men seriøst, det var det siste jeg ville! Jeg ville absolutt ikke være den eneste i kostyme og skille meg ut på den måten. Jeg fikk helt sjokk og visste helt ærlig ikke hva jeg skulle gjøre. Mamma og Kawtar sa at det gikk helt fint og at nå bare går vi ut av bilen og koser oss, men jeg klarte ikke. Jeg klarte ikke, I DET HELE TATT. Jeg ble så fortvilet at jeg begynte å gråte, og det var vel da Kawtar og mamma forstod. Jeg sa at jeg måtte dra hjem og skifte, ellers kom jeg ikke til å gå inn på festen. Det var ingen måte jeg kom til å gå inn i den festen utenom å skifte. Stakkars Kawtar og mamma ble litt fortvilet, men de ble med å kjøre hjem for å skifte. Jeg sa til Kawtar at hun bare måtte gå ut av bilen og gå inn på festen hvis hun ville, så kunne vi møtes der senere, men hun ville bli med hjem. Hun er så snill og god, hun er virkelig en fantastisk bestevenn. Jeg er så heldig som har henne.

Vi kjørte hjem i full fart og når vi endelig var hjemme skiftet jeg så fort jeg bare kunne. Som du ser på bildet hadde vi festet håret mitt skikkelig godt og de fjærene i håret var nesten festet med lim, så det var jo umulig å få dem ut! Men etter en lang stund med streving fikk vi dem endelig ut.

Jeg slo ut håret, tok av alle smykkene og øredobbene og tok på meg en svart skinnbukse, en svart topp og en rød skinnjakke. Fra nå av var jeg Sandy fra Grease. Jeg hadde allerede de røde leppene og den smokey-eye looken, så det passet egentlig perfekt.

Nå var vi på vei til festen igjen. Etter 20 minutter kjøring ankom vi festen og jeg følte meg mye bedre i et nytt antrekk. Jeg var seriøst så flau i det gamle kostymet mitt. Bare tenk hvis vi hadde tatt toget… Da hadde jeg ikke kunnet dra hjem å skifte. Da vet jeg seriøst ikke hva jeg skulle ha gjort. Jeg hadde ikke dratt inn på den festen med det kostymet, det er sikkert og visst! Jeg hadde vel ringt mamma og bønnfalt henne om å hente meg eller noe sånt. Jeg er så heldig som har en så snill og god mamma som jeg har. Hun hadde droppet alt hun hadde i hendene for å hente meg, det vet jeg hun hadde gjort. Hun er virkelig verdens aller snilleste menneske.

Nå var vi endelig på festen, og jeg følte meg mye bedre. Jeg hadde glemt alt med det gamle kostymet mitt og traumene den påførte, og nå koste jeg meg egentlig bare. Vi danset og koste oss. Det var egentlig en veldig hyggelig kveld. Jeg koste meg masse når jeg først hadde fått skiftet, haha!

Mamma kom og hentet oss når festen var slutt og hun hadde med iskald Cola med isbiter og mat til oss. Det var den eneste jeg hadde lyst på akkurat da. Jeg hadde med meg vann på festen, men den hadde blitt stjålet, så jeg hadde ikke drukket noe på hele den tiden vi var der. Et glass med iskald Cola var det hjertet mitt ønsket seg aller, aller mest, også hadde mamma det med! Gud, for et fantastisk menneske hun er. Vi kjørte hjem, snakket om kvelden vår og kjørte Kawtar hjem. Etter vi hadde kommet hjem drakk jeg et glass varm kakao med krem, og det var nydelig. Alt i alt ble kvelden faktisk utrolig fin.

Ja! Det var min flaue og pinlige historie om hvordan jeg totalt misforstod festen og kom i helt feil kostyme. Jeg har aldri vært så flau før i hele mitt liv.

Jeg håper du likte historien min og synes den var morsom. Det var ikke så morsomt for meg akkurat der og da, men nå ler jeg bare av den. Det er jo ufattelig morsomt! Dette var min første skikkelig pinlig opplevelse, og jeg er veldig glad for at jeg kan dele den med dere.

