SYDENBLOGG: God morgen! Koselig morgenstund og verdens beste bok

Hei alle sammen! Herlig mandag! Jeg håper dere har en fin start på den nye uken 💜

I dag våknet jeg kl 8 av skolen. Som sagt tidligere så bor vi rett ved en barneskole her i Tyrkia. Det er skikkelig god stemning hver eneste dag på skolen her. Skolen har sånne søte musikksnutter til når skolen starter, når friminuttet starter og slutter og når skoledagen er over. Det er virkelig hyggelig! Alle smiler, ler og koser seg skikkelig på skolen! Sånn var det ikke på min barneskole, i hvert fall 😂

Jeg satt meg ute på terrassen i skyggen sammen med mamma. Det var ikke så varmt i dag, det var deilig. Vi snakket sammen mens vi drakk vann, deretter dro mamma på bassenget. Jeg ble ikke med.

Jeg satt på terrassen, koste meg med yoghurt og banan til frokost, Powerade og en god bok. I går begynte jeg å lese Lavendelhagen av Lucinda Riley. WOW! HerreGUD, for en fantastisk bra bok. Jeg hadde egentlig gitt opp Lucinda, fordi den andre boken jeg drev og leste, Orkideens Hemmelighet, var så kjedelig! Jeg tenkte at en bok som het noe med Lavendel, også kom til å bli kjedelig, men NEI! Den er den beste boken jeg har lest. Mye bedre enn Kjærlighetsbrevet. Den er sinnsykt spennende. Jeg klarte nesten ikke legge fra meg boken i går. Jeg satt på terrassen, hørte på chill musikk og leste mens jeg nøt livet. Vibekke, reserve-moren min, som er mammas bestevenn, hadde sendt meg en sang hun ville jeg skulle høre på mens jeg var på sykehuset for å slappe av, men jeg hadde ikke sett meldingen hennes før i går, men sangen kom i grevens tid! Det var akkurat som jeg trengte akkurat DEN sangen akkurat da. Den snakket nesten til sjelen min. Er helt sykt. Jeg var så avslappet, det hadde jeg ikke vært på en lang tid. Nå er jeg helt besatt med artisten. Han har bare bra sanger. Jeg hører på han nå. Jeg elsker han. Men tilbake til boken. Den handler om krig, kjærlighet og tilgivelse. Denne teksten er tatt fra baksiden av boken;

Sør-Frankrike 1998:
Når Emilie de la Martinières mor dør, arver datteren det gamle slottet som har vært i familiens eie i århundrer. Emilie er nært knyttet til stedet, men det er mye hun ikke vet. Hva har foregått i det hemmelige rommet hun finner i slottets kjeller, og hvorfor snakket faren aldri om det som skjedde under krigen? Og hvem er den mystiske Sophia som har etterlatt seg en notatbok fylt med de vakreste dikt?
London 1943:
Den unge Constance Carruthers blir trukket inn i motstandsarbeidet, og kommer til det okkuperte Paris som spion idet konflikten er på sitt verste. Her havner hun uforvarende i en velstående familie, og før hun vet ordet av det befinner hun seg midt i et komplisert spill av løgner og bedrag. Til slutt blir hun nødt til å søke tilflukt i familiens gamle slott i Sør-Frankrike.

Hvis du trenger en ny bok å lese, anbefaler jeg virkelig, virkelig, virkelig, denne boken. Den er helt fantastisk bra. Det finnes nesten ingen bedre følelse enn når man finner en god bok eller en god sang, og i går fant jeg begge! Jeg er heldig.

Rundt kl 11 spiste jeg lunsj. Jeg spiste mandler, ost og kalkun. Det var sinnsykt godt og koselig! Jeg hørte på den nye favoritt-artisten min mens jeg spiste. Balsam for sjela.

Koselig morgenstund

Nå skal jeg slappe av. Vi snakkes senere!

Jeg håper dere får en fantastisk mandag og en fortsatt nydelig start på uken. Jeg er kjempeglad i dere alle, tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg.

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG: Hjemreisen er utsatt!

Hei alle sammen! God søndag. Jeg håper dere har en fantastisk dag så langt.

Hjemreisen vår er utsatt! Vi er i Tyrkia og hadde egentlig tenkt til å reise hjem i morgen, men på grunn av det akutte magesåret mitt måtte vi bli lenger. Jeg er ikke “fit for flight” og kunne ikke reise hjem. Det viser seg forresten at jeg har mange store magesår, ikke bare ett, som jeg trodde. Vi vet ikke hvor lenge vi blir her, det kommer an på når jeg føler meg frisk nok til å fly. Heldigvis har hotellet vårt plass på samme rom, så vi får bo på samme hotell OG samme hotellrom. Det er deilig. Det hadde vært skikkelig slitsomt hvis vi måtte flyttes til et annet hotellrom eller hotell…

Elsk på den!

Den fine hettegenseren jeg har på meg er kjøpt her i Tyrkia på en helt vanlig butikk. Jeg elsker den! Først ville jeg bytte den til noe annet, men nå er det min absolutte favoritt-hettegenser noengang! Det står NEW YORK på den, og det er jo helt perfekt for meg, jeg elsker New York. En vakker dag, snart, skal jeg dit. New York, here I come!

Nå sitter jeg i sengen og ser på Happy Feet. Haha, jeg elsker barnefilmer. Det er så koselig å se på! Jeg så Hotel Transylvania i går og den var skikkelig koselig! Jeg hadde ikke sett den før, men nå har jeg sett både eneren og toeren. Bra filmer! Har du film eller serie-forslag til meg? Gjerne gi meg dem i kommentarfeltet, jeg trenger nye filmer eller serier å se på mens jeg ligger her!

Mamma snakket med forsikrings-legen i går og han sa jeg burde drikke Gatorade. Det er en sportsdrikk med masse elektrolytter og sånn. Jeg har bare drukket den én gang før og det var i Chichester, England når jeg var på basketball trenings-camp der i 2014. Det brakte mange gode minner! Jeg husker at venninnen min Emma hadde fortalt masse om den og at hun ville prøve den, så jeg bestemte meg for å prøve den jeg også. Den var skikkelig god og jeg tror vi drakk den hver dag mens vi var på trenings-campen. Det var en skikkelig koselig opplevelse, den trenings-campen. Skikkelig gode minner.

Jeg fant noen bilder fra turen her:

Jeg ELSKER dette bildet. Det er så nydelig. DEN koselige byen, virkelig! Chichester er skikkelig fint.
Fine rommet vårt! Vi fikk satt inn en klapp-seng senere, og vi byttet på og sove i sengen. 
“Badet”. Vi hadde ikke dusj eller toalett på rommet, men vi bodde rett ved siden av.
Trenings-hylla. Vi hadde med oss masse sko!
På campus. Det var et skikkelig fint universitet! Jeg husker at jeg fikk skikkelig lyst til å gå der når jeg ble eldre.

Nå skal jeg slappe av litt. Vi snakkes senere!

Tusen takk for at du leste innlegget mitt! Tusen takk for all kjærlighet og støtte, dere er best!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk søndag videre!

 

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG: Mirakel-ansiktsmaske, potet-diett og filmtips

Hei alle sammen! God fredag og god helg. Jeg håper dagen deres er fantastisk så langt.

I dag våknet jeg kl 8 og stod opp. Jeg spiste yoghurt med vannmelon til frokost mens jeg så på filmen The Holiday. Jeg elsker virkelig den filmen! Den er så feelgood og bra. Hvis du ikke har sett den anbefaler jeg virkelig at du gjør det!

Etterpå slappet jeg av og sov litt.

Til lunsj spiste jeg pasta med kylling, brokkoli og gulrot. HerreGUD hvor godt det var. Det var rett og slett nydelig. Jeg trodde det bare var trist mat i sikte fremover med tanke på magesåret mitt, men jeg tok så feil! Jeg hadde helt glemt at jeg kan spise masse godsaker! SE på den digge maten:

Du skulle sett lykken i fjeset mitt da jeg fikk dette servert av mamma

Senere på dagen spiste jeg potetstappe, noe som var sinnsykt godt! Det er faktisk skikkelig flaks og bra at jeg elsker poteter så mye som jeg gjør, for ellers hadde denne dietten blitt ganske kjedelig ganske fort… Men hittil går det fint! Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne drikke et glass iskald Cola med isbiter og kose meg med litt sjokolade, men poteter og vannmelon funker greit det også.

I går til middag hadde mamma snakket med hotell-kokken og bedt han lage noe godt til meg. Hun er så snill! I går fikk jeg en bakt potet, en kokt potet, kylling, brokkoli og gulrøtter til middag. Det var virkelig et himmelsk måltid! Jeg ble så lykkelig og glad i sjela når jeg så hva jeg hadde fått. Mamma hadde sagt det var en overraskelse. Jeg elsker overraskelser og hadde gledet meg i hele går til middagen. Den levde virkelig helt opp til forventningene! Jeg elsker egentlig sånn kosthold. Jo sunt som mulig, jo bedre er det. Se på den diggeste maten!

Lykken i fjeset mitt da mamma kom med denne tallerkenen inn på rommet mitt… Overlykkelig!

Nå har jeg akkurat sett ferdig en film som heter The Intern. Den var så koselig og fin! Anne Hathaway spiller i den, og hun er så flink. Jeg elsker alle filmene hun er med i. En positiv ting med å se på Netflix i utlandet, er at man får mer innhold! Det er sinnsykt mange filmer og serier i Tyrkia som ikke er i Norge, og det koser jeg meg skikkelig med. Jeg så He´s Just Not That Into You for noen dager siden, og den var så bra! Jeg føler jeg er den eneste som ikke hadde sett den filmen enda, men nå har jeg det og kan krysse den av listen min.

Nå slapper jeg av. Jeg sitter med en yoghurt-maske på. Den funker virkelig så fantastisk bra! Jeg hadde litt kviser, men med den masken ble de nesten borte på DAGEN! Jeg tuller ikke, det er en mirakel-kur. Prøv du også, da vel!

Mirakel-maske!

Vi snakkes neste gang!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk dag videre og en nydelig helg, det fortjener dere! Tusen takk for alle støttende ord og meldinger, dere er de beste. Jeg føler kjærligheten ❤️

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG ~ Sykehusoppdatering: Hjemme fra sykehuset! Kirurgen fant årsaken

Hei alle sammen! God torsdag. Jeg håper dere har en fantastisk dag.

Nå har jeg vært på sykehuset i en hel uke, men nå er jeg endelig hjemme igjen på hotellet. Mye har skjedd siden sist jeg blogget, så la meg oppdatere dere:

Søndag kveld kom mamma på besøk til meg med masse klær! Hun er den snilleste og mest omtenksomme. De var så fine også! Det gjorde meg skikkelig glad. Jeg elsket dem.

Legen hadde sagt søndag morgen at hvis jeg ikke følte meg bedre mandag morgen, kom han til å bestille en gastroskopi til meg. Han sa at jeg ikke kunne spise eller drikke noe etter midnatt. Mandag morgen kom og jeg følte meg ikkenoe bedre. Legen bestemte at jeg skulle ha en gastroskopi. Han hadde sagt det skulle skje tidlig på morgenen, så jeg ventet og ventet hele dagen. Jeg gruet meg også ganske mye.