Jeg håper du likte innlegget mitt og vil fortsette å følge bloggen min. Jeg er utrolig takknemlig for all støtte og kjærlighet dere viser meg, dere er de aller beste leserne i hele verden! Deres støtte og kjærlighet gjør at jeg tør å skrive dette og fortelle verden om min utrolig flaue opplevelse. Tusen, tusen takk. Dere er best.

Vi snakkes i neste blogginnlegg, men i mellomtiden: la oss bli venner på de andre plattformene!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel. Jeg er veldig glad i dere alle.

Mange klemmer,

Henriette

DEN ULTIMATE HØST-SPILLELISTEN

Hei alle sammen! God onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. I dagens innlegg skal jeg skrive oppskriften på den perfekte spillelisten til å synge høsten velkommen, selv om høsten har vært her ganske lenge allerede…

1 – We Fell In Love In October – Girl In Red: Denne sangen er virkelig fantastisk bra. I min mening er alle sangene fra Girl In Red fantastisk bra. Jeg elsker henne.

2 – Cinnamon Girl – Lana Del Rey: Lana er virkelig fantastisk. Jeg elsker henne også. Hun har mange nydelige sanger.

3 – I Wanna Be Your Girlfriend – Girl In Red: Igjen en sang fra Girl In Red. Jeg elsker denne sangen også. Perfekt for høsten.

4 – From Gold – Novo Amor: Jeg digger denne avslappende sangen.

5 – Heaven´s Gate – Dawn Landes

6 – Just A Small Quake – Highasakite: Jeg elsker Highasakite. De har fantastiske sanger. Denne sangen er virkelig bra.

7 – Memories – Maroon 5: Åh, denne sangen. Jeg elsker denne sangen. Både teksten og melodien er fantastisk.

8 – 10,000 Hours – Dan + Shay og Justin Bieber: Jeg elsker denne sangen. Den har så søt melodi og ikke minst en UTROLIG søt tekst.

I’d spend ten thousand hours and ten thousand more

Oh, if that’s what it takes to learn that sweet heart of yours

And I might never get there, but I’m gonna try

If it’s ten thousand hours or the rest of my life

I’m gonna love you

9 – Trampoline – SHAED og Zayn: Denne sangen er perfekt. Stemmene til Zayn og SHAED er nydelige sammen.

10 – HIGHEST IN THE ROOM – Travis Scott: Denne sangen… Elsk på den.

11 – Hot Girl Bummer – Blackbear: Jeg elsker denne sangen. Den er utrolig, utrolig bra.

Dette var mine favorittsanger denne høsten. Heldig for deg så har jeg laget en spilleliste med alle disse sangene og mange fler, så du slipper å gjøre det selv! Bare trykk på DENNE linken eller søk opp Henni Sherin på Spotify, så finner du spillelisten 🥰

Jeg håper du kommer til å elske disse sangene like mye som jeg gjør, og kanskje finner noen nye favorittartister i samme slengen.

Ha en nydelig onsdag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du fortsetter å følge bloggen min videre. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

TUR I SKOGEN, HJEMMEBAKTE SCONES OG STEKING AV DEILIGE VAFLER

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. I går var en utrolig hyggelig dag!

Jeg våknet ca kl 12 i går. Mamma hadde kommet inn til meg mens jeg sov og gitt meg en kopp deilig te å våkne til pluss at katten min, Tassen, hadde fått lov til å komme inn og sove med meg mens jeg våknet. Jeg våknet av katten min som malte og mjauet og når jeg stod opp stod det en varm kopp Earl Grey te til meg på nattbordet og musikk fra en spilleliste mamma hadde laget for å våknet til. Mamma er virkelig verdens snilleste menneske. FOR en hyggelig morgen.

Etter vi hadde spist frokost dro vi ut i skogen en tur. Det er virkelig så fantastisk deilig å være ute i skogen. Før likte jeg det ikke i det hele tatt, men nå elsker jeg det. Vi gikk samme turen som jeg har gått de siste gangene og det var nydelig. Fantastisk skog. Vi snakket og koste oss og tok noen bilder.  

Jeg hadde så lyst på kakao når jeg kom hjem, så mamma og jeg kjørte til butikken for å kjøpe det. På veien fikk vi så lyst på scones, så vi søkte opp en oppskrift og la til ingrediensene vi ikke hadde i handlelisten. Etter en koselig handletur dro vi hjem.

Med en gang vi kom hjem var vi så sultne. Vi ville ikke vente på scones, vi var så sultne! Vi bestemte oss for å steke vafler SAMTIDIG som vi lagde scones. Mamma stekte vafler mens jeg lagde scones. Vi spiste mens vi lagde mat, og det var så hyggelig. Vaflene var de beste jeg noen gang har smakt! Vi tok dem rett fra jernet og spiste dem i hånden. Til slutt hadde vi spist så mange vafler at vi var stappmette. Vi skjønte ikke hvordan vi skulle klare å spise scones, men vi stekte dem uansett og gjett om vi orket det. De sconesene var de aller beste jeg noen gang har smakt! Jeg har aldri laget det før, så det var en morsom opplevelse.

Vi dekket på, satt ut syltetøy og te og hadde en skikkelig koselig kveld. Vi så på filmen Et helt halvt år, og wow, for en fantastisk film, men også ufattelig trist. Vi gråt og gråt og gråt. Emilia Clarke, som spiller hovedrollen, er utrolig flink. Det er hun som spiller hovedrollen i Game Of Thrones.

Vi spiste scones, drakk te og koste oss med en hyggelig film. For en perfekt dag!

Jeg håper dere har en fantastisk dag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du vil fortsette å følge meg videre på bloggen og mine sosiale medier. Tusen takk for all støtte og kjærlighet, dere er best! Snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

TOO GOOD TO GO

Hei alle sammen! Nydelig torsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

I går gjorde jeg noe veldig spennende, nemlig hentet en forundrings-pose fra Too Good To Go. Too Good To Go er en app som er med på å bekjempe mat-svinn. Visste du at i Norge kaster vi 385 000 tonn med mat i året. Det er ca hver åttende handlepose rett i søpla! (Via Too Good To Go). Det er helt sinnsykt. Too Good To Go hjelper med å bekjempe dette.

Jeg har hatt lyst til å prøve denne appen sinnsykt lenge, men har bare ikke gjort det, men i går gjorde jeg det. Mamma og jeg sjekket ut appen og bestemte oss for å kjøpe lunsj på Scandic Hotell. Scandic har jo utrolig digg mat, og via Too Good To Go klarte vi å få en deilig, varm lunsj som inneholdt stek, poteter, grønnsaker, ris og pølser for 35kr! Dette er mat som bare hadde blitt kastet ellers. Det var innmari godt! Diggeste lunsjen jeg har spist på lenge!

HVOR digg er ikke dette?

Etter vi hadde hentet den digge maten på Scandic Gardermoen dro vi til flyplassen for å spise mens vi så på fly. I går var det sinnsykt mange fly som landet etter hverandre. Ca ett fly hvert minutt nesten! Det var så gøy. Vi sto parkert slik at vi fikk se flyene utrolig godt. Bare se på dette bildet, flyet er jo rett over oss! Vi koste oss med den fantastiske maten, hørte på radioen, så på fly og snakket sammen. For en utrolig hyggelig dag!

Fly rett over oss!

Det var en skikkelig god opplevelse å kjøpe lunsj på Scandic, og for en god sak i tillegg. Vinn vinn! Mamma sa at er kjempesmart å kjøpe lunsj der isteden for i kantinen  hvis du jobber i nærheten av et av stedene de gir ut slik mat. Man sparer penger, man får bedre mat OG man hjelper miljøet. Det er jo ikkenoe å tenke på engang, det er bare å gjøre det.

Vi hentet to nye forundrings-poser senere samme dag. Vi hentet middag hos Morten´s Kro, og den var sinnsykt digg! Det var varm mat og kald mat. Digg kyllingsuppe og en deilig og god baguette. Så digg! Etter vi hadde spist kjørte vi for å hente en NY forundrings-pose fra Aanerud Bakeri, og WOW, for noen fantastiske digge boller! Vi fikk alt dette for 45kr.

Vi kjørte hjem og så på Farmen mens vi nøt de fantastiske gode bollene. I går var en fantastisk dag!

Har du lyst til å teste ut appen Too Good To Go? Last den ned, da vel! Og kos deg med de fantastiske tilbudene de har der.