Rundt kl 5 på ettermiddagen hadde legen min endelig snakket med kirurgen som skulle ta gastroskopi med meg, og vi skulle gjøre det. Jeg hadde ikke spist eller drukket på et døgn og var ganske slapp og sliten, jeg fikk heller ikkenoe saltvann intravenøst. Vi måtte vente enda lenger, men rundt kl halv 7 på kvelden fikk jeg endelig tatt gastroskopi. De satt meg i narkose, men jeg fikk allergisk reaksjon på den. Heldigvis var mamma med og oppdaget det tidlig! Sykepleierne ga meg adrenalin og da gikk det fint. Kirurgen fant endelig ut hva som var galt med meg.

Bilde før gastroskopi:

Jeg ble fortalt at når jeg våknet fra narkosen, var jeg så glad og lykkelig og smilte fra øre til øre. Jeg hadde takket mamma for at hun alltid tok meg på alvor, sagt takk til sykepleierne på tyrkisk og takket legen. Mamma sa at det er sånne ting man ser på YouTube. Jeg hadde likt å se hvordan jeg så ut og oppførte meg!😂

Etter gastroskopi var jeg utslitt og sulten. Jeg kunne fortsatt ikke spise, på grunn av at halsen min var skjør etter undersøkelsen. Jeg ble flyttet til et nytt rom i en etasje over, i rett avdeling. Jeg fikk ny IV, denne gangen i hånden, og sovnet med en gang etterpå.

Tirsdag morgen kom mamma på besøk som vanlig. Sykepleierne hadde fått beskjed av den nye legen min, kirurgen, at jeg ikke kunne spise frokost. Da jeg endelig kunne spise, i lunsjtiden, hadde jeg ikke spist på 42 timer. Lykken på fjeset mitt da jeg fikk mat. Bare se!

På visitten sa legen min at kroppen min var skikkelig svak. Jeg hadde fått helt feil diagnose, feil hjelp, feil mat og feil medisiner på den forrige avdelingen min. Maten og medisinene hadde gjort meg mye sykere… Jeg kjenner jeg er litt oppgitt pga det. Hvis jeg hadde fått riktig hjelp fra starten av, hadde jeg kanskje blitt frisk fortere. Jeg kunne ha sluppet å tilbringe en hel uke på sykehuset, hvis jeg hadde fått riktig mat og medisiner. Kroppen min hadde fått så feil mat at den ikke hadde klart å ta i seg noe mat på en hel uke! Jeg var skikkelig underernært. Kirurgen pøste på med mat og drikke intravenøst resten av dagene på sykehuset.

Noe som er positivt, er at jeg ble skikkelig god venn med de som jobbet på sykehuset. Jeg lærte meg litt tyrkisk før jeg reiste til Tyrkia, og klarte å ha små samtaler med sykepleierne, kokkene og vaskedamene. Det var gøy! De var så snille alle sammen. Virkelig. Jeg er så takknemlig for dem, ellers hadde sykehusoppholdet blitt veldig trist.

Bildet fra i går da jeg endelig fikk lov å dra fra sykehuset:

Det som er galt med meg er at jeg har et akutt, stort magesår… På grunn av magesåret mitt er det en rekke matretter jeg ikke kan spise. Det blir faktisk lettere å skrive det faktisk KAN spise, som er poteter, yoghurt og melon, for det meste. Det er litt kjipt, siden jeg ELSKER mat! Virkelig elsker det. Det står til og med i Instagram-bioen min. Ikkenoe sukker da… 😣 Men jeg elsker også poteter, så det skal nok gå fint ❤️

Jeg er helt utslitt og klarer så vidt skrive dette, men jeg ville bare oppdatere dere på hva som har skjedd med meg og sånn. Takk for at dere bryr dere så mye ❤️ Jeg har fått så mange meldinger som ønsker meg god bedring, og det var vært så koselig å lese. Tusen hjertelig takk. Dere er så søte ❤️

Nå skal jeg slappe av og sove litt. Jeg orker heller ikke å være i sola. Vi snakkes neste gang!

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk dag videre!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG: God morgen fra sykehuset!

Hei alle sammen! God søndag! Jeg håper dere har en nydelig morgen.

Nå er klokken 8 og jeg har nettop spist frokost. Jeg våknet kl halv 5 i dag, men fikk dessverre ikke sove etterpå igjen. Jeg legger meg skikkelig tidlig også da, så jeg får den søvnen jeg trenger. Jeg legger meg halv 7 og sånn…

Jeg har ikke dusjet håret mitt siden tirsdag, men det gjør ikke noe, faktisk. Mamma flettet håret mitt i går så håret ikke er i ansiktet mitt hele tiden, det er deilig. Jeg tror jeg skal be henne om å gjøre det i dag også. Mamma, hvis du leser dette, kan du være så snill å flette håret mitt? 🌞

Utsikten fra vinduet mitt er sinnsykt nydelig, bare se! Jeg er så glad for dette rommet med denne utsikten. Det er veldig vakkert å våkne til den hver morgen. Solen som skinner inn gjennom gardinene og sånn. Veldig fint. Rommene på den andre siden har bare utsikt til trær, så jeg er veldig glad jeg har dette rommet!

NYDELIG utsikt

Sykepleieren kom inn og satt inn medisin i IV-en min klokken 7. Jeg hadde ikke stått opp av sengen enda, jeg måtte på toalettet etter hun var ferdig, for å stelle meg og sånn. Det er ganske vanskelig å drasse med seg den stangen IV-en er kobla til. Du skjønner, hjulene fungerer ikke helt som de skal og jeg må bære stanga hver gang jeg skal gå! Er ganske slitsomt, kan du tenke deg.

Jeg oppdaget at medisinen dryppet nedover armene isteden for inn i armen min, og jeg sa ifra til sykepleieren. Hun synes det var rart og la IV-en i den andre armen isteden. Hun her var mye flinkere til å stikke! Det blødde ikke i det hele tatt. Vipps, så var det gjort! Deilig.

Jeg spiste en ganske grei frokost. Det er alltid det samme hver dag: fetaost, agurk, tomat, og oliven med en kopp te, sukkerbiter og melk ved siden av. Jeg pleier ikke ta sukkerbitene i teen, men i dag gjorde jeg det. Jeg tenkte jeg skulle Treat Myself litt, jeg er tross alt på sykehuset! Og gjett om det var digg! Det smakte himmelsk!

Jeg hadde en ganske så fin morgen der jeg satt i sengen og drakk teen min mens jeg så på en ny serie som heter What/If. Serien er so far so good! Den er riktignok også en thriller-serie, så den passer perfekt for meg. Renée Zellweger spiller i hovedrollen og hun spiller så bra! Denne rollen er langt fra alt annen hun har spilt, og det beviser bare enda en gang hvor dyktig hun er!

Nå skal jeg slappe av. Vi snakkes senere!

Tusen takk for at dere følger bloggen min, det setter jeg stor pris på. Dere er best! Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere gir meg, det betyr så mye for meg. Tusen takk ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk dag videre! Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG: Jeg er innlagt på sykehuset!

Hei alle sammen! God lørdag! Jeg håper dere har en fantastisk dag.

Jeg er innlagt på sykehuset! Det hele startet på lørdag forrige uke. Jeg begynte å føle meg litt dårlig, men jeg tenkte det bare var en forkjølelse. Jeg ble bare verre og verre. På onsdag fikk jeg så vondt i magen at jeg ikke klarte å sovne. Det var intense kramper og det ga seg ikke heller. Torsdag morgen bestemte vi oss for å dra til sykehuset. Jeg følte meg så dårlig, jeg trodde jeg skulle besvime og kaste opp hele tiden. Jeg klarte ikke så oppreist, så mamma ba om et rom hvor jeg kunne ligge mens vi ventet på timen vår. Mamma tok et snikbilde av meg der jeg lå, og når jeg så bildet senere holdt jeg på å dø av latter! Jeg ser ut som en mummi! Blikket mitt lengter ut av vinduet til solen og stranden, der jeg helst vil være. Jeg ser jo SÅ stakkarslig ut, det er ikke måte på! Haha, uff! 😂

Etter ca en time var det vår tur. Legen som sjekket meg var kjempeflink! Han sjekket pusten min og deretter magen. Jeg måtte ligge på sånn undersøkelsesbenk. Han måtte presse forskjellige steder på magen min for å se hva som var problemet. Han pressa skikkelig hardt, og jeg hadde jo skikkelig vondt så det var ganske så smertefullt. Jeg begynte til og med og gråte… Uff, jeg hater å gråte! Virkelig, assa! Men jeg klarte ikke holde igjen, det gjorde så vondt. Stakkars legen da, man så han fikk skikkelig vondt i sjela når han så hvor vondt jeg hadde.

Etter en ganske smertefull sjekk sa han at jeg mest sannsynlig hadde magesår. Han ville også ta blodprøver. Vi ble geleidet bort fra kontoret hans for å skrive ned på noen papirer, deretter ble vi fulgt opp til det vi trodde skulle være blodprøve-rommet. Det viste seg at vi ble geleidet opp til rommet mitt. Jeg hadde blitt innlagt! Vi skjønte ingenting, ingen hadde sagt noe til oss! Mamma gikk ut for å spørre noen sykepleiere og de sa at ja, jeg hadde blitt innlagt.

Blikket du gir når du ikke helt skjønner hva som skjer…

Jeg er ganske heldig med rommet. Jeg er så glad for at jeg fikk et privat rom med eget bad, og ikke måtte dele med noen andre. Utsikten er også veldig fin. Bare se:

Processed with VSCO with c1 preset

Etter ca en time fikk jeg smertestillende og antibiotika intravenøst. Hun som skulle sette IV’en inn i armen min satt den inn ganske vondt. Det blødde skikkelig og var et rot, men nå sitter den i bra.

Etterpå fikk vi lunsj. Det var egentlig ganske grei mat til å være sykehus-mat. Men på grunn av magen min, er det noen matretter jeg ikke kan spise, og siden nesten ingen snakker engelsk her, er det litt umulig å fortelle dem hva jeg ikke kan spise. Her er maten jeg har fått:

Smertestillende og antibiotikaen gjorde meg søvnig og jeg småsovna litt hele tiden.

Rundt halv 6 kom legen inn og sa at resultatene på blodprøvene ikke var så bra. Jeg måtte bli på sykehuset. Mamma måtte dra hjem igjen.

Jeg var så sliten og trøtt, så rundt kl halv ni sovnet jeg. Jeg ble vekket kl halv tolv av sykepleierne som skulle gi meg ny medisin. Heldigvis sovnet jeg med en gang igjen.

Jeg sover med Fugleungen, som er min kosebamse. Jeg synes det er litt flaut og vil helst ikke at sykepleierne skal vite det, så når de kommer inn pleier jeg å gjemme han, haha! Men på natten ble jeg caught off guard og hun så Fugleungen, men hun ga meg bare et varmt smil. Det føles bedre å sove med Fugleungen, spesielt når jeg er i et fremmed land, fremmed sykehus og er helt alene. Og jeg kan ikke være den eneste som sover med en kosebamse! 🐻

Jeg sov ganske greit. Jeg ble vekket kl seks av en sykepleier som skulle gi meg medisin. Jeg stod opp og ventet på frokosten.

Etter frokosten kom mamma på besøk. Hun ville være her når legen kommer på visitt, for å få med seg alle tingene og høre oppdateringer. Legen spurte meg hvordan jeg hadde det og gjorde en ny mage-sjekk. Denne gangen tok han MYE løsere. Jeg hadde like mye smerter som før og han kjente ingen forskjell heller, så han ville ha meg her en natt til. Vi avtalte å prøve en ny medisin og ta en urinprøve. Haha, jeg synes det er så kleint å snakke om sånne ting med leger, og hvert fall kleint å levere inn et glass med sin egen tiss oppi! Uff, triste saker. Jaja!

Når legen var ferdig var mamma hos meg litt til også dro hun igjen. Jeg sov og slappet av hele dagen. Leste litt gjorde jeg også. For noen dager siden leste jeg ferdig Kjærlighetsbrevet av Lucinda Riley, og WOW, for en fantastisk bok det er! Hvis du ikke har lest den, anbefaler jeg virkelig at du gjør det. Den er helt utrolig. Det er visst en thriller. Jeg trodde det var en vanlig kjærlighetsroman, men når jeg Googla boken etter jeg hadde lest den ferdig, så jeg at det var en thriller. Da gir det så mye mer mening at jeg elsket den! Jeg er ikke sånn kjempeglad i romantiske filmer eller bøker… Gutter prøver å være søte når de foreslår å se The Notebook sammen med meg, men da kaster jeg opp i munnen. Jeg vil heller se The Hangover eller noe lignende. ALT annen enn dramatiske kjærlighetsfilmer. Verste som finnes.

Nå har jeg starta på en ny bok av Lucinda som heter Orkideens Hemmelighet. So far so kjedelig. Tror jeg skal bytte bok. Det handler om en hemmelig blomst, og jeg er egentlig ikke så glad i blomster. Men vi får se, kanskje jeg digger boka likevel!

I dag har jeg tatt ultralyd av magen. De er veldig flinke her! Han som gjorde det fikk sånn gelé overalt på trusen og shortsen min, heldigvis hadde jeg med meg en ekstra truse! Det hadde vært ganske kleint hvis jeg måtte be sykepleierne om en truse… Da hadde jeg garantert fått en sånn bestemor-truse som er kjempesvær og blomstrete kanter! 😂

Nå skal jeg slappe av. Vi snakkes senere!
Tusen takk for at dere følger bloggen min, det setter jeg stor pris på. Dere er best! Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere gir meg, det betyr så mye for meg. Tusen takk ❤️

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Jeg håper du får en fantastisk dag videre! Til neste gang!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG: Dopapir i nesa? Apotek-haul og vannbøfler

Hei alle sammen! God onsdag! Jeg håper dere har en nydelig dag.

I dag våknet jeg til 30 delinger på blogginnlegget mitt fra i går! Dere er helt fantastiske! Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere viser meg, jeg setter enormt stor pris på dere, dere er best. Tusen, tusen takk!

I går bestemte vi oss for å ikke bestille nachos og combo-basket likevel. Jeg føler meg ikke så bra, jeg har ganske vondt i magen i tillegg, så tung mat er ikke det beste for kroppen akkurat nå. Men vi hadde en fantastisk dag likevel. Vi spiste deilige Doritos og salte potetgull på terrassen mens vi drakk iskald Cola og Sprite i de svære Burger King koppene. De er så store og deilige å drikke av! Man får ikke så store kopper på Burger King i Norge, ikke det jeg har sett i hvert fall. Vi satt ute, snakket og hørte på livet. Nabohotellet vårt hadde tyrkisk aften. Det var magedans, tyrkisk dans, musikk og skikkelig liv. Med tanke på at vi bor så høyt oppe og har så god utsikt, trenger vi ikke å gå utenfor døra for å oppleve Tyrkia. Vi er heldige! Jeg satt med dopapir i begge neseborene. Det hjelper faktisk helt sinnsykt for den rennete nesen min. Haha, jeg synes jeg så ganske lekker ut der jeg satt.

Jeg glemte å fortelle dette i går, men når vi kom hjem fra stranden hadde vaskedamene gjort dette på rommet vårt! Hvor søte er ikke de? Det var utrolig snilt gjort av dem, de er så omtenksomme.

Rundt halv tolv la vi oss. Morsom historie: som dere vet, er jeg ganske redd for insekter. Jeg satt et vannglass på gulvet på rommet og spurte mamma om det kommer til å tiltrekke seg dyr… mamma svarte med at ja, vannbøffelen kommer nok. Jeg visste ikke hva en vannbøffel var og spurte mamma, hun sa jeg skulle Google det. Jeg gjorde det, og fikk helt latterkrampe når jeg så det svære dyret! Jeg hadde forestilt meg en liten, søt insekt som bare ville ha en slurk vann, jeg hadde i hvert fall ikke forestilt meg hva en vannbøffel faktisk er! Haha, vi lo oss i hjel! Vi drev og tullet med at vannbøffelen kom til å komme helt hit og ta heisen opp helt til åttende etasje for å ta en liten slurk av vannglasset mitt. Vi lo og lo og lo! Til slutt kom mamma med den morsomste kommentaren som fikk meg til å gråte av latter: vannbøffelen hadde nok heller stoppet ved bassenget i første etasje, enn å ta den trange heisen opp til deg for å få en liten sipp av vannglasset ditt, Henriette… Jeg DØDE! Dere tenker kanskje, hva slags humor er det disse rare menneskene har? Dette er jo ikke morsomt i det hele tatt! Men jo, for oss er det døds-morsomt! Vi har også den rareste humoren av dem alle da, så selvfølgelig syns ikke alle dette er like morsomt som vi gjør. Men for oss… Gud, vi døde av latter!

I dag våknet jeg kl 9. Jeg hadde sovet med dopapir i begge neseborene.

Vi spiste frokost på terrassen som vanlig. Vi spiste den deilige aprikosen vi kjøpte i går, jeg drakk kirsebær-juice med isbiter og kaffe med masse melk i mens mamma drakk den mørke kaffen.

Dessverre følte jeg meg fortsatt ganske dårlig og bestemte meg for å bli hjemme i dag.

Mamma dro på apoteket her nede for å kjøpe nesespray og smertestillende. Mens hun var borte leste jeg litt i boken “Kjærlighetsbrevet”, den jeg har lest den siste uken. Den er virkelig fantastisk bra! Jeg blir helt oppslukt. Nå er jeg snart ferdig med boken. Jeg vil ikke at den skal ta slutt! Lucinda Riley, forfatteren, skriver nydelig. Hun bygger spenningen så bra, man blir aldri lei! Flaks for meg har jeg med meg tre andre bøker av Lucinda, så når jeg er ferdig med denne har jeg andre å lese. Drømmelivet!

Nå har jeg tatt nesespray og smertestillende, og det hjelper veldig! Jeg føler meg mye bedre allerede. Mamma kjøpte også masse andre ting, blant annet en nydelig vannmelon, mer Doritos, deilig kaffe, brus, ferske tomater, mozzarella til lunsj, munnskyllevann, sjokoladepudding og skrivesaker. Hvis du kjenner meg, vet du at dette er drømmehandlelisten min! Jeg elsker sjokoladepudding så utrolig høyt. Min kjærlighet for pudding blir bare større og større for hvert sekund. Jeg elsker også å få nye skrivesaker. Gud, det finnes ingenting jeg elsker mer enn en ny skriveblokker og penner. Gjett om jeg ble glad når mamma kom hjem og jeg hadde sett hva hun hadde kjøpt til meg. Mullskyllevannet her nede er utrolig sterkt (synes jeg). Det vi originalt hadde klarte jeg ikke å bruke. Jeg ble helt nummen i munnen (pyse). Men det vi har nå er uten smak og det skal nok å fint.

På veien hjem tok mamma noen fantastiske bilder også. Hun er virkelig en talentfull fotograf. SE hvor vakkert det er her nede:

Nå sitter jeg i sengen, skriver og rediger bilder mens jeg spiser Doritos. Mamma kom nettop inn til meg med iskaffe! Hun er så snill. Den smakte helt himmelsk. Vi lever virkelig drømmelivet her. Jeg er så takknemlig for alt sammen.

I dag er planen å slappe av på hotellrommet mens jeg gjør meg frisk. Jeg passer på å drikke masse vann og ta det med ro. Jeg er nok helt frisk igjen i morgen, skal vi se!

Her er et nydelig bilde av solnedgangen i går med en som sitter i en fallskjerm og drømmer.

Her er et bilde av Turkish Delighten og donuten vi spiste i går. Det var nydelig!

Jeg håper dere får en fantastisk onsdag videre. Tusen takk for at du leste innlegget mitt, det betyr kjempemye for meg! Jeg setter enormt stor pris på dere alle.

Forresten, hvis du leter etter noen nye favorittsanger er mine favoritter akkurat nå Post Malone – Sam Feldt, All The Time – Zara Larsson, Down Under – LVNDSCAPE og Good As Hell – Lizzo. Alle disse sangene og mange fler er i min spilleliste “Tyrkia 2019” på Spotify. Link her. Gå og sjekk den ut!

Har du vært i Tyrkia? Gjerne fortell meg om dine opplevelser eller tips i kommentarfeltet, det blir jeg glad for! 💛

Gjerne lik og del innlegget mitt. Jeg blir veldig takknemlig for alle klikk, delinger og engasjement ❤️

Sjekk ut delfin-telefonen jeg tok bilde av og flere bilder fra det fantastiske livet mitt her i Tyrkia på Instagram!

Til neste gang! Snakkes!

 

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG: Mamma har giftet seg? Dominos Pizza, baklava & tidlig hjem fra stranden

Hei alle sammen! God tirsdag! I går og i dag har vært fantastiske dager!

I går bestemte vi oss for å bli hjemme. Jeg er litt småsyk. Jeg pleier å bli det de første dagene i syden. Det går fint! Uansett, vi ble hjemme og det var en utrolig hyggelig kveld! Etter jeg hadde tatt av yoghurten på fjeset og kroppen og vasket vekk all lukt av sur melk, la jeg meg i sengen for å slappe av. Vi var sultne. Vi bestemte oss for å bestille Dominos Pizza og spise på rommet. Vi prøvde å ringe Dominos selv for å bestille, men ingen snakket engelsk, så vi måtte be han i resepsjonen om å bestille for oss. Vi ventet på pizzaen i ca en time, men det var den verdt. Den var så god! Den smakte helt himmelsk. Den var dekket av nydelig saus, mozzarella og pepperoni. Vi kjøpte også en rømmedressing. Den smakte annerledes enn den i Norge. Det her var mer en yoghurt-dressing med bittelitt hvitløk, men den var fantastisk digg! Den passet perfekt til pizzaen. 

Vi satt ute på terrassen, spiste deilig pizza, drakk iskald Cola, snakket og nøt utsikten. Vi har et så fint hotellrom. Det som også er deilig med hotellrommet vårt er at vi bor så høyt oppe. Vi har skikkelig utsikt over byen, barene og restaurantene. Vi trenger ikke forlate rommet for å høre og «være» i byen. Det er så deilig! 

Til dessert spiste vi baklava og donuts. Baklava er en tyrkisk delikatesse. Croissantbunn fylt med sirup og pistasj. Herregud, den var nydelig! Så utrolig godt. Det var mitt første møte med baklava. Det er så gøy å prøve nye ting! Jeg har utfordret meg selv denne ferien til å gjøre og prøve mye ting, både i opplevelser og mat. Jeg er glad jeg gjorde det, for baklava er virkelig fantastisk nydelig. Mens vi snakker om å utfordre seg selv: Vi har også avtalt å dykke! 🙈 Jeg grugleder meg… Det blir litt skummelt å dykke kjenner jeg, men det blir nok en fantastisk opplevelse jeg kommer til å sette pris på resten av livet. Jeg håper jeg ser skilpadder! 

Forresten: Mamma har giftet seg! Med en donut…! Det er skikkelig forbudt kjærlighet også, hun tåler jo ikke gluten! But the heart wants what the heart wants…

Etter desserten snakket vi litt, nøt utsikten og livet. Deretter gikk vi for å legge oss. 

I dag våknet jeg 9. Mamma våknet mye tidligere enn meg og var ved bassenget da jeg stod opp. Hun kom opp til meg når hun så jeg var våken og vi spiste frokost på balkongen. Jeg følte meg egentlig dårlig hele morgenen, men dro på stranden likevel. Etter en halv time måtte jeg gå opp, jeg følte meg ikke noe bra. Mamma ble med, hun er så snill! Hun hadde ikke trengt det, men det gjorde hun. 

Vi stoppet på matbutikken og deretter tok en taxi hjem igjen. 

Når vi kom på hotellrommet tok jeg en kald dusj og tok yoghurt i fjeset og bena igjen. Det er helt sinnsykt hvor mye det hjelper! Jeg la meg ned i sengen og leste i ca 30 minutter før jeg sjekket e-posten min og så den glade beskjeden om at jeg hadde fått tilbud om å blogge på selveste blogg.no. Gjett om jeg ble glad! Jeg spratt opp av sengen og fortalte det til mamma.  Mamma ble også glad. Hun løp ned i resepsjonen for å kjøpe Internett på rommet slik at jeg kan jobbe på Macen. På veien kjøpte hun også de største aprikosene jeg noen gang har sett! Jeg smakte akkurat på de, og smaker like himmelske ut som de ser ut. 

Litt senere på dagen spiste vi en lunsj på rommet. Spaghetti. Det var så digg! Til dessert spiste vi Turkisk Delight, donuts og noe annet jeg ikke helt vet hva heter… Turkish Delight var nydelig! Det var også mitt første møte med det. Så digg. 

I kveld skal vi slappe av på hotellet og kose oss. Vi skal bestille mat opp på rommet. Vi tenker å bestille nachos og en combo-basket med litt forskjellige ting oppi. Jeg gleder meg! Det hørtes jo skikkelig deilig ut. 

Nå slapper jeg av med yoghurt i fjeset og jobber med bloggen min. Jeg er så takknemlig for denne fantastiske muligheten. Jeg er så heldig! 

Jeg håper dere får en fantastisk tirsdag videre. Tusen takk for all støtte, jeg setter stor pris på dere alle ❤️ Vi snakkes! 

La oss bli venner på de andre plattformene også! 

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel. 

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG: Dekket i yoghurt? Burger King mukbang & verdens beste iskrem

I går våknet jeg kl 10. Vi var ikke ute i forgårs, vi bestemte oss for å ta en rolig kveld. Det var digg. Morsom historie: Når vi skulle legge oss, sa mamma at vi kunne droppe air condition. Jeg liker ikke å ha den på, jeg synes det er perfekt temperatur uten den. Mamma derimot, blir alt for varm. Men vi bestemte oss for å prøve å sove uten. Jeg sov med pysj, laken og to tepper og var i perfekt temperatur, mens mamma ble kjempevarm! Stakkars henne, hun sovna ikke før kl 4 på grunn av varmen. Det endte opp med at hun slo på air condition likevel, da gikk det bedre. Tenk at jeg sover med pysj, pledd OG to tepper i syden! Helt sinnsykt, haha!

På morgenen spiste vi frokost på balkongen som vanlig. Jeg driver og tester ut juicer og hvilken som er best. Hittil har jeg prøvd mango og fersken, og mango vinner overlegent hittil.

Etter frokosten dro vi til stranden. Det var så digg! Fuglene var her i dag også!

Forresten: Det har oppstått litt problemer på miniblogg, jeg får ikke lastet opp bilder. Men miniblogg er informert og jobber med saken! Imens kan du sjekke ut min Instagram @HenniSherin for bilder av de fantastiske dagene mine her. Ingen fare, folkens! Jeg kommer fortsatt til å skrive her og poste på Instagram. Alt ordner seg <3

Det var stekvarmt på stranden! Jeg ble litt solbrent… Det er så digg og bare ligge på stranden og kose seg! Vi har pleid å kjøpe strandstol, men nå lå vi bare på stranda med et håndkle. Det var så deilig! Mye bedre. Jeg leste, hørte på musikk, nøt livet og slappet. Det er virkelig helt nydelig her! Se bilde 1,2 og 3 på Instagram @HenniSherin av stranden.

Rundt 4 gikk vi opp fra stranden. På veien hjem kjøpte jeg meg en is fra en iskrembar. Den smakte helt himmelsk! Kjøpte i smaken «karamell», den var den beste isen jeg noen gang har smakt! Så fantastisk god. Når vi kom opp på hotellrommet dusjet jeg med en gang, jeg hadde så mye salt og tang på meg, det var helt sykt! Deretter tok jeg på aftersun og aloe vera, det hjalp skikkelig for solbrentheten.

Etterpå satt jeg på terrassen, drakk iskald Sprite og spiste en jordbær-donut. De er kjøpt på matbutikken og koster 4kr, men de er de aller beste donutene jeg noen gang har smakt! De er alltid ferske og gode. Himmelsk! Mye bedre enn de dyreste donutene i Oslo og sånn. Se bilde nr 7 på Instagram @HenniSherin av den fineste donuten noen gang.

Etter det gjorde jeg meg klar til å gå ut. Vi endte opp på en finsk bar. Jeg bestilte Cola Zero som vanlig. Det var skikkelig hyggelig! Vi ble kjent med en finsk mann som tilfeldigvis også bodde på hotellet vårt! Det var karaoke kveld og kåring av Miss Finland. Det var en liten jente på kanskje 7 år som sang, hun var utrolig flink! Skikkelig søt, hun dansa og var skikkelig inni det. Det var så koselig å se på! Se bilde nr 8 på Instagram av mamma og meg på baren.

Etterpå dro vi for å møte noen andre vi kjenner her nede, det var også veldig hyggelig. Etter å ha snakket litt med han gikk vi til byen. Vi gikk gjennom bar-gaten og stakk innom noen butikker på veien. De har masse fint her! Jeg gleder meg til å gå og shoppe litt, hehe. Se bilde nr 9 på Instagram.

På veien hjem stoppet vi innom Burger King og bestilte to store, saftige burgere, digge cheese-sticks, deilige løkringer og iskald Cola. De som jobbet der var superhyggelige! De ga oss 5 forskjellige dressinger vi ikke hadde bestilt og to store chips, det var utrolig koselig gjort av dem. Det hele kostet 140 NOK! Sinnsykt billig. Deretter tok vi en taxi hjem, spiste maten på terrassen og sovnet rett etterpå. Se bilde nr 10 på Instagram.

I dag våknet jeg kl 10. Jeg satt meg ute på terrassen, drakk juice, redigerte bilder og hørte på musikk. Det var en digg morgen. Vi spiste en enkel frokost, vi ville på stranden så fort som mulig!

Nesten med en gang vi hadde lagt oss ned på stranden følte jeg meg skikkelig dårlig. Jeg tålte ikke solen på kroppen, jeg hadde blitt litt mer solbrent i går enn jeg trodde… Men det ordnet seg, som alltid! Mamma gikk og hentet en parasoll, og da gikk det bra. Det var en utrolig koselig dag. Fuglene var der i dag også! Det var en gammel mann som hadde tatt med masse brød bare for å mate dem. Når han så at jeg elsket fuglene, kastet han masse mat til dem rundt meg. De omringet meg! Aww, det var så koselig. Se bilde nr 4 på Instagram for å se.

Klokken 4 gikk vi opp fra stranden. Jeg gikk og tok en kald dusj med en gang. Når jeg var ferdig og hadde tørket meg, tok jeg yoghurt på de stedene jeg var solbrent. Jeg sitter med det nå. Det er helt sykt hvor bra det hjelper! Jeg tok også litt i fjeset som en ansiktsmaske. Det er digg, men det lukter sur melk av hele meg da… Don’t worry, jeg skal skylle det av snart. Se bilde nr 5 og 6 på Instagram

Tusen takk for at dere leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg. Tusen takk for all kjærlighet dere viser, dere er best! Jeg håper dere får en fantastisk mandag videre.

Som sagt tidligere, for å se bilder fra dagene mine her, sjekk ut min Instagram @HenniSherin. Det har oppstått litt problemer på miniblogg, jeg får ikke lastet opp bilder. Men de er informert og jobber med saken!

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette

SYDENBLOGG: Verdens beste is, store bølger og solbrent

Hei alle sammen! God søndag! Jeg håper dere har en fantastisk dag.

I dag våknet jeg 10. Vi var ikke ute i går, vi bestemte oss for å ta en rolig kveld. Det var digg. Morsom historie: Når vi skulle legge oss, sa mamma at vi kunne droppe air condition. Jeg liker ikke å ha den på, jeg synes det er perfekt temperatur uten den. Mamma derimot, blir alt for varm uten. Men vi bestemte oss for å prøve å sove uten. Jeg sov med pysj, laken og to tepper og var i perfekt temperatur, mens mamma ble kjempevarm! Stakkars henne, hun sovna ikke før 4 pga varmen. Det endte opp med at hun slo på air condition likevel, da gikk det bedre. Tenk at jeg sover med pysj, pledd OG to tepper i 30 grader! Helt sinnsykt, haha!

Vi spiste frokost på balkongen som vanlig. Jeg driver og tester ut juicer og hvilken som er best. Hittil har jeg prøvd mango og fersken, og mango vinner overlegent hittil.

Etter frokosten dro vi til stranden. Det var så digg! Fuglene var her i dag også! Her er noen bilder av de søteste, små fuglene jeg noen gang har sett!

Det var stekvarmt i dag! Jeg ble litt solbrent… Det er så digg og bare ligge på stranden og kose seg! Vi har pleid å kjøpe strandstol, men nå lå vi bare på stranda med et håndkle. Det var så deilig! Mye bedre. Jeg leste, hørte på musikk, nøt livet og slappet. Det er virkelig helt nydelig her!

Rundt 4 gikk vi opp fra stranden. På veien hjem kjøpte jeg meg en is fra en iskrembar. Den smakte helt himmelsk! Kjøpte smaken «karamell», den var den beste isen jeg noen gang har smakt! Så fantastisk god. Når vi kom opp på hotellrommet dusjet jeg med en gang, jeg hadde så mye salt og tang på meg, det var helt sykt! Deretter tok jeg på aftersun og aloe vera, det hjalp skikkelig for solbrentheten.

Nå sitter jeg på terrassen, drikker iskald Sprite og spiser en jordbær-donut. De er kjøpt på matbutikken og koster 4kr, men de er de aller beste donutene jeg noen gang har smakt! De er alltid ferske og gode. Himmelsk! Mye bedre enn de dyreste donutene i Oslo og sånn.

Nå skal jeg gå og gjøre meg klar til å gå ut.

Tusen takk for at dere leste innlegget mitt, det betyr utrolig mye for meg. Tusen takk for all kjærlighet dere viser, dere er best! Jeg håper dere får en fantastisk søndag videre.

La oss bli venner på de andre plattformene også!

Instagram // @hennisherin

Vsco // @hennisherin

Snapchat // @henni090

Twitter // @hennisherin

Alltid husk at du er en fantastisk, smart, vakker og en eksepsjonell sjel.

Mange klemmer,

Henriette