Jeg håper du får en fantastisk dag videre! Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du likte det. Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

FOTOSHOOT: Bildedryss!

Hei alle sammen! Nydelig onsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt. Det er midt i uken i tillegg og snart er det helg! Hang in there, babes 😽

Her om dagen hadde jeg en liten fotoshoot hjemme. Jeg pyntet meg skikkelig med sminke og smykker og fant frem noen outfits, tok frem kameraet og satte på selvutløseren. Seriøst, hva skulle vi bloggere gjort uten den? Haha!

Jeg hørte på musikk, poserte foran kameraet og koste meg skikkelig. Jeg ELSKER å være foran kamerat. Før gjorde jeg ikke det i det hele tatt, jeg hatet det faktisk! Jeg kunne ikke fordra det. Når vennene mine ville ha fotoshoots sa jeg alltid nei, men nå er jeg helt motsatt. Nå elsker jeg å bli fortalt hvordan jeg skal posere av fotografen og bli tatt bilde av. Den forandringen skjedde vel egentlig først i 2018, altså i fjor, så det var noen år hvor jeg ikke likte det i det hele tatt, men folk forandrer seg, og det er jeg så glad for!

Her har du meg da, som finner en rød kjole og matchene rød leppestift og poserer foran kameraet. Casual Wednesday!

Måtte jo prøve en annen outfit i tillegg!

Som sagt tidligere elsker jeg virkelig å være foran kameraet. Jeg elsker også den delen som kommer etterpå, nemlig redigering. Jeg elsker det også! Vil du at jeg skal skrive et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine? Fortell meg i kommentarfeltet! 

Liker dere å ha fotoshoots? Har dere noen ideer til hvilke bilder jeg kan etterligne i min neste fotoshoot eller noen ideer om tema? Gjerne fortell meg dem i kommentarfeltet eller på noen av mine sosiale medier, da blir jeg glad! ❤️ Jeg er alltid på utkikk etter inspirasjon, man vet aldri hvor man finner den!

Jeg håper du likte innlegget mitt og vil fortsette å følge bloggen min. Jeg er kjempeglad i dere alle, tusen takk for all støtte og kjærlighet dere viser meg, dere er best! Vi snakkes!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

CHIQUELLE RABATTKODE

Reklame | Chiquelle

Hei alle sammen! Nydelig tirsdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

Det svenske klesmerket Chiquelle var så snille og sendte meg to nydelige plagg, og jeg elsker dem! De har sendt meg klær før også, og jeg er alltid like fornøyd. Klærne er i fantastisk kvalitet og de er så nydelige. Du har masse å velge mellom på nettsiden deres, de har ALT du kan tenke og ønske deg. Jeg synes alltid det er så vanskelig å bestemme meg for hvilke plagg jeg vil handle der, for de har så mye fint.

DENNE kjolen er fra Chiquelle. Den fikk jeg for noen måneder siden og det er min absolutte favoritt-kjole om sommeren. Jeg har brukt den så mange ganger, blant annet i Tyrkia i sommer på borgen i Alanya. Åh, jeg elsker virkelig Alanya (og kjolen):

Nydelig kjole + nydelig utsikt = en glad jente som får noen fine Instagram-vennlige bilder, som Bianca Ingrosso sier

DENNE buksen og DENNE genseren fikk jeg nå, og jeg elsker dem. Buksen er knallrosa, stretchy og veldig nydelig. Fantastiske detaljer. Jeg elsker alt med den. Genseren er nydelig til høsten. Den er en hvit, varm, men ikke alt for varm, turtle-neck genser. Den er komfortabel, god og passer perfekt til den knallrosa buksen.

FANTASTISKE detaljer

Jeg elsker virkelig Chiquelle og jeg er så takknemlig for at de sendte meg disse nydelige klærne. De kommer til å bli brukt ofte, for å si det sånn!

Rabattkoden min er AUTUMN20. Happy shopping! PS: de shipper også tollfritt til Norge 😉

Tusen takk for at du leste innlegget mitt, jeg håper du likte det! Jeg håper du finner noen nydelige klær på Chiquelle sin nettside. Vi snakkes i neste blogginnlegg!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